rugaminte
Raspunsuri - Pagina 2
bird70 spune:
Are 2,5 luni si doarme bine noaptea? Esti foarte norocoasa. Zi mersi ca te odihnesti noaptea ca nu multe mame pot sa faca asta cu copil atat de mic.
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper
elyalexia spune:
da noaptea doarme in patut am o luminita care sta aprinsa toata noaptea are si radio deschis iar in timpu zilei o mai pun in patut sta ce sta dar se plictiseste si devine agitata cand e cu mine vorbesc foarte mult cu ea rade vorbeste si ea pe limba ei si la un moment dat devine agitata si atunci trebuie sa o culc ca daca nu incepe sa plinga
elyalexia spune:
buna dar eu nu vreau neaparat sa doarma pentru a face eu treaba sau ceva de genu asta dar vad eu ca nu se odihneste
theo_2004 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elyalexia multumita lu dumnezeu noapte imi doarme bine,adica adoarme pe la 12:30/1:00 se mai trezeste la ora 4 dimineata sau 5 mananca apoi adoarme la loc pana pe la 7-8 dimineatza dar am avut si catva nopiti la un interval de o saptamana in care nu a vrut sa imi doarma noaptea si abia la ora 6 mi sa culcat. De sanatoasa este a luat in greutate cat trebuia dar totusi imi doresc sa se odihneasca si ziua e bine ca afara imi doarme elyalexia |
dar de la ora 20:30 - 21 pana la 12:30 - 1 noaptea ce face?
J.D. spune:
concediul este de ingrijire copil, nu de smotru in casa. Mergi cu ea la plimbare mai ales ca vremea e buna. Al meu abia dupa 2 ani a inceput sa doarma legat 2-3 ore ziua. Si incearca sa/i faci un program de culcare seara mai devreme de miezul noptii. Cam pe la 3 luni bebelusii incep sa se mai linisteasca si singuri.
Finn Constantine 15.10.2009 si 36+ Euan Tudor
elyalexia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui theo_2004
dar de la ora 20:30 - 21 pana la 12:30 - 1 noaptea ce face? mami de Theo (7.11.2004) si Chris (22.12.2010) "o zi in care nu ai ras este o zi pierduta" |
de la 20:30-21 ii fac baita apoi doarme un sfert de ora max o jumatate de ora si abia la 12:30 imi intre in somn
elyalexia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui J.D. concediul este de ingrijire copil, nu de smotru in casa. Mergi cu ea la plimbare mai ales ca vremea e buna. Al meu abia dupa 2 ani a inceput sa doarma legat 2-3 ore ziua. Si incearca sa/i faci un program de culcare seara mai devreme de miezul noptii. Cam pe la 3 luni bebelusii incep sa se mai linisteasca si singuri. Finn Constantine 15.10.2009 si 36+ Euan Tudor |
credeti-ma ca eu incerc sa o fac sa doarma mai devreme dar nu vrea si nu am ce sa ii fac nu pot sa o oblig
J.D. spune:
poti incerca un wrap in timpul zilei.Foarte multi bebelusi dorm in brate mai bine decat in patut, cosulet sau carut. Plus ca iti lasa mainile libere sa faci diverse si e mult mai usor de iesit la plimbare, mers la cumparaturi, etc.
Finn Constantine 15.10.2009 si 36+ Euan Tudor