Bv Dara,Miha,cristoiu,Irina!Hai Amy,danaang!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Haydee spune:

J.D. ma bucur sa aud ca bebe este bine!

Amy, te inteleg, ca esti "d'a mea"; si eu simt acelasi lucru; acum un an nici nu indrazneam sa visez la asa ceva;

37+, cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Haydee spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaang

Buna fetelor! mult succes Amy si Irina pe maine si inclusiv mie, deja de ieri elimin dopul, asta dupa controlul pe masa de duminica,cand aveam colul deschis 2 cm, maine m-a chemat dr sa ma vada si presupun ca nu mai vin acasa, am si dureri dar suportabile inca, eu cred ca am contractii dar seamana mai mult cu niste sagetari prin burta decat cu dureri din spate in fata cum mi s-a explicat,ati mai avut asa dureri, sunt contractii si daca le am inca sunt neregulate, va pup

Dana, atunci sa scoatem motzatele si pentru tine! Nastere usoara si un bebe sanatos!

37+, cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Buna mamici si burtici..

Scuzati ca dau buzna, am vazut ca Magdalena are problema cu alaptatul si intreba de Ionela..poti sa intri pe facebook sa ceri intrarea in grup Sprijin pt alaptare Iasi, mail ionela_maria82@yahoo.com. sau mai puteti obtine detalii despre alaptat pe site-ul mami alateaza-ma sau pe zoozisme blog unde veti gasi si datele de contact..

Va urez nasteri usoare in continuare, felicitari si recuperare usoara pt cele care au devenit deja mamici

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

JD ma bucur ca ai primit vesti bune despre bebe, sper ca de acum doar de vesti bune sa ai parte.

Danaang topaim si pt tine sa treaca repede timpul pana la marea intalnire, repede si usor.

Hai Danaang!!!

Tigruta multumim pt ajutor. Intrasem eu pe Fb sa caut nr Ioneleli, dar imi cam prind urechile caci nu sunt fan FB.
Mada eventual trimite-i Ionelei si pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Mada, curaj la povestit! suntem curioase ..;nu-ti fa griji ca daca incepi nu te mai opresti...daca sunt persoane care n-au timp si/sau chef de citit povesti lungi chiar nu-i greu sa sara peste; daca in lipsa povestitului toate cele care suntem curioase chiar n-avem solutie...

Dara, imi pare rau ca inceputul a fost un pic mai greu, dar ma bucur mult ca sunetti bine amandoua!

Bia_Mi, chiar nu e momentul sa-ti pese de ce cred cei din jur! si lasa mobila in pace cum este - gasesti tu pe cineva sa o mute, dar cu siguranta nu e necesar sa te apuci tu singura de asa ceva, acum!
Cu siguranta e greu...dar imagineaza-ti macar o zi, doua, ca esti oaspete la hotel, pune-te pe tine (+Rebe) pe primul loc, si uita de orice altceva ar mai fi de facut... esti musafir si nu faci tu! ori face altcineva, ori poate sa astepte pana te simti mai ok .
Sper cat de curand sa revina si sotul tau la un program mai normal, incat sa aiba mai mult timp sa se ocupe de voi doua si sa va rasfete!
Cu ochisorii...eu n-as avea curaj sa bag degetul sa scot cate ceva; eventual incearca sa-i stergi (usort, chiar daca de cateva ori la rand) ochisorii cu un tampon de vata imbibat cu apa / ser fiziologic; in principiu daca e ceva mizerie iese...daca nu... (sincer nu mai stiu cum a fost cu Adri). Si poti intreba pediatrul la urmatoarea vizita daca persista pana atunci.

Ionuta, ma bucur ca v-ati mutat! ati scapat de o grija! Sorry ca trebuie sa ajungi la spital ... bine ca a trecut!

J.D., ma bucur ca rezultatu de la monitorizare e bun! Sper sa mai astepte bebe un pic, si sa nu se grabeasca prea tare!

Danaang...cu asa vesti, scoatem motzate si petnru tine - si daca totusi nu apare bebe maine, nu-i grav, danseaza motzatele un pic mai mult

Si desigur pentru mamicile programate maine, Amy si Irina:

Dam si noi raportul: in linii mari totul bine
Bebe ok...cica a ajuns la aprox 3,6kg (creste bebe, nu gluma, la masurat femur aparatul zice 41s+ ...sper sa-i fie bune hainutele de 0-1 luni); monitorizare ok - puls ok, miscare non-stop ... eu nici urma de contractii
dar si fara contractii, colul deschis deja 3cm .

...ma intreba dr. de cnad am intrat daca sunt nerabdatoare sa nasc ... ...hmmm nerabdatoare, stresata, nu stiu cum sa descriu; i-am spus ca intr-un fel da, m-as bucura sa trecem la etapa urmatoare, dar pe de alta parte n-as vrea sa o grabesc...asa vrea sa fie si bebe pregatita...
In final dr. zice ca n-ar vrea sa mai astepte inca 2 saptamani, din cauza mea - tensiune iar in crestere (si analizele indica iar risc de pre-emclampsie), plus probleme serioase de circulatie venoasa...
si ma intreba daca vreau sa o stimuleze un pic pe bebe azi, poate se hotaraste ... in final am zis nu (suna prea ciudat...si m-a liuat asa de pe nepreagatite );
Asa ca maine mai fac o tura de analize - daca ies bine ma lasa in pace inca o saptamana; dar daca bebe nu se decide sa apara, vinerea viitoare am deja programare pe declansare ...ufff... nu-i chestie, ca nu vreau sa astept mai mult decat termenul, doar ca as prefera sa se decica bebe (si nu dr.) cand se naste.

Si ultima faza e ca dupa restrictii serioase la capitolul deja de mult avreme - pe motive de risc de nastere prematura, acum ne recomanda dr. in scop terapeutic ...poate se hotaraste bebe...
Problema e ca dupa o prima reactie ...am realizat ca de fapt nu mai mi-e ok, psihologic ... mai exact atat timp cat colul e totusi inchis, parca bebe e oarecum ferit/protejat de contacte directe (sau cel putin nu e implicat direct); dar asa, cu deschidere de 3cm... parca nu pot...am senzatia ca ar fi implicata prea direct la actiune

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaang spune:

fetelor merci mult pentru incurajari, am vb si cu dr si mi-a zis ca e ok sa ma mai doara burta si spatele si sa elmin dopul dupa controlul pe masa, ca deja toti din jur, isi dadeau cu parerea, e foarte greu sa te streseze toti si mai ales asteptarea e cea mai grea, va multumesc inca odata si bafta AMY SI IRINA!
Si sa nu uit cred ca e normal sa cedezi si sa te apuce plansul,nuuuuuuuu?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Irina, Ronina, Haydee, Tala, Dia, multumesc mult!

Ronina, miercuri as avea 37 dupa ecograf. Eu as vrea sa mai stea inca 2 saptamani desi e greu.

Dana, eu cand aveam contractii dureroase simteam si o sagetare foarte puternica, dar mai mult spre rect.

Dia, cum ai reusit sa te dilati la 3 fara contractii? Pai de la 3-4 dilatatie incepe travaliul activ. Esti aproape inseamna. Pe mine sexul nu m/a ajutat deloc cand eram in intarziere cu Finn. Acum as vrea, dar nu am cu cine. sotul e speriat dupa epidosul cu sangerarea... Ma simt foarte frustrata...

Amy, maine vei a vea o zi super frumoasa! Abia astept poze cu voi 2!

Finn Constantine 15.10.2009 si 36+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Gagici, va pup pe toate!

Dara si Supermami, felicitari, sa va traiasca minunile!!! Nu am putut sa intru zilele astea ca sunt legata ombilical de Gaza dar m-am gandit la voi si am sperat sa va ajunga gandurile bune!! Sa va recuperati repede!

Meg, multu

Dia, scurt de tot iti zic ca si noua ne-a zis la fel cu sexul (sperma - prostaglandina + ocitocina). Si noi am facut sex in ultimile 2 zile si eu aveam si membranele fisurate! Recunosc ca nu prea a fost placut deloc, ca nu-mi statea capul la asta, asa ca am facut-o mai mult ca tratament.. insa a functionat, sa stii! Bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

Hai Amy!!!

Hai irina!!!

Hai danaang!!!

dia_tm, te invidiez pt dilatatia de 3 cm fara contractii. Pai la asa dilatatie eu cred ca nu mai dureaza mult si acushi te vedem cu mesaj :"plec la spital, nasc" . Daca tot da semne bebe Lavinia ca vrea sa vina si eu sunt de parere ca nu are rost sa intervina dr cu ceva sa o grabeasca.

Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008) si 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

buna ziurile si de la noi!

Monna La multi ani frumosi si voiosi in noua formula!

Felicitari proaspetelor mamici!
si las si eu cateva motate pentru cele care urmeaza sa nasca zilele astea!

Multumesc mult pentru urari!

eu abia reusesc sa va citesc cand alaptez, dar de scris e tare greu... cand zic ca ma apuc de scris, cum da semnal picea ca vrea atentie si nu mai apuc...
vrem numai in brate si muuulta atentie! ea e cumintica de altfel, dar e tare lipicioasa si daca nu ii dai atetie cand cere stie cum sa protesteze. eu nu suport sa o aud plangand asa ca ma conformez rapid!

nu ne place patutul asa ca ne-am mutat in patul mare la somnic langa mami si tati... papam san si nuami san (bine ca e de unde). mia mi s-a mai reglat lactatia. nu mai sunt nevoita sa mulg, nu se mai fac noduli si e ok si capitolul asta. picea i-a bine in greutate; la 2 saptamani de la nastere ajunsese la 2850. eu o cantaresc o data pe saptamana, de obicei in ziua cand am nascut-o (joia) ca sa vad cum creste. pana acum sunt multumita plus ca vad ca s-a si lungit ca nu o mai incap hainutele cu care am imbracat-o la inceput.

deci per total merge bine treaba. sunt muuuult mai linistita si relaxata acum la al doilea bebel. vin lucrurile mult mai natural si fara panici de data asta.

azi am facut un hei rup si ne-am plimbat si cu metroul in wrap. m-a cam durut operatia dupa asta ca am mers mult, dar am avut de dus concediul la munca si era musai escapada. ei ii place mult in wrap si numai asa iesim afara. carutul nu l-am inaugurat inca, pentru ca o simt mult mai protejata in wrap, mai ales cand avem de mers cu mijloacele in comun.

colicii nu ne mai chinuie prea tare... sunt acceptabili si fara crize de urlat, doar scremutul acela mai prelungit... am trecut-o pe bonnisan si vad ca merge ok deocamdata.

in schimb avem program artistic in fiecare seara. pe la 10 se trezeste si sta cu ochii cat cepele pana pe la 2 noaptea si vorbeste cu noi. si nu e chip de mers la nani. mai nasol e ca o apuca fix cand trebuie sa il culc pe Serban si ne cam chinuim...

walli si eu am lohii. nu am cheaguri dar se intampla sa nu curga nimic o zi doua , iar apoi sa inceapa iar sangerare... nu e chiar rosu rosu dar nici maro. cam umplu un tampon always pe zi cand vine rosu...
tin minte ca si la baiat m-au tinut cam o luna.

nu mai stiu ce mai vroiam sa va zic, dar mai revin io, sper mai des daca ma lasa sefii!

pupici

mami deSerban Alexandru 15.07.2009 si Mara Ioana 15.03.2012

Mergi la inceput