schimbare lapte

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurenta spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_lex82

Buna fetita, si la noi Milupa a creeat aceeasi reactie (caca ff moale) si nu i-am putut da, a functionat laptele pasteurizat, cu 1,5 grasimi..ca sa il schimbi trebuie redusa treptat cantitatea de lapte praf..noi cam intr-o luna am facut schimbarea...sincer si eu zic ca imi pare rau ca nu l-am mai lasat pe formula pt ca formula contine mult fier, mai ales ca Iustin are mare lipsa de fier..acum ii dau supliment de fier...Noi am schimbat laptele pe la 1 an si jumatate...Eu zic ca ar trebui sa il mai lasi..acum tu decizi cum e mai bine pt puiul tau! Multa sanatate va dorim!!!

multumesc oana .......din nan iam dat milupa si acum are reactia asta desi......tocmai acum am vb cu dr si mi-a zis ca nu e din cauza laptelui........ o fii de la dintii......
oooofffff nu mai stiu....

Mergi la inceput

scuze prima manca humana si acum milupa.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriananton spune:

buna .
si eu sunt de parere ca poate fi din cauza schimbarii laptelui .
anul trecut am petrecut patru luni in Spania cu fetita mea . avea atunci 8 luni . noi am avut si avem probleme de constipatie .
i-am dat acolo aceeasi marca lapte dar se pare ca e diferit fata de cel de aici . nu l-a mancat cu multa placere , mai degraba pot sa spun ca nu ia placut , si avea scaunul moale . la inceput m-am gandit ca e din cauza apei dar cu mancarea gatita nu am avut probleme .
mi se pare buna decizia ta de a continua cu formula dupa un an mai ales ca aveti asa o problema cu alimentatia .

multa sanatate .

Mergi la inceput

multumesc adriananton.....asa o sa fc

Mergi la inceput