rugaminte
Raspunsuri - Pagina 6
fiona67 spune:
Baietelul meu dormea f bine in parc. S-a nascut in mai si stateam mai toata ziua cu el la aer - il plimbam, ii cantam, il luam in brate si ii povesteam despre toate etc. Acasa avea o salteluta de joaca de la Tiny Love care il amuza teribil si in general nu stateam decat cu el.
Ma trezea constant noaptea, legat nu dormea mult dar adunat cred ca era ok fiindca a crescut f bine.
La el agitatia era semn ca vrea macar in balcon, nu-i placea deloc in casa. Ely, cred ca nu-ti cunosti indeajuns de bine copilul - pana acum ar fi trebuit sa-i identifici mai bine semnalele, plansul etc.
laurenta spune:
mie totusi mi se pare ca esti si un pic obosita ....epuizata......ar trebui sa te aduni un putin......si sa vezi ca a creste un bebe nu e doar stres si griji ......e una din cele mai mari impliniri de pe lume si uneori chiar ffff relaxanta......dar asta depinde de tine...lasa treaba ca nu-ti fc nimeni statuie cat e bb mic petrece-ti ffff mult timp cu ea......afara,in casa,plimbari......
andieelen spune:
Am gasit o metoda sa il adorm pe bebe. Il alaptez in pat langa mine si cand adoarme ma strecor tiptil din camera. Nu se mai trezeste de la mutatul in patut si doarme vreo 2-3 ore in continuu Problema e ca stnad in mijlocul patului nu se aude pe monitor asa ca trebuie sa bag capul in camera din 15 in 15 min.
pisi-pis spune:
De ce nu pui monitorul langa el in pat? E imposibil sa nu se auda, noi asa am folosit in fiecare seara. Sa ai mare grija sa nu cada din pat.
Mami de Laura (14.06.2010) si Mitza Fetitza
andieelen spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisi-pis De ce nu pui monitorul langa el in pat? E imposibil sa nu se auda, noi asa am folosit in fiecare seara. Sa ai mare grija sa nu cada din pat. Mami de Laura (14.06.2010) si Mitza Fetitza www.nbci.ca/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=6&Itemid=13" target="_blank">Video alaptare www.nbci.ca/index.php?option=com_content&view=article&id=7:blocked-ducts-a-masti" target="_blank">Informatii despre canale infundate si mastita |
L-a lipit desteptu' de barbatu-meu de patut, ca sa nu cada pe copil sau mai stiu eu ce i s-a parut lui...
andieelen spune:
elyalexia astept sa vad ce mai fac e fetita ta cu somnul. si-a mai schimbat comportamentul?