Meditatii romana si limbi straine

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crissssu spune:

Multumesc ! Da, va fi cel mai frumos concert si il voi tine minte toata viata.

Am sa vin cu impresii, poate si cu un video cu o melodie cantata de trupa mea preferata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Bravo, Crissssu!
Bravo, Alinuk!

Vroiam sa adaug ca, desi au starnit reactii mai mult sau mai putin vehemente, eu cred ca si fetele care au pus intrebari extra au dreptate. Din nefericire traim vremuri foarte tulburi, mai ales in ce-i priveste pe adolescenti (numai aici pe forum, cate cazuri au fost de adolescenti cu probleme reale sau imaginare?).
Concret, la subiectul celui cu deviatii care a dat pm-uri jenante am vrut sa intervin cu un comentariu pe la inceputul topicului, dar m-am lasat pagubasa, stiind ce fel de reactii as starni, iar atunci chiar nu eram in "mood" de discutii contradictorii.
Nu poti sa nu te intrebi, totusi, e varsta sa reala? e cu adevarat o fata cu intentii sincere? nu o fi cumva in cautare de substante interzise si pentru ca nu are bani a gasit o sursa alternativa pe un forum serios? etc etc etc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Una este sa vorbim si alta este sa facem.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Da, Marius, de acord cu tine. Asta e ca "iarna nu-i ca vara". Sigur ca una e sa vorbesti, alta sa actionezi, dar, pana la urma, asta e totusi, un forum de discutii, nu? Nu de alta, dar in ultima vreme incepe sa capete, parca, o noua orientare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Da - asa sper.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Am fost duminica la concert si vreau sa spun ca fost minunat. A intrat solista pe scena cu o piesa de pe noul album si eu am inceput sa plang de fericire! Nu ma puteam stapani . I-am aratat o inima din maini , iar ea a facut semnul rockului din mana si s-a uitat la mine . A fost superb! N-am sa uit niciodata prin cate emotii am trecut. Tremuram, plangeam si cantam odata cu Amy Lee (solista). Am ragusit, ma doare in gat si acum de la cat am tipat !
A fost o senzatie de neuitat, iar cand a inainte sa cante single-ul de debut a spus ca videoul l-a filmat la noi in tara. Ma simteam asa mandra ca-s romanca !
http://www.youtube.com/watch?v=3OZtLhOg61Q
Aceea este melodia mea preferata. Am facut febra musculara la gat la cat am dat din cap =)) .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Crissu

esti o dragutza

multumim ca ne-ai facut partasi la bucuria ta

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

clip party 1 iunie

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Pai da, cum sa nu va fac partasi?

Mergi la inceput