Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (41)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

felicitari fetelor pt rezulattaele excelente de la eco..grasuni bebici vostri

ANXY noi,vinerea trecuta la 31s+2z ,cantaream 1800gr...dar stii ca e marja aceea de plus-minus 200gr...plus ca nici nu sunt super sigure...la Asteropi mi-a spus cu vreo cateva zile inainte sa o nasc ca e bebe marisor si lungana..si cica ar avea cam 3500gr..si cand colo,pitica s-a nascut la 39s+1z cu 3100gr si 52 cm...
eu una ma voi decalara super multumita daca asta mica din burtica se naste cu macar 3 kg..nici nu vreau sa ma gandesc cat te chinui la o nastrere nat cu un bebe de 4kg+...brrrr

ANITTA felicitari pt concediu..hai ca acum te mai relaxezi si tu un pic

vad ca va plangeti ca va plictisiti acasa...mai ales fetele la prima sarcina...veniti la mine,ca eu abia am timp sa stau jos cand ma apuca durerile de burta..daca nu ma alearga printesa mea toata ziua...ba un curat, ceva de papa, spalat una alta, dat la copchil sa pape, strans dupa ea la fiecare 10 min..de ma scoate din minti cateodata..ca eu fac una,aranjez ceva si ea pe alta parte deranjeaza altundeva....dupa -amiaza la plimbare prin parc, magazine...azi am fost afara de la 5 dupa amiaza si ne-am intors acasa la 9:30seara...am fost in parc si sa cumparam cadou de Pasti pt nasica mica lui Asteropi si cele 2 fetite botezate de noi...
aici traditia e sa cumperi pantofiori cadou de Pasti pt cine botezi...asa ca azi am avut in meniu 3 perechi de tenesi All Stars(ca asta isi doreau mandrele...si cand vroiam sa mergem la un magazin sa ii luam si piticei nostre pt la vara ceva pantofi Geox..hop suna soacra-mea...si imi zice sa ii cumparam noi lu asta mica ce vrem..ce pantofi ne plac, si deconteaza ea..cadou de Pasti din partea ei,cica
si a fost asa incantata pitica mea..si-a tinut pungulita cu cadoul ei singurica pana acasa..era tare mandra...si i-am explicat ca astia sunt cadou de la mamaie..si ea repede dupa mine..cadou, mamaie:)..a sunat-o cand am ajuns acasa,ca sa ii multumeasca:))

mai,fetelor, de ELLYSHOR ce mai stiti??????

pupici la toate burticile

aa,sa nu uit,...ANDRA ,unde ai pus, mama ,20 de kg ,ca zau daca se vad..serios

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

http://www.flickr.com/photos/asteropipan/

ALINA 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Neatza, va servesc cafeluta

Fetelor bucurati-va de concediu, relaxati-va ca va veni o perioada agitata

Anxy da nu iti fa probleme cu greutatea, al meu la 33s si 4z avea 2kg si cateva grame acolo, plus ca a ta e fetita si e mai silueta

Elena nu iti mai fa atatea griji, daca medicul a zis ca totul e ok

Ella tu intrebai daca sa vinzi casa? trebuie sa faceti cum simtiti voi mai bine, eu una as vinde apartamentul ca sa imi fac o casa, dar sotul nu vrea deocamdata( e de la mama lui) plus ca lui ii e frica de schimbari majore din astea..

Asteropi la fel si eu strang toata ziua dupa baiat, desi ii spun sa nu mai scoata toate cartile sa le arunce pe jos, sa o ia doar pe aia de care are nevoie. el tot le da pe toate pe jos

Am scos aseara hainutele sa le pun si eu la spalat, sunt destule..sper ca saptamana viitoare sa ajung sa imi cumpar ce imi mai trebuie, chestii de cosmetica mai mult, chiloti de unica folosinta, suzete( la Luca nu am cumparat inainte si cand am vazut ca baga degetul in gura am fugit repede si am cumparat tricolorul ce am gasit si apoi n-am mai putut sa schimb forma si era din aia rotunda la care nu gaseam decat un singur model), si alte chestii

Pfuu iar tre sa fac o ciorbita.am niste carne de curcan

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Buna dimineta si poftiti la cafeluta!!!!! In ritmul asta o sa saracesc cu voi... Glumesc fetelor chiar mi-ar face placere sa va cunosc si altfel decat virtual!
Ma ameninta pe mine Mirelusa ca ma viziteaza dar trebuie sa o inteleg ca e tot timpul pe drumuri, obosita si cred ca de fiecare data de abia asteapta sa ajunga la destinatie. Mirela eu sunt in prenatal asa ca indiferent de ora la care treci, da un semn!
Multumesc pentru urari Elena, 2liniute, Mirelusa. Bianca a cantat "Sa fiu o stea"" si "Pestisorul de aur". Acum va pregati o alta piesa sunt inca in cautari (sotul meu si profesoara ei de canto). Pe 29 aprilie e selectia finala dar mi-am propus ca eu sa nu ma mai gandesc la asta ca sunt stresata. Cum spuneai si tu in fata publicului sunt terminata. Eu nici la examenale orale la facultate nu ma descurcam foarte bine!
Andracumpara ce doresti tu! Eua asa am facut si la primul copil si acum. Bine ca acum nu prea am mai avut de luat mare lucru...
Irinafelicitari pentru rezultatele bune de la ecograf si spor la invatat!
Anittama bucur ca te-ai mai potolit cu alergatura si felicitari si tie pentru bebelina!
Anxyse vade ca iti este tare dor de casa si de abia astepti sa ajungi la Constanta!
Elenasa inteleg ca ai vrea sa iti schimbi medicul, sau cel care ti-a facut ecografia nu are nici o legatura cu medicul tau ginecolog?
Si pe mine ma bate acest gand, dar probabil pana ma hotarasc eu voi naste . Adica va spuneam ca soacra mea ne-a dat niste bani pentru celule stem si pentru nasterea la privat (Traiasca soacrele Asteropi ca noi se pare ca am avut noroc de ele), doar ca eu nu sunt hotarata unde. Adica mi-ar trebui cate o varianta de medic (pentru ca al meu nu colaboreaza cu nici un una dintre maternitatile private) pentru fiecare dintre cele 3 (Medicover nu il iau in calcul ca este mai nou si am gasit mult prea putine informatii). Si de abia dupa ce aleg maternitatea sa aleg si firma pentru stem pentru ca fiecare colaboreaza cu o alta si uite asa...

pozeBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Neatza fetelor!
Miha nu pot sa schimb medicul ca si asa am gasit greu doctorita asta care sa vorbeasca engleza...ca in poloneza nu reusesc sa ma inteleg cu ei. Dar pot sa fac ecografii si pe la alti medici.
Elly esti in gandurile mele!
la burtici!
Am fugit la scoala!

Elena 30+ cu Bebster AMR 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinuta83 spune:

Neata!
Vrem si noi o gura de cafeluta...
Prima zi de concediu a trecut repedee..am gatit ceva, am bagat o masina de rufe, am comandat patutul, am cautat o comoda sa se potriveasca in dormitor si am vazut vreo doua episoade din Grey..
Azi trebuie sa calc....ai mei sunt plecati in concediu si mama nu a mai avut timp sa vina si pe la mine..asa ca.. azi prestez singura..
Daca nu avem comoda cumparata nu pot sa ma apuc de hainele lui bebe..ca nu am unde sa le pun... ca tare mi-ar fi placut sa le pregatesc.
Fetele care sunteti la al doilea bebe..va admir ca aveti atata energie si puteti sa faceti in asa fel incat micutii vostri sa nu simta ca-i neglijati. De cate ori ma plang ca ma doare una-alta ma gandesc la voi care faceti atatea si i-am spus sotului ca n-o sa mai fiu asa plangacioasa si ca o sa ma mobilizez..

O zi frumoasa sa avem!

32+ cu Rares-Iustin

Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Buna dimineata!

Noi suntem bine, am lipsit de la apel dar v-am citit. Ieri am fost sa repetam glicemia aia nenorocita, a fost tare greu dar bine c-a trecut. Azi fac o ultima comanda de pe Amazon si apoi... suntem si noi in randul lumii . Ma apuc de spalat si calcat hainutele si intram in faza de asteptare cu bagajul la usa... Nici nu-mi vine sa cred.

Ieri am fost din nou la cardiolog si suntem tot bine, chiar un pic mai bine (aveam insuficienta mitrala si triscupidala minima si mica - de saptamana trecuta am mai ramas doar cu cea mica, cea minima a disparut).

M-am consultat si cu cardioloaga si a zis ca nu vede niciun motiv pentru care sa nu fie nastere naturala. Asta ar fi al patrulea medic pe care-l intreb si are aceeasi parere. Deci, cred ca asa va fi... Si acum imi e o ciuda ca nu am facut cursurile pregatitoare nasterii! Cele care le-ati facut la prima sarcina, v-au folosit? Mai am sanse sa recuperez ceva pe ultima suta de metri? Sa-mi tonific musculatura si antrenez perineul cred ca deja e mult prea tarziu... eventual ceva tehnici de respiratie? (de supravietuire imi venea sa scriu si nu cred ca eram deparde de adevar )

Insa am aflat si ceva ce m-a daramat - dupa ce iesim din maternitate va trebui sa il internam cateva zile la cardiologie. Asta stiam. Ceea ce nu stiam, nu ma asteptam si mi se pare absurd e ca nu am dreptul sa stau internata cu el ci trebuie sa il las singur. Cum sa lasi singur la o sectie nespecializata in neonatologie un bebe de 10 zile?! Care se trezeste constant, are nevoie sa suga constant si are nevoie de atentie si grija constant?! Cumva trebuie sa schimbam situatia asta (am cateva idei), ca e inacceptabila.

In rest, pe cat ma laudam eu de brava am inceput seara sa am ceva contractii dureroase - o sa o las mai moale cu plimbarile lungi si caratul de cumparaturi si suplimentez Magneziul, sa vad daca reusesc sa fac ceva.

Elena, iti inteleg frustrarea de la eco insa lasa ca importantu-l stii. E bine! Restul sunt detalii care ne-ncalzesc inima. Despre mama venita la tine... succes ! A mea e tare maleabila, intelegatoare, are mare incredere in mine - cum stiu eu e mai bine si tot nu cred ca as vrea-o. E intimitate pe care as pierde-o si o pretuiesc prea mult. Si soacra s-a oferit asa subtil sa vina sa ne ajute (cu atat mai mult cu cat ea e pensionara, spre deosebire de mama) - e o femeie extraordinara cu care ma inteleg minunat, ar "lasa de la ea" insa si sa ma mobilizez sa o conving sa facem ca mine si nu ca ea mi se pare prea mult. Asa ca m-am facut ca ploua, ca nu inteleg apropo-ul. Lasa, de-abia ne invatam amandoi cu greul si cu responsabilitatile. Sunt convinsa ca usor nu va fi dar va fi o experienta minunata si din punct de vedere al cuplului - o greutate superba care ne va uni mai mult.

Andra, eu nu prea am superstitiosi - doar soacra-mea zicea ca pana nu trecem de 20 de saptamani nu cumpara nimic si nici nu se pune pe impletit, "ca nu e bine". Dar intre timp deja ne-a cumparat lucrusoare si ne tot zoreste sa le luam pe toate sa nu ne prinda asta micul pe picior gresit si sa trebuiasca sa-l culcam intr-o cutie de cizme .

Ella, eu as vinde apartamenul. E greu, cred, dar sa nu te agati de ideea "il tin pentru baieti". E tare gresita. Si absurda, tinand cont ca mai ai muuult pana ajung la casa lor. In plus, ce te face sa crezi ca vor ramane in Romania? Ori in Targoviste? Merita "sacrificiul"? Taica-mio a construit si construit si construit pe langa casa noastra, ca am putea sta trei familii acolo leger. Si am putea face si o mansarda pentru a 4-a familie. Mai am un frate care nu cred ca va ramane in orasul natal, iar eu in afara de concedii nu ma intorc. Si el a construit "pentru copii, sa stam toti aici". Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ la chestii mai marunte, d'apoi la asa ceva.

Onutza, dispecerul nostru, pe unde ne umbli? Cum esti cu raceala? Confirma-ne ca Ellisor e tot graviduta sa rasuflam linistite.

Anitta, sa nu te spetesti prea tare, acum ca ai intrat in concediu! Te stim noi de ce esti in stare .

Diana 34+ cu Mirciulica

AMR 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Uitasem sa modific semnatura. Nu-mi vine sa cred ca am intrat in saptamana 36. Ca au mai ramas 4 saptamani si un pic. Maxim!

Diana 35+ cu Mirciulica

AMR 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Neatza dragelor. Intru putin sa va salut.Noi suntem bine, am ajuns acasa aseara, m-am simtit bine la socri si ma bucur ca m-am putut intalni si cu Virginia. Am cateva vesti, matusa mea a nascut un baietel, pe 30 martie, are 2,700 si 46 cm, la aproape 38 de saptamani, cezariana. Amandoi sunt bine acum, mamica alapteaza, insa va trebui sa mai faca injectii 6 luni( clexane). Asadar, am un nou verisor pe nume David!!!
Saptamana viitoare merg si eu la medic, sa vedem ce grasan si lungan avem . (nu prea mai incape de coastele mele).
Va pupacesc pe toate si pe bebici.
O zi placuta.

Mihaela31+ cu Edward-Flavius
Exista un singur copil perfect si fiecare mama il are!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinuta83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shoshonik

Neatza dragelor. Intru putin sa va salut.Noi suntem bine, am ajuns acasa aseara, m-am simtit bine la socri si ma bucur ca m-am putut intalni si cu Virginia. Am cateva vesti, matusa mea a nascut un baietel, pe 30 martie, are 2,700 si 46 cm, la aproape 38 de saptamani, cezariana. Amandoi sunt bine acum, mamica alapteaza, insa va trebui sa mai faca injectii 6 luni( clexane). Asadar, am un nou verisor pe nume David!!!
Saptamana viitoare merg si eu la medic, sa vedem ce grasan si lungan avem . (nu prea mai incape de coastele mele).
Va pupacesc pe toate si pe bebici.
O zi placuta.

Mihaela31+ cu Edward-Flavius
Exista un singur copil perfect si fiecare mama il are!

wow! felicitari!

inca 6 luni de clexane sau 6 saptamani?

32+ cu Rares-Iustin

Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Neatzaaaa
Dupa cum va spuneam saptamana asta o am la mine pe nepotica mea de 3 ani si sincer imi ocupa tot timpul:)))))) si e fffff cuminte :))) dar tot timpul vrea ceva nou sa nu se plictiseasca si s anu intrebe unde e mama ei si tata ei:)) il joaca pe sot in picoare ca s-a prins ca e topit dupa ea si imi da niste raspunsuri de rad de una singura prin casa.Azi promit sa fac niste poze cu noi si sa pun pe Fb si pe picassa.
Anitta cum prind un pic de timp liber it trimit pm cu spitalul cuza.Si eu am auzt de ausurlesei iti voi spune si preturile care circula prin spital
Si acuma despre campioana Elishor.Ieri a facut eco si i-a spus dr ca il tine sigur pe baby pana la 37 sapt.O sa stea in spital sapt asta ca dr e plecat din tara si nu vrea sa se intampla ceva si apoi in vinerea Pastelui ii da drumul acasa .A promis ca o sa stea cat se poate de cuminti:) De parca pana acuma a plantat flori:)
Cu raceala stau bine adik nu mai am nik .Multumesc din suflet Ancai(anxy) a fost farmacista mea pe perioada racelii:)
Va pup si revin cu poze

Oana cu Bebe Tudor 34 +AMR UN PICCCCC

Mergi la inceput