Asp.opt.(781) Felicitari Dana000, MACARIE, mya85!
Raspunsuri - Pagina 17
Blue_sea spune:
Si eu sunt ca Emilia: nu am rabdare! Asa ca, ma gandesc sa bag un test in w-e (z24).
Emilia, asteptam vesti cu liniute!
IuliaCospy spune:
Fetelor, va multumesc mult pentru gandurile voastre!
Raisa, Blue sea bun venit si sedere cat mai scurta!
Ana, nu stiu ce sugestie sa iti dau. Iti doresc insa multa intelepciune si rabdare in gestionarea acestor dispute cu sotul tau. Desi pare un cliseu, realitatea este ca barbatii de cele mai multe ori nu inteleg ce simtim noi vis a vis de dorinta de a avea un copil. Cred insa ca fetele au dreptate apropos de faptul ca asocierea el e important pt ca impreuna sa aveti un copil, si nu pentru simplul fapt ca el este important pt ca tu il iubesti s-ar putea sa nu ajute.
Si eu am primit reprosuri mai mult sau mai putin voalate ca ma port altfel cu el atunci cand vreau sa facem bb, decat atunci cand nu vreau asta.
Emilia, tinem pumnii sa vezi II.
Katy, imi pare rau de varicela. Sper sa iti fi venit cm ca macar sa stai linistita din punctul asta de vedere. Eu am avut varicela anul trecut pe vremea asta, am luat-o de la Sara. sa treaca repede bubitele si sa va apucati de treaba!
Iulia, mami de Sara Andreea
http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0
Mihaelafalt spune:
Buna fetelor.
Da mi-a raspuns doctorita, nu mai stiu daca am postat aseara sau nu, iau aspenter si femibion 1 la recomandarea ei si acifol am inceput eu sa iau fara sa imi zica, nu stiu ce sa fac cu magne B6 ca am vazut ca Uscateasca da cam la toate fetele, deocamdata astept sa merg la monitorizare si atunci o sa vorbesc mai pe larg cu doctorita despre tratament si analize incontinuare.Ea cand mi-a raspuns a zis ca nu e bine nici ca proteina C si S sunt marite, si despre prolactina m-a intrebat iar de RMN daca am facut.
Fetelor care mai sunteti de prin moldova stie careva unde as putea sa fac un RMN cu bilet de trimitere ca de platit nici nu ma gandesc sa fac.
Kmy tu ce faci pe unde stai ascunsa?
Eu astazi sunt la pat, ciclosul meu e mult mai abundent si dureros luna asta fata de alte dati.
Astazi e si ziua sotului meu si nu pot iesi nici pana in oras sa ii iau un cadou, vroiam ceva simbolic, dar el intelege ca vede ca nu pot.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
emilia.m spune:
Multumesc fetelor
Inca nu m-am decis daca sa fac test maine sau vineri sau sambata. Dupa cum ma cunosc probabil o sa fac in fiecare din aceste zile, dar acum sunt tare pe pozitii si ma bat cu pumnul in piept ca astept pana sambata. Maine dimineata insa, parca ma vad dand buzna in farmacie. Va tin la curent cu situatia liniutelor.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
MeAlex spune:
Iulia, condoleante...
A propos de discutia despre prima zi, m-am mai informat si totusi prima zi e cea de flux normal. La momentul ecografiei, rezulta ca e invers, dar atunci era luna in care mi s-a zis ca nu ovulez, deci cine stie cum erau foliculii...
Ana, cum mai ziceam eu, e greu si nu cred ca e bine sa fii intre sot si parinti. Mama lui va ramane mama lui pentru totdeauna, nu trebuie sa il pui sa aleaga. Trebuie ajuns la un compromis, dar in asa fel, incat sa nu va reprosati ulterior asta. Acum, daca el castiga bani de acolo, e normal sa traga sa mearga si sa ajute.
Gaby, mai asteptam si tinem pumnii!
Emilia, ce sa zic: fa test cand poti, depinde cum rezisti. Tinem pumnii!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Mihaelafalt spune:
Kity tu pe unde umbli?
Eu am luat aseara si azi dimineata cate 1 pastile de brocriptin si sunt un pic beata, imi este rau, nu stiu daca de la ciclu sau de la pastile, imi este somn dar nu pot dormi.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
velvet spune:
pup fetele care au mai intrat
iulia,eu am folosit o singura luna oview si nu mi s-a pozitivat nici unul.in rest apr un an jumate am folosit si folosesc minut.
miky82 spune:
Miha La multi ani sotului sa fie sanatos! Cu siguranta nu se va supara daca nu i-ai luat cadou, o sa inteleaga.
Despre magne b6 cred ca nu este rau sa il iei, dar cum ai zis si tu o sa vb cand te intalnesti cu dr.
Eu am folosit oview si pot sa spun ca sunt bune la fel ca si cele minut, dar de preferat minut ca sunt mai ieftine
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
Blue_sea spune:
Emilia esti tare!
Eu luna trecuta am facut 6 teste in 3 zile!
Toate pozitie in diverse grade
IuliaCospy spune:
Fetelor, multumesc pt raspunsurile legate de oview. realitatea este ca nu am cautat o marca anume, dar m-a debusolat complet faptul ca dupa primul test cu doua linii de intensitate aproximativ egala, intensitatea celei de test a scazut vizibil de la o zi la alta.
Mihaela, somnolenta e de la brocriptin. Si eu am luat acum 3 ani, numai cate o jumatate seara, si picam de somn, asa ca pana la urma mi l-a scos. Tu inteleg ca iei doza mai mare, deci e normal sa te simti asa.
Alex Ralitatea este ca la mine nu sunt 2 cm la fel si imi e destul de greu sa ma prind care e regula de la o luna la alta. In plus stiu sigur ca la mine starea emotionala influenteaza toate cele, deci in perioada asta e greu de monitorizat. Oricum, daca nu se intampla vreo minune zilele astea, dupa Paste la dr cu mine, ca deja am depasit cele 6 luni de incercari nereusite.
Iulia, mami de Sara Andreea
http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0