Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (41)
Raspunsuri - Pagina 20
virgiL spune:
IONELULE,nu-ti fa griji!Marimea sanilor n-are nici o legatura cu functionarea acestora.Nici eu n-am avut la prima sarcina,nici umflari spectaculoase,nici colostru,da nici furia laptelui sau rani ,dupa ce am nascut.Erau doar f fierbinti.Eu am folosit la inceput pompa ca puiu era mic si n-avea putere si nici voie sa suga,astfel canalele s-au desfundat repede si lactatia a venit...fara probleme
Virginia 34+ cu ,mami de Ioana
ella81it spune:
Buna dimineata!
Si eu beau cafeluta cu voi!
VIRGINIA 1 milion like-uri si din partea meaAi dreptate cum il inveti asa il ai,al meu la inceput era ok,dar s-a puturosit in perioada cand am stat acasa cu Alexacum face de voie de nevoie ,dar abia asteapta sa nasc sa scape.
Uraste sa spele vase si sa gateascain rest la curatenie se pricepe(nu ca mine)
De ex. saptamana asta a muncit de la 6.30 pana seara la 21.30 deci a trebuit sa fac mancare sa spal vase ,ca de nu cine
De azi e Alex acasa,in vacanta,dar pacat ca ploua si nu putem iesi nici macar in gradina
Ma inebunit ca trebuie sa pictam ouaca le-a zis educatoare ca e pastele,dar e pastele catolic (noi oricum il sarbatorim si pe asta cu un mic gratarel)si as vrea sa vopsesc oua sapt.viitoare.
Vorbeati de mers la biserica,as vrea sa merg si eu cu Alex sa il impartasesc dar nu stiu cand!
Imi aduc aminte de cand eram mica ca mergeam joia cu flori de treceam pe sub masa,vinerea era prohodul dar de impartasit nu imi mai amintesc
Va doresc o zi frumoasa!
Ella33+ cu Matteo si mamica de Alex(14.06.2008)
ionelu spune:
Virgi, pe mine nu ma sperie faptul ca sunt mici.... problema e ca foarte moi, in loc sa fie ceva mai fermi. Aici am eu o nelamurire. E normal ca unele din noi sa ii avem atat de moi?
Ioana 34+ cu Bianca Maria
virgiL spune:
IONELU,m-ai facut sa ma pipai de una singura...nu-s tari maica!,dar sunt durerosi in zona mameloanelor...Dar cu siguranta se vor”enerva”dupa nastere!
tigruta spune:
RECLAMA ILEGALA -/concursuri/mici-exploratori/galerie/4
Va rog frumos un vot la poza dupa porumbei..
Va multumesc antiucipat!!
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 34+
alina_gabi spune:
Neata burtici mai mici si mai mari
Astazi facem si noi cinste ca implinim 34 de saptamani. Nu imi vine sa cred!
De-abia astept sa merg la urmatoarea ecografie pt ca am o noua neliniste. Fiecare trebuie sa o aiba pe-a ei, nu? Frustrarea mea este ca am burtica prea mica. De 4 saptamani, de cand am inlocuit Aktiv Mami cu Elevit, nu am mai pus nici un kg in conditiile in care in perioada in care le-am luat am pus 8 kg in 8 saptamani. problema nu e ca nu am mai pus, ba din contra, ca si asa aveam f multe inainte de sarcina si am un surplus de 12.5 kg de cand am ramas insarcinata. Obsesia se refera la faptul ca mi-e teama sa nu fie prea mica printesa mea. Anxy, si eu am dorinta ca bebita sa aiba 3 kg la nastere.
Virgi, si eu sunt de acceeasi parere referitor la impartirea indatoririlor casnice intre parteneri, insa cred ca tine f mult de comunicare si de intelegere. La mine nu s-a aplicat regula: cum il inveti asa il ai pt ca initial nu am locuit singuri si eu eram f lipsita de experienta ca sa stiu ce sa cer si cum sa ma impun. Cand m-am casatorit aveam 19 ani, eram studenta, nu aveam serviciu si eram f diferita de cum sunt astazi(f finuta si sensibila eram). Ca si Albinuta am locuit cu bunica lui care nu il lasa sa faca nimic. Pe parcurs insa lucrurile au avut alta evolutie si acum sunt multumita de implicarea lui si in primul rand de faptul ca nu mai trebuie sa il imping eu de la spate, ci ca initiativa vine de la el.
Ionelu, sa stii ca si sanii mei sunt la fel. Adica moi si cu areole negre. Vorba lui Virgi: m-am pipait singurica.
Albinuta, bebelina mea e f agitata zi si noapte. De 3 nopti sunt zombi.Depinde insa de fiecare bebel in parte. Eu daca o simt ca se misca ma linistesc ca nu s-a oprit din evolutie. De la inceputul sarcinii sunt tare speriata sa nu imi pierd comoara.
Va pup si va doresc o zi frumoasa.
Alina cu bebelusa 34+
virgiL spune:
ALINA,mie mi-a zis dritza ca pe final de sarcina n-o sa mai punem noi atat de mult,dar ca bebe ia in greutate acum cum n-a luat toata sarcina(200-250 g /saptamana).Deci cresterea noastra in greutate nu e un reper pt o buna dezvoltare a bebelusului.
Cat despre ”cum il inveti asa il ai”,se intelege ca e doar un mod glumet de a vorbi.Si eu tot la comunicare ma refer,si in asta cred.Nu sunt feminista de felul meu,dar am asa un simt al dreptatii(cred ca trebuia sa ma fac judecator) si in general nu suport exploatarea omului de catre om (indiferent ce sex are exploatatorul).Ca am vazut si barbati cumsecade si harnici si iubitori cu niste sotzii puturoase,cu unghiile de 2 cm,mereu coafate ,si vesnic nemultumite pe deasupra.Nici asa nu mi se pare corect.Oamenii care se insotesc la un astfel de drum(cum e casnicia)trebuie sa conlucreze la orice,sa comunice,si sa se respecte reciproc,totul cladit pe fundatia iubirii care i-a unit initial.Vorba cantecului...”unde dragoste nu e,nimic nu e!”.nimeni nu s-a nascut invatat,nimeni nu le stie pe toate,iar timpurile nu stau in loc,si nici oamenii nu raman la fel in timp.si e firesc sa fie asa.trebuie sa evoluam IMPREUNA!
Da las filosofoia si ma duc sa-mi iau ploada de la scoala!