Meditatii romana si limbi straine

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Crissssu

Parintii sunt de acord. Da, stiu romana f. bine ... Am luat olimpiada .

care faza, ca-s mai multe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui Crissssu

am aproape 13 ani. sunt a-6-a.

Ai 13 sau 16 ??? In profil ai spus ca ai 16, de-asta intreb. Si in ce zona locuiesti ???

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

si de ce te-ar interesa exact varsta si unde locuieste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli

si de ce te-ar interesa exact varsta si unde locuieste?

Poate pentru ca vrea sa-i mediteze copii!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Kari(iar nu pot da quote ,habar n-am de ce)imi permit sa te contrazic putzin,daca ai implinit virsta de 16 ani si vrei job de vara,vei fi angajat automat la 400 de euro(de fapt sub 400 euro,venitul nu trebuie sa depasesca 399 euro),ceea ce inseamna ca nu se plateste impozit!

orice venit sub 400 de euro este neimpozabil!

Nu stiu cum functzioneaza cu ziarele/reclamele dar am eu teribila impresie ca tot asa se proicedeaza,se incadreaza la acest tip de venit neimpozbil!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Dana, era vorba de venitul total al familiei. venitul meu, al sotului care era unul consistent anul trecut si micul venit al baiatului. toate au fost luate in considerare cand s-a calculat impozitul.

astia cu reclamele platesc foarte putin si merg la impartit reclame o data pe saptamana, deci cateva ore. nu se merita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

Citat:

Kari(iar nu pot da quote ,habar n-am de ce)imi permit sa te contrazic putzin,daca ai implinit virsta de 16 ani si vrei job de vara,vei fi angajat automat la 400 de euro(de fapt sub 400 euro,venitul nu trebuie sa depasesca 399 euro),ceea ce inseamna ca nu se plateste impozit!

orice venit sub 400 de euro este neimpozabil!

Nu stiu cum functzioneaza cu ziarele/reclamele dar am eu teribila impresie ca tot asa se proicedeaza,se incadreaza la acest tip de venit neimpozbil!

Dana

Dana, era vorba de venitul total al familiei. venitul meu, al sotului care era unul consistent anul trecut si micul venit al baiatului. toate au fost luate in considerare cand s-a calculat impozitul.

astia cu reclamele platesc foarte putin si merg la impartit reclame o data pe saptamana, deci cateva ore. nu se merita.

Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au!

Kari,ai dreptate,eu vorbeam de venit lunar,tu de veniturile familiei,insa chiar si la veniturile familiei sunt situatzii si situatzii,depinde de la familie la familie,de cheltuieleile fiecaruia,si bineintzeles de veniturile fiecaruia!

oricum ai avut un steuerberater mai catolic decit papa!

Al meu a mai carat lemne la vecini,mai da zapada iarna,sau tunde iarba vara insa fara chitantza asa 10 euro ,intre cunostintze!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:

Kari,ai dreptate,eu vorbeam de venit lunar,tu de veniturile familiei,insa chiar si la veniturile familiei sunt situatzii si situatzii,depinde de la familie la familie,de cheltuieleile fiecaruia,si bineintzeles de veniturile fiecaruia!

oricum ai avut un steuerberater mai catolic decit papa!

Al meu a mai carat lemne la vecini,mai da zapada iarna,sau tunde iarba vara insa fara chitantza asa 10 euro ,intre cunostintze!

Dana

o, da exact. mai catolic decat papa! e foarte bun steuerberater-ul, dar chiar n-a avut ce sa faca. daca treci de un anumit venit anual intri la alta categorie de impozitare. stii si tu ca nemtii nu te iarta de nici un cent.

ca sa fiu on topic, eu incurajez munca la copii. conteaza mult sa doreasca sa-si castige ceva bani, sa invete asta din frageda tinerete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Crissu

cat costa biletul la concertul acela?

PS: eu am facut diverse de mica ...desi ai mei aveau posib materiale, aveam eu ambitie si vroiam sa am posib si libertatea de a-mi face mici placeri (din alea de se cumparau cu bani)...fara sa depind de ei..

am facut pe rand:
cules de fructe, adunat de fan / in sc generala
meditatii pentru copii mai mici / liceu
in receptie in Regie intr-un club de bowling biliard / ultimul an de facultate

apoi m-am 'inrolat' in campul munciide oameni mari
(nu mi-a trecut prin cap sa platesc impozite inainte de asta, dar cred ca scot acum parleala)

propun sa o ajutam cumva pe Crissu

uite de ex, si eu stau in sect 6 / unde mai exact stai?
vii o zi pe sapt sa faci engleza cu copiii mei?

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

Lumina Sfanta pentru copii

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Bravo, alinuk! Si eu daca as sta in Bucuresti as incerca sa ii gasesc ceva de facut fetei asteia. (mai ales ca imi plac gusturile ei in materie de muzica. M-as duce si eu la Evanescence!!! )

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput