Asp.opt.(781) Felicitari Dana000, MACARIE, mya85!
Raspunsuri - Pagina 2
emilia.m spune:
Buna dimineata fetelor.
Am gasit pe site-ul Medicover preturile pentru nastere la spitalul lor proaspat deschis.
6765 RON nastere naturala si 7574 RON cezariana http://spitalulmedicover.ro/preturi/preturi-nasteri/
Sper ca la sfarsitul acestei saptamani sa am motive sa ma interesez si mai in amanunt despre asta
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
Mihaelafalt spune:
Neata gagici.
Ceaiul de cretisoara e bun pentru implantare si din cate am inteles eu e si o sursa de progesteron.
Katy imi pare asa de rau ca nu mai poti fi nasica, stiu ca iti doreai mult, eu iti dau un sfat suna la parintii copilului bolnav si zile sa nu mai primeasca musafiri, chiar sunt inconstienti si tu stai linistita ca asa cum a zis Alex daca ai fi insarcinata esti la inceput si nu are treaba.
Daena asteapta uratii ca si eu ii astept, adica de acum chiar ma dispera cand vad ca nu vin, azi ziua 6 dupa duphaston.
Lore tu ce faci stai ascunsa? Ai sarbatorit de ziua ta?
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Blue_sea spune:
Daena, multumesc mult pt raspuns! In w-e am fost foarte ocupati pt ca testul de ovulatie s-a pozitivat asa ca as vrea sa incep cura cu ceaiul de cretisoara: nu vreau sa mai pird o sarcina!!
Referitor la preturile pt nasteri: la Regina Maria au promotii. E vreo 5000 Ron nasterea normala.
Katy82 spune:
Miha pai ieri le-a serivit-o sotul meu si le-a spus ca am luat de la fisu varicela si nici nasi nu vom mai fi si nu au reactionat de nici un fel, ne-a trimis la plimbare - bine, bine, mai vorbim...
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.
emilia.m spune:
Doamne Katy, eu cred ca le faceam un scandal monstru si ti-i balacaream de nu se vedeau. Sincer, asta e nesimtire crasa.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
MeAlex spune:
Neata, fetelor! Ana, ti-am zis ca scriu mai putin si la subiect. Sunt OK. Rezultatul cariotipului este OK, urmeaza analize hormonale, histeroscopie si imunofenotipare limfocitara (se cauta niste celule care se razvratesc impotriva embrionului si il resping, o imunitate prea mare sa zicem).
In rest, cam liniste, am predat prima traducere facuta ca traducator autorizat, acum mai astept alte proiecte.
Gaby!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
Mihaelafalt spune:
Katy chiar e nesimtire, puteau macar sa isi ceara scuze, ce sa facem altii prea simtiti si altii cu atata nesimtire.
Raluca referitor la subiectul soacre tu cred ca nu ai fost pe aici sa vezi ce mi-a zis mie soacra cand eram in spital anul trecut cu extrauterina asa ca stai linistita, trateaza cu indiferenta, eu ieri asa de frumos i-am zis ca duminica nu merg cu ei la biserica, chiar nu am chef , fac pomana dupa socru si e frig in biserica acolo, plus ca de cate ori merg toate babele sunt cu ochii pe mine ca pe butelie, i-am zis frumos ca eu sunt operata, ca nu pot sta in genunchi si in frig, ca merg la biserica acolo unde ma simt bine, adica aici in oras, unde nu sunt atatea barfe, si ca daca merg si stau in frig sau ma enervez si imi este rau nu sufera nimeni, doar eu, ca la altii nu le pasa, asa ca am lasat-o cu gura cascata ca pana acum eram prima la pupat in fund si facut treaba.
Oricum pentru socru fac si eu si dau de pomana si sigur nu invie el daca ma duc eu la biserica acolo, o sa mearga sotul singur, ca nu pot sa ii interzic, plus ca el isi doreste.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
IPopica spune:
Buna dimineata, dragalasele!
Lorena, LA MULTI ANI! Sanatate, fericire, bebeloi si ce mai vrei tu (cu delay, e drept).
Ana, am lipsit motivat: mi-am serbat mamanul cu voie buna dar fara cantec, ca m-a facut afoana (si am vazut ca facusi si tu la fel)
Saptamana usoara si fertila, fetele!
Mihaelafalt spune:
Mica tu ce faci pe unde esti?
Fetelor va dau disparute, vad ca multe dintre aspirante nu mai intra, de unele gravidute nici nu mai zic.
Eu cred ca pun de-un ceai de coada soricelului sa beau sa vina ciclosul.