Spital privat Ploiesti
Am si eu o intrebare pentru fetele din Prahova.
Puteti sa-mi spuneti daca exista in Ploiesti sau umprejurimi un spital privat. M-ar interesa un spital care sa aiba sectie de pneumologie , cardiologie .
Am gasit o clinica in Boldesti Scaeni insa vreau sa stiu daca mai sunt si altele.
Eu nu sunt in tara acum si nu mai stiu multe despre zona.
Am nevoie de aceste informatii cat mai urgent. Mama este intr-o stare destul de grava si am nevoie de un spital unde sa stiu ca este ingrijita 24 de ore din 24. Acum este internata la Spitalul Judetean insa nu se ocupa nimeni de ea. Sora mea este acolo insa nu poate sta 24 de ore din 24 ore la spital. A vorbit sora mea cu asistentele sa aiba grija de mama insa nu se uita nimeni la tine chiar daca le dai " partea". Am intrebat daca exista posibilitatea sa platim extra pentru ingrijiri dar sa aiba in pertmanenta pe cineva si au zis ca nu se poate.
Ma apuca nervi cand ma gandesc ca a ajuns in situatia asta din cauza unor medici incompetenti. Iar culmea este ca unul din ei a si recunoscut ca a gresit. Si ma intreb oare daca este prima data cand a gresit . Insa la mine supararea cea mai mare este ca in termen de sase luni doua persoane dragi mie ( mama mea si mama soacra ) au ajuns in situatii foarte grave din cauza unor medici.
Insa in acelasi timp am gasit si medici foarte competenti care au avut grija de mamele noastre . Insa vorba unuia din ei : nu inteleg de ce unii din colegii nostri mai practica aceasta meserie daca dau diagnostice gresite . Si asta a spus-o un medic.
Raspunsuri
LauraNicole spune:
Din pacate nu e spital privat in Ploiesti dar conditii mai bune ai putea gasi in spitalul Suler. Judeteanul e groaznic.
lili_ka spune:
Laura multumesc de raspuns. La Spitalul Suler nu o primesc la fel si la Spitalul CFR . Au spus ca nu este de competenta lor. Asta pentru ca mama are acum mai multe complicatii. Are apa la plamani si complicatii cu inima. Asta pentru ca anul trecut in noiembrie in loc sa i se dea trattament pentru apa la plamani i-au dat tratament pentru apa la inima si in plus i-au dat doua medicamente care aveau aceasi substanta activa dar denumiri diferite. Si asta timp de doua luni timp in care mama se simtea rau si medicii ii spuneau ca asa este la inceputul tratamentului. Ma aopresc aici ca ar mai fii multe de spus insa eu iimi doresc sa stiu doar daca in Ploiesti sau in imprejurimi exista vreun spital privat.
Am gasit ca ar fi unul la Boldesti Scaeni insa nu stiu nimic despre el.
Este cineva care are ceva informatii ?