Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (41)
Raspunsuri - Pagina 18
virgiL spune:
MAMITA,eu acum arat ça un greiere,daca ma vezi ce maini am, zici ca tocmai am iesit din lagar,dar asa am fost de cand ma stiu la maini...in schimb mi-au crescut tartitza si pulpele...
ALBINUTZA,ia-le fara frica(chiar Eubiotic am luat si eu)...de preferat sa nu le iei chiar la aceeasi ora cu antibioticul ci la interval de cateva ore,si e bine sa le mai iei macar cateva zile si dupa ce termini tratam cu antibiotic(pana se reface la loc flora pe care o zapaceste antibioticul...ca asta nu stie numa de bacterii rele ci omoara tot ce gaseste in cale,bun sau rau...la bacterii ma refer).Dac nu te impaci cu ideea de pastile,poti consuma iaurt,actimel...
Virginia 34+ cu ,mami de Ioana
albinuta83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui virgiL MAMITA,eu acum arat ça un greiere,daca ma vezi ce maini am, zici ca tocmai am iesit din lagar,dar asa am fost de cand ma stiu la maini...in schimb mi-au crescut tartitza si pulpele... ALBINUTZA,ia-le fara frica(chiar Eubiotic am luat si eu)...de preferat sa nu le iei chiar la aceeasi ora cu antibioticul ci la interval de cateva ore,si e bine sa le mai iei macar cateva zile si dupa ce termini tratam cu antibiotic(pana se reface la loc flora pe care o zapaceste antibioticul...ca asta nu stie numa de bacterii rele ci omoara tot ce gaseste in cale,bun sau rau...la bacterii ma refer).Dac nu te impaci cu ideea de pastile,poti consuma iaurt,actimel... Virginia 34+ cu ,mami de Ioana |
Saru'mana! Am o cutie intrega de Eubiotic si o voi lua.
Sambata facem si aprovizionarea cu iaurturi !
32+ cu Rares-Iustin
Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.
Mirina5 spune:
buuna, m-am intooors!!
Va multumesc pt urari, am trecut si peste examenul asta!!
Virgi, eu cred ca bebita va iesi un geniu!! La cat am invatat in timpul sarcinii, n-are scapare!! Iese cu doctoratul in mana!!!! :))))
Deea, nu exagerez...si daca ar veni bebita, eu nu m-as supara!! Are deja 3 kg, e dezvoltat, deci poate veni oricand!! Eu astept cu nerabdare!! Dar, cred ca are de gand sa mai stea putin
Onutza, multumim de vesti!!
Andreea (aever), chiar daca e un lenes, sotul meu tot e perfect .E barbat, nu femeie, de asta s-a insurat, sa aiba cine sa-i spele, sa-i calce, sa-i gateasca si sa-i faca poftele. Mai nou, are pofta de gogosi...aproape zilnic Si, oricum, nu prea am eu stare, daca nu fac ceva, o iau razna..si mai sunt si perfectionista, nu-mi plac lucrurile facute de mantuiala, vorba ta, asa ca
Cori, nu stiu unde-s kilogramele, arati super!!
Albinuta, la mine bebita e activ zilnic, de dimineata pana seara (acum si-a reglat programul), dar trebuie sa tii cont si de varsta sarcinii, dar si de faptul ca nu toti copii sunt la fel.Al tau o fi mai cumintel , asta nu inseamna nimic
Ma intind putin, ca am avut o zi plina....
pupici
Irina 35+ cu Kinder surprise
AMR 5 saptamani!!
virgiL spune:
MIRINA,felicitari pt inca un examen depasit cu bine si pt bebe genius!Sa stii ca eu imi schimb pronosticul vis a vis de kinderu tau surprise si merg pe baietel.Are 3 kile la 35-36 e sapt,carnet de conducere si-a luat.....Cat despre sotzul perfect chiar si lenes......nush de ce te-as inregistra undeva si ti-as da inregistrarea peste vo 10-15 ani.Acu nu ca vreau sa te invat la prostii,da spala-masina de spalat,calca-cine are nevoie,gateste- cine apuca,cu poftele e discutabil....Auzi?Are pofta de gogosi...siiii????S-au inchis gogoseriile?...hai ca nu vreau sa fiu malitioasa,da nu erai tu gravida din casa?Cum il inveti acum....Dar asta nu e treaba mea...Am asa un dinte impotriva barbatilor care au senzatia ca daca ei merg la servici( si aduc evident bani in casa) ,de restul tre sa se ocupe nevasta(cand de fapt e mult mai istovitor sa fii in acelasi timp mama,sotie,bucatar,menajera....ca sa nu mai zic si insuficient remunerat...La noi in casa ori tragem toti,ori nu trage niciunul....nu avem indatoriri ”specifice”, ci face fiecare ce se nimereste,cand se nimereste...Cum adik si-a luat nevasta sa-i spele si sa-i calce???Am eu fatza de Indesit-Tefal?.
Nu aruncati cu pietre...asa-s eu azi, mai revolutionara!Eu doar va doresc sa fiti iubite si ajutate,si rasfatate,si respectate de sotii vostri!Uitati-va numai cata zbatere din partea noastra in aceste 9 luni,ca sa le aducem acasa in cele mai bune conditii,micii mostenitori!
ALMA pe unde mai esti,ce fac floricelele iubite?
diana85 spune:
Virgi, sunt perfect perfect de acord cu tine. Am scris si eu ceva relativ la ce a zis Mirina dar apoi am sters, am zis sa nu-mi torn cenusa in cap daca nu e cazul. Si sa-ti reamintesc ca Mirina mergea si la scoala si la lucru inainte de bebe...
Diana 35+ cu Mirciulica
AMR 4+
Deea_Deeutza spune:
Al naibii de forum Virgi, daca ar avea obtiune, asa ti-as da 1 milion de like-uri la ce ai scris mai sus
Ce naiba, te propun la mesajul lunii
Deea 30+ cu fara nume
virgiL spune:
Pai tocmai de aia n-am multe prietene,Diana,ca nu-mi pot tine clantza....da am putine si bune.Mie mi-e draga Irina si ii simt energia aia specifica varstei...si asa mi-as dori ca toate femeile dedicate ca si ea sa aiba parte de tot respectul si dragostea din lume!
DEEA,fuji d-acilea cu mesajul lunii...
Ia mai cititi ceva simpatic:http://oliviasteer.ro/bulgarasi-de-susan-craiasa-zapezii/#more-179
elena_gd spune:
Seara buna fetelor!
Mi-am bagat picioarele in cele masuratori, am intrat pe modul ZEN, bebe isi face curatenia de Paste in garsoniera, cand mai activ, cand mai lenes ca tot intreba Albinuta.
Eu am terminat de facut bagajul si, de maine, vacanta in Germania cu prietenii, abia astept sa vad oameni dragi. Si eu sunt in aceeasi categorie cu Virgi, din cauza sinceritatii excesive am prieteni putini, da buni.
O sa intru sa va mai citesc, ca sunt dependenta, nush cu scrisul ce-o sa reusesc.
Aaaa am facut o achizitie in seara asta...o perna de bortos in forma de C...e imensa, dar nu mai reuseam sa dorm ca oamenii...aveam prea multe perne in pat si tot esuata cu burta-n sus ma trezeam si cu o stare tampita, probabil de la circulatia deficitara. Si inca o achizitie o camasuta de noapte cu nasturi buna pentru alaptat.
burticile si nu va spetiti cu cea curatenie de Paste!
Elena 30+ cu Bebster AMR 9+
asteropipan spune:
mai fetelor da ce guralive a-ti fost si azi..si haioase maxim:))
Virgi asa ma binedispun mesajele tale..esti asa de dulce ,ce frumos scri...si Anxy la fel
Mirina felicitari pt inca un examen luat cu brio...cand termini???
Diana sunt sigura ca vei gasi o solutie...nici eu nu as putea sa las bebe nou-nascut singur,oricat de bine as stii ca e supravegheat..
Mmamitta..hai ma ca nu ai luat multe kg pana acum..si da-le incolo ca de dat jos o sa le dam noi...
eu in 6 luni,dupa nasterea piticei,am dat jos cam 17kg din 20 kg..ultimele 3kg ramase au fost mai "greu" de dat jos...dar tinanad cont ca balotam ce vroiam si nu am tinut in viata mea dieta..tot a fost bine...cam la 9 luni dupa nastere am ajuns la greutatea dinaintea ei...
nu ma mai pot concentra acum sa imi aduc aminte ce a-ti mai scris, ca a inceput in reluare emisiunea MAMA DIN INTAMPLARE pe KanalD...si sunt cu ochii beliti acolo
sunt si obosita varza, ca am fost la o cununie civila,urmata de o mini petrecere..ne-am distrat grozav,pitica a fost extrem de fericita caa avut si companie cu care sa se joace, a afost si nasica ei acolo...
gata ..inchei aici...va pup
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/
ALINA 32+
mirela77a spune:
asparagus
eu am avut 1900 kg la nastere i acum am 180cm si 68 kg. nu mai spun k toata perioada de scolarizare 1-12 am fost ea mai inalta din cls asa ca nu iti mai face probleme
va fi.totul bine
Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d