Asp.opt.(781) Felicitari Dana000, MACARIE, mya85!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

mai e cineva pe aici?
Fetele am facut si eu niste analize anul trecut(sigur nu mai sunt relevante,dar intreb de curiozitate) la care mi-au iesit unele valori mai anormale,deci:
Hematologie(plasma):Indice de protrombina=152%(ref.80-150)
Timp Quick=10,6(interval ref.10,5-13,5)
INR=0,80(0,86-1,11)
Hemoleucograma(sange total):%Monocite=10,2(3,00-9,00)
Monocite=0,8(0,10-0,70)
Eozinofile=0,10(0,40-1,60)
Aveti idee ce inseamna valorile anormale???
Stiu ca Timp quick este ceva legat de coagulare,parca(vad k e ok asta).In rest sunt cam in ceata.La analizele recente Monocitele la fel au iesit tot anormale.
Lorena,MeAlex ma lamuriti si pe mine?
Sunt dintre astea analize legate de coagulare?
Va pup si sa visati frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Raisa stiu si eu un cuplu in care el era mai mult plecat cu saptamanile,nu luni si au reusit intr-un final sa conceapa,ea deja are 6luni si ceva.Stiu doar ca el venise acasa dupa cca 1luna parca(bine ea are 19ani,el 35)
Emilia din cate stiu eu beta incepe sa creasca de la 3sapt de la conceptie,deci cam de cand CM-ul intarzie cateva zile.Gresesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

Eu n-am mai rezistat, a trebuit sa intru pe forum si astazi. :)

Marcella, ar tb sa creasca temperatura cu cel putin doua unitati peste temperaturile a sase zile precedente dupa ce ovulezi si sa ramana crescuta 10-14 zile. Dupa cum stii, monitorizarea temperaturilor nu este folositoare ca sa descoperi cand se apropie ovulatia. Temperaturile cresc dupa ce ovulatia a avut loc deja.

Fa testele de ovulatie si monitorizeaza temperatura. Daca temperatura creste la o zi, doua dupa ce testul de ovulatie e pozitiv, mai mult ca sigur ca ai ovulat. Nu stiu la alte fete cum este, eu stiu ca am ovulat si dupa sani. Devin un pic durerosi in laterale imediat dupa ovulatie si stau durerosi cam 7 zile. Daca nu sunt insarcinata, dupa 7 zile incep sa se relaxeze si durerea scade, aproape dispare cu o zi inainte de ciclu.

Mihaela, imi pare rau de mutatiile tale dar ramai optimista ca se poate sa-ti indeplinesti visul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

Asta e ultimul meu chart, pt edificare:

http://www.fertilityfriend.com/home/39e155

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna dimineata fete

hai la cafeluta calda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Neata fetelor.
Vad ca nu a intrat nimeni azi, numai eu sunt matinala, eu pot sa zic ca am stat cu ochii pe pereti toata noaptea.
Dimineata aveam ochii prinsi de cat am plans.
Astept sa imi intre si celelalte 2 analize si apoi sun doctorita pentru tratament.
Betercy ce faci iubita? Cum merge sarcina?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

miha,neatasi eu sunt matinalasper sa iti iasa bune celelalte 2!

Mergi la inceput

Velvet de ce nu iti faci curaj sa intrebi de analize?
Eu am sunat acum sa vad cand sunt gata celelalte 2 si nu imi raspund.
Ma doare stomacul atat de tare, ca nu stiu ce sa iau.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

miha,mai astept ca poate nu sunt gata si sun peste cateva zile.te doare burta de la urati?

Mergi la inceput

Nu velvet ma doare stomacul, eu am avut in trecut un ulcer si cand ma supar asa patesc, am mult timp de cand nu m-a mai durut, plus ca primavara el isi mai facea damblaua.
Uratii nu dau nici un semn, dar sincer acum ce mai conteaza ei?
Trebuie sa diger bine faza cu mutatia si dupa aia sa ma axez pe urati, pe prolactina si poate pe atat, ca imi ajung, eram atat de fericita dupa operatie ca e totul bine si acum mi se naruie cerul in cap.

Mergi la inceput