Asp.opt.(781) Felicitari Dana000, MACARIE, mya85!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Alex vad ca aici scrie ceva de scaderea vitaminelor, B sau folatilor dar mie analizele mi-au iesit marite

Vitamina B12- 729, val ref- 191 - 663
Folati serici 19,2, val.ref - 4.6 - 18.7

Pot fi interpretate sau trebuie sa iasa si celelalte rezultate la trombofilie?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Mihaela, ai o mutatie homozigota de gena MTHFR, care da risc de avort spontan. Trebuie tratament cu anticoagulant (Clexane injectabil) in sarcina. Sunt cateva fete la trombofilie care au mers cu Aspenter si mai tarziu cu Clexane. Eu sunt pentru Clexane de la inceput. Poate fi cu siguranta o cauza a infertilitatii. Legat de B-uri, cand ai dozat B-urile, luai vitamine? Sunt persoane mai afectate de mutatie, altele mai putin afectate.
Initial, scrisesem altceva, legat de alta mutatie, apoi am modificat.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raisa28 spune:

Miha eu nu tiu ce sa-ti spun legat de analize ca nu prea ma pricep,dar te rog nu-ti pierde speranta ca Dumnezeu te va ajuta.Nu uita ca El le da incercari doar celor ce pot duce si pe care ii iubeste mai mult.
Daena nu pune rautatile cumnatei tale la suflet ca cele ce au ramas din prima insarcinate nu au cum sa inteleaga nelinistea noastra luna de luna cand ne chinuim.Gandeste-te ca nu ai voie sa te stresezi si enervezi cand iti incepi stimularea.
Marcelastiu ca la ovulatie temp.bazala este mai mare,iar legat de teste nu stiu ca sa-ti spun ca eu din cate am facut doar unul mi-a iesit pozitiv in z17 si restul invalide nici macar negative.

Mergi la inceput

Alex multumesc mult pentru raspuns, cand am facut analizele folati si vitaminele nu luam nimic, nici macar acid folic, am vreo 2 luni poate mai mult de cand nu mai iau.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Fetelor sunt atat de dezamagita simt ca imi cade cerul in cap, am vorbit cu Lore la telefon si mi-a explicat in mare cam ce inseamna, acum astept sa iasa si mutatia V leiden sa vedem cum iese si aia si cred ca o sa fac si paiul si homocisteina.
Alex stii cumva cat dureaza paiul si homocisteina pana vin rezultatele?Daca as merge miercuri pe cand as avea rezultatele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi32 spune:

Mihaela te cred ca esti dezamagita de rezultate dar e bine ca ai aflat ca stii cu ce sa te lupti acum. Iti pot spune eu pana iti raspunde Alex cum a fost la mine cu durata primirii rezultatelor. Homocisteina la mine a durat 7 zile cu un weekend la mijloc, iar pai-ul 14 zile cu 2 weekenduri la mijloc.

MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 675 4G/5G heterozigot
1 sarcina oprita in evolutie in 2009, 6 saptamani (inainte de a afla de mutatii)
Tratament: Femibion 1/zi, Aspenter 1/zi, Magne B6 2/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna seara fete

miha imi pare rau de rezultat!da acum stii sa tratezi.si eu am emotii.pe buletin scrie ca si MTHFR si factorul leiden vin pe 9 apr.sper sa iei tratament si sa ramai graviduta!eu am recoltat pe 17 si PAI ul mi-a venit pe 30.ca am sunat eu sa mi-o trimita.desi cred ca venise deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Mihaela, e cum zice Mimi, cam 14 zile, de homocisteina nu stiu, am facut-o la Fundeni. Oricum, ma gandesc ca vei lua Femibion care ajuta in caz ca ai homocisteina marita, eu nu as mai face-o.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

velvet incearca sa intri pe site ca si la mine scrie 12 la rezultate dar vad ca au intrat mai repede, mai am alea 2 care nu sunt gata.
Alex deci tu spui sa nu mai fac homocisteina?
As suna dimineata la doctorita sa incep tratamentul dar parca as vrea sa vad si celelalte rezultate.
Paiurile sa le fac alex?
Ma doare capul de imi plesneste de cat am plans, credeam ca pot trece mai usor imi e greu ca sunt singura acasa si pana ajunge sotul ma darama vestea.
pe de o parte e bine ca am aflat, totusi speram sa nu fie nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

miha mie nu mi-a mai dat user si parola la astea .nu stiu de ce

Mergi la inceput