Bv Dara,Miha,cristoiu,Irina!Hai Amy,danaang!
Raspunsuri - Pagina 14
sovietica spune:
Ohoo, maine nasc Ami si Irina!
Hai Irina!
Hai Amy!
Nastere usoara, sa auzim de bine de la voi!
Tala, eu fac giusurile, le arunc pe toate in blender cu apa.
Aredwinn, la multe lunite Nataliei si sotului! sa fiti sanatosi si sa va bucurati unii de altii!
Mada fortza, mami!
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Iustin : dpn 21 Apr
wali spune:
Bun venit Miruna Sanziana de dara76
Bun venit strengar de cristoiu
Bun venit Vlad de SuperMami_1
Hai amy25! Hai bebe Victor Gabriel!
Hai irinaelena! Hai bebe Maria!
Fetelor care ati nascut cu ceza, mai aveti lohii? La mine si acum mai curge cate un cheag si sange rosu si apoi mai am si dureri in zona operatiei. Spuneti-mi ca si voi aveti aceleasi senzatii, ca tare ma ia cu transpiratii, de emotii. Ma tot gandesc sa nu se fi intamplat ceva inauntru, ca io il cam tin in brate pe Bibi si el imi framanta burtica cu piciorusele lui dulci. Va pup deocamdata pe toatele si scuze daca am uitat sa felicit vreo proaspata mamicuta.
La multi ani Monna!!!!
titi143 spune:
La multi ani Monna si ai parte doar de clipe fericite alaturi de ai tai.
Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 36+ Robert Aaron
AMR 3+ SAPTAMANI
Haydee spune:
Felicitari SuperMami! Bun venit bebe Vlad!! Felicitari Cristoiu! Bebei sanatosi, papaciosi! Si recuperare usoara
La multi ani, Monna
si sa nu uit de motate pentru fetele de maine
Hai Amy!Hai bebe Victor!
Hai Irina!Hai bebe Maria!
37+, cu
Haydee spune:
Meg, ce patanie si pe tine cu capusele...
J.D., nu-ti fa griji, streptocoul se trateaza cu antibiotic. Iti tin pumnii la control, sa dea Domnul sa fie totul bine Si incearca sa nu te stresezi prea mult cu celelalte. Bebe e cel mai important acum.
Nelli, felicitari pentru vestile bune
Ronina, sanatate multa! Baga lichide multe si vitamina C!
Bia-Mi, imi pare sa aud ca esti intr-o stare nu foarte pozitiva; ar fi bine, cum spuneau si celelalte fete sa incerci sa te odihnesti putin si sa ai ceva ajutor in casa. Sper sa-ti revii repede. Ma bucur ca bb Rebeca e bine
Anca, la multi ani si pentru sotul tau si pentru Natalia!
37+, cu
Bia_Mi spune:
Va multumesc fetelor pt sfaturi...Mai vine sora mea knd e sotul de servici,dar parca ma enervez si pe ea cateodata,tot eu ma trezesc noaptea la Rebe knd ii dau sa pape,ea are saraca initiativa,sare din pat knd o aude ca plange...dar tot nu sunt eu in apele mele. Sotul lucreaza in general 24 cu 48 dar in ultima sapt a lucrat o zi da,una nu.Dar knd vine de la serv doarme k e obosit,apoi se trezeste sta vreo 2-3 ore cu ea,apoi se duce in alta camera si se baga iar la somn pt a pleca a doua zi la serv.
Wali stai linistita k si pe mn ma doare operatia,cel putin ieri am zis k mor(am mutat ceva mobila singura prin casa si a fost cam grea), lohii nu mai am,nu am avut asa mult decat vreo 5-6 zile.
Cris ms pt Doc,tre sa il scot la imprimanta sa-l fac poster,k sa nu mai zik cei din jurul meu k sunt "nebuna"
App mamici...voi ati observat la ochisorii bebelusilor ca ar avea ca un fir de par pe iris?sau ceva in genu(o pielita f subtire)? Rebe are la amandoi ochii dar nu pare sa fie fir de par,dr mi-a zis sa il scot cu degetul daca e par,dar sunt mai mult ca sigura k e o pielita f f f subtire
Tala spune:
Am vesti de la Dara: a avut ceva probleme de circulatie si cea mica a stat la oxigen primele ore, dar acum sunt bine. I-o dau la san din ora in ora sa ii stimuleze, iar tati a schimbat primul scutec :)
Bravo Dara! ati intrat pe drumul lin.
happylica spune:
felicitari miha, bine ai venit vladut!!!!
mada, imi pare rau pt problemele cu pitica, dar tb sa gandesti pozitiv si va fi bine totul.
JD, da.. am scos-o afara dar ca niciodata ieri.. nu a avut nici un efect.
monna, pup si la multi ani si pe aici!
bia, cu moralul nu excelez nici eu. nu-s plangacioasa, dar nervoasa sunt. bitul tati..
la multi ani sot de Anca!!!
amy, mult a fost.. putin a ramas. pup
irina, te asteptam cu vesti!!
wali, eu nu mai am mai nimic, dar uneori cand merg la baie, mai gasesc pe hartie putin murdar de sange maro (f putin, nu pateaza chilotul). eu zic sa stai linistita, am prietene care au avut lohii 1luna jumatate...
noi tot maraite.. aseara a facut crize de colici nasoale. azi mergem la pediatru, vedem ce zice si el.
revenim cu vesti. o zi frumoasa sa aveti!
Mirela, mami de Alexia
ionuta_m spune:
Felicitari fetelor care ati nascut !!
Bafta celor care urmati - sa avem cu toate copilasi sanatosi !!
Raportam si noi ca am reusit sa ne mutam, avem si caldura , deci strumfi poate sa vina linistita de acum ...
Am stat fara net vreo 2 saptamani , dar acum am reusit si eu sa ajung la zi cu cititul.
Am stat si pe la spital - o criza biliara /renala - nu se stie exact diagnosticul combinat cu ceva nevralgie intercostala sau cum ii zice - cert ii ca am avut niste dureri crancene si am stat cu perfuzii vreo 2 zile - dupa ce 3 am vomat incontinuu - dar amu a a trecut si suntem bine - asteptam sa se hotarasca asta mica sa vina pe lume ...ca ii din ce in ce mai greu cu burta mai ales noaptea ufff...si arsurile deja dorm in fund...da' nu mai este mult --astept sa tin si eu in breate pe strumfi (s-ar putea la nume sa fie Daria -asta vrea tati --eu imi doresc Iulia --inca mai ne negociem ;)
Gata v-am adus la zi cu vestile despre mine --de acum sper sa intru mai des ( cand pot ca ii am pe socrii la ajuatat la despachetat --mai bine nu ar fi -da' nu pot nici sa ii gonesc ca ei bietii au intentii bune , cu toate ca nu le ies intotdeauna - dar no..asta este , mai aranjam noi cu timpu')
cu 38+
irinaelena spune:
Va multumesc fetelor pentru sustinere si va imbratisez cu drag!
Amy, pun si eu la treaba majorete pentru tine!
Eu trebuie sa ma prezint la spital in jur de ora 8, dar medicul o sa ma ia in primire dupa raportul medicilor care e la 8. Sper sa nasc pana la pranz
wali, eu am avut muuuult timp lohii, nu mai tin minte cat, dar mi se parea ca recupereaza absenta menstrei din timpul sarcinii
Bravo Dara! Incet incet va acomodati!
Irina, 38+ cu Maria