Intrebare "Creionul fermecat"

Intrebare "Creionul fermecat" | Autor: monica70

Link direct la acest mesaj

Are cineva mai multe seturi din "Creionul fermecat" de la D-Toys?
http://www.jucariidejucarii.ro/jocuri-magnetice/creionul-fermecat/
M-ar interesa daca se potriveste un creion de la un joc la toate jocurile respective.
Eu am doua seturi ramase de la fetita ,dar din pacate creioanele nu mai functioneaza - s-a consumat bateria si degeaba am cumparat odata baterii identice noi ca n-au functionat.Acum le-am scos pentru baietel (2 ani si 8 luni) si vad ca ii plac ff mult,chiar si asa daca nu piuie creionul ,ci ii explic eu care e imaginea corecta.Dar sunt cateva la care pana si eu am dubii ,numai creionul m-ar "salva".
In plus m-am scpat de i-am zis ca trebuia sa piuie creionul si acum ma tot bate la cap sa ii desfac surubul sa schimb bateria .
M-am gandit sa ii cumpar macar inca un set si ma intrebam daca oare s-ar potrivi creionul respectiv si la cele doua de-acasa.Stie cineva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Da, se potrivesc creioanele. Avem noi 3 seturi si ne mai jucam, in familie, toti 3, luam cate un creion fiecare...si merg fara probleme la toate jocurile...

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui _Ralu_

Da, se potrivesc creioanele. Avem noi 3 seturi si ne mai jucam, in familie, toti 3, luam cate un creion fiecare...si merg fara probleme la toate jocurile...

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mersi ff mult Ma gandeam eu ca poate e asa,dar nu eram sigura . Cand le folosam la fetita le foloseam pe rand sa nu incurce plansele si nu mi-a dat prin cap sa le incerc cat timp au functionat

Mergi la inceput