Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 {4}

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

'neatza.vorbiti de greutate? io tre' sa dau vreo 15 jos..am 78.am mai luat 4 kg de la nastere incoace.da' nu-i bai.m-am obisnuit sa arat ca un hipopotam,in ultima perioada mananc mult.am mereu senzatia de foame.habar n-am de ce.

fete care alaptati si dati si completare...va venit la vreuna menstra?

si daca vine...e posibil sa vina o luna da, 7 nu? adica nu in fiecare luna

la Bacau ploua-lapoviteaza

mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

lady lasa hipopotamii in pace,esti departe de ei...
eu sunt deja la a 2-a tura de menstra dar de cateva zile nu mai alaptez desi mai am cateva picaturi de lapte...
mi-a venit cm. acum la o luna si ceva de la primul ...dar se poate si la distante mai mari intre ele.

Mihaela si la mine tot asa a venit primul cm. la 5 sapt dupa nastere cand s-au terminat lohiile adica in continuarea lor...dar ca am fost chiuretata apoi dupa 8 zile de cm,asta e alta problema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

iaura nici tu nu mai ai lapte? s-a oprit de la cm? eu nu am avut mai dleoc si s-a tot diminuat pana a disparut de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina1983 spune:

Buna dimineatasi va servesc si eu o
Lady esti o scumpa cum ai facut tu prezenta pt fiecare si o vorba buna pt fiecare
Intradevar pun mereu poze pe fb pt cei de acasa,,multumim de aprecieri.E grasunica pitica noi papam laptic praf si tutica cand are chef sa traga de ea,ma mai mulg mai lungesc cat mai pot putinul laptic existent,,dar asta e am depasit momentul cand me enervam ca nu papa tutica,ca nu lua in greutateprefer sa creasca frumos chiar daca asta inseamna lapte praf.
Eu va citesc zilnic mereu ma gandesc la voi la toate si la puiutii vostri,dar pt ca nu ma incadrez la problemutele voastre nici nu imi pot da cu parerea asa deaiurea,,multumesc lui Dumnezeu noi am terminat cu colicii,nu am avut si nu avem probleme cu varsatul,am scapat si de cojitele din capusor si pot spune ca sunt chiar multumita si de programul ei....papa la 21.30-22 apoi somn pana la 4dim,papa iar si in juma de ora nani pana pe la 8 cand ne lungim ceva mai mult cu papica ne mai gadilam mai radem si dormim iar pana pe la 10-10.30 apoi program de voie,papam,ne jucam,ne plimbam si tot asa.
Transmit un LA MULTI ANI!!!TUTUROR MAMICILOR CE SAU SARBATORIT SI TUTUROR PUIUTILOR CARE CRESC MARI SANATOSI SI VOIOSI
Si mie miau venit uratii asa ca astept sa vad ce o fi si luna asta.Eu intre lohii si cm am avut pauza doar2saptadesi alaptam excluziv inca.
La capitolul kg nu stiu daca mai e careva care sa stea mai prost ca mine,am ajuns in sarcina la 103 de la 90 am iesit din spital cu 96 si am mai pus 3 deci am 99 imi vine sa lesin de nervi.Dupa ce vin din concediu din Ro incep sala,am sperat ca mersul pe jos sa ma ajute cumva dar nici o sansa,degeaba fac km zilnic.
Va poop pe toate va doresc o duminica frumoasa si linistita,puiuti fara colici si mamici odihnite...pooop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Am revenit, cu Matei in brate...
Lady, si eu tot atatea kg am! De cateva zile ma tot gandesc ce e de facut... Tot 4 am pus si eu de la nastere si mananc non stop, exact ca in descierea ta! Ma gandeam sa ma apuc de bicicleta si sa reduc dulciurile, alta solutie n-am...
Eu inca alaptez exclusiv, cred ca si de aici mi se trage foamea asta continua, dar nu ma mai incap hainele, stau cate jum. de ora in fata dulapului cand trebuie sa merg undeva.
Am intrat mai rar in ultima vreme pt ca doua sapt din luna suntem la Sibiu, sotul meu lucreaza si acolo, iar netul e slab unde stam, nu reusesc sa intru pe forum.
Voiam sa va intreb cum dati Ca la copiii care nu vor sa ia biberonul? La Matei ii pun in ceai si il bea din sticluta, dar Natalia nu vrea biberon, suzeta, nimic... Ma chinui grozav cu seringa..., e amar, il da inapoi... Alte solutii mai sunt?

Poze noi la semnatura!
https://picasaweb.google.com/lh/myphotos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

lady ,iubita, eu te apreciez pe TINE ,ca ai mereu o vb. buna pt. fiecare chiar si cand ai problemele tale sau cu fetele cand sunt bolnavioare ,mereu ai un gand bun pt. noi ,esti f. altruista si de aceea eu pe tine te admir

bulinuta mie mi-a venit primul ciclu ,desi inca mai alaptam ,nu exclusiv insa ,acum sunt la al 2-lea ,dar desi nu m-am mai muls de 2-3 zile ,azi am scos 10 ml asa de curiozitate ,dar nu cred ca mai are rost sa insist pe muls...nici nu se intaresc sanii intre timp ,cred ca o sa-i las asa pana dispare latele de tot sau nu stiu ce sa fac...a ,si trec inapoi pe NAN ,ca ati spus ca milumil nu e prea ok
aly-k si pe zambareata ta ,te-am adaugat pe FB ...si lasa parerile celor din jur ,tu da-i lapticul tau pana mai ai ,de la 6 luni se incepe diversificarea la cei alptati si la 4-5 la cei hraniti artificial

dr. anca ,pertinenta parerea ta si nu e paranoia ,eu sunt de parere ca nu tre' sa ne neglijam pe noi doar pt. ca am nascut si gata s-a incheiat menirea noastra ...tre' sa avem grija in continuare de noi ca nu stii unde sar barbatii nostrii cand le vin pasaricile

Lady, am scris suficient de mult( poate prea mult)?

no si ca sa si editez....si eu m-am ingrasat vreo 2-3 kg dupa ce am nascut dar daca nu mai alaptez ,pot face putina cura de slabire,la cat timp dupa cezariana putem incepe sala ,am vazut o sala cu cangoo jumps la noi in oras si ma tenteaza ,nu stiu daca asa se lucreaza abdomenul ca asta ma intereseaza mai mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

Citat:
citat din mesajul lui iaura21

lady ,iubita, eu te apreciez pe TINE ,ca ai mereu o vb. buna pt. fiecare chiar si cand ai problemele tale sau cu fetele cand sunt bolnavioare ,mereu ai un gand bun pt. noi ,esti f. altruista si de aceea eu pe tine te admir

bulinuta mie mi-a venit primul ciclu ,desi inca mai alaptam ,nu exclusiv insa ,acum sunt la al 2-lea ,dar desi nu m-am mai muls de 2-3 zile ,azi am scos 10 ml asa de curiozitate ,dar nu cred ca mai are rost sa insist pe muls...nici nu se intaresc sanii intre timp ,cred ca o sa-i las asa pana dispare latele de tot sau nu stiu ce sa fac...a ,si trec inapoi pe NAN ,ca ati spus ca milumil nu e prea ok
aly-k si pe zambareata ta ,te-am adaugat pe FB ...si lasa parerile celor din jur ,tu da-i lapticul tau pana mai ai ,de la 6 luni se incepe diversificarea la cei alptati si la 4-5 la cei hraniti artificial

dr. anca ,pertinenta parerea ta si nu e paranoia ,eu sunt de parere ca nu tre' sa ne neglijam pe noi doar pt. ca am nascut si gata s-a incheiat menirea noastra ...tre' sa avem grija in continuare de noi ca nu stii unde sar barbatii nostrii cand le vin pasaricile

Lady, am scris suficient de mult( poate prea mult)?

no si ca sa si editez....si eu m-am ingrasat vreo 2-3 kg dupa ce am nascut dar daca nu mai alaptez ,pot face putina cura de slabire,la cat timp dupa cezariana putem incepe sala ,am vazut o sala cu cangoo jumps la noi in oras si ma tenteaza ,nu stiu daca asa se lucreaza abdomenul ca asta ma intereseaza mai mult...

mami de printesa ,Flavia Maria ( 27. 12 .2011)

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Iaura eu ii dai milumil lui Andrei si chiar mi l-a recomandat pediatra pt ca NAN este un lapte comercial si rau la gust, milumil este mai dulce si usor de tolerat... asta este parerea pediatrei mele
milumil , humana . aptamil nu NAN
mie din spital mi-au zis k le dadea la bebei NAN dar am ajuns acasa si i-am facut Nan baiatului si surpriza nu avea acelasi miros si nici acelasi gust k in spital si chiar i-am zis sotului k eu cred k nu le dadea NAN in spital....
poti intreba pediatra despre laptele praf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

Ce frumos a incepur acest capitol,de aceea nu va spun de ce am plans azi si nici nu ma mai vait plec spre butoi pentru prima oara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

tebligia, am vazut ieri o poza cu tine pe FB, esti asa frumoasa!si ai slabit muuuuuuult, bv!pupam feciorul care-ti seamana leit!

Lady esti o dragutza dar nu am slabit pt k nu m-am apucat de regim ... aia era o poza din 2005 prima noastra poza
nu am putut sa ma apuc de regim pt k am avut lohii 9- sapt jumate si m-au anemiat destul k sa nu pot incepe regimul meu care consta in 1000 calorii pe zi si 2 ore sport ... dar de luni ma apuc si vreau pana la vara sa arat k in poza aia..
pupam

va pup si va dau o caan de cafea cu caramel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

lady - esti o draguta! ne-ai antrenat pe toate la discutii
noi suntem bine, papam doar la san si crestem frumos! noaptea dormim bine, insa ziua ariana nu doarme mai mult de 30-45 minute intr-o repriza. eu pun totul pe seama colicilor care nu vor sa ne lase in pace. de asemenea, adoarme tot mai greu si se trezeste foarte usor
sa nu aruncati cu rosii in mine, insa eu am revenit la dimensiunile de dinainte de sarcina. si da, ajuta foarte mult la psihic
fetele care v-ati confruntat cu un calal lacrimal infundat... cum se manifesta? ca Ariana are un ochisor care i se inroseste si lacrimeaza asa, fara motiv, iar celalalt e ok
de asemenea, noi am vrea sa facem botezul la 3 luni (fara o zi)... oare este prea tarziu?

mutatia heterozigota a A1298C si C677T
tratment: clexane 0.4/zi, femibion 2, cetebe, magne B6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

altesa - putem sa fim umarul pe care sa plangi?
apreciez foarte mult acest forum si recunosc faptul ca m-a ajutat foarte mult atat in sarcina, dar mai ales acum... v-am "cunosct" si am trait alaturi de voi fiecare experienta. asa ca, dragi mamici, capul sus si craj, aveti niste puiutu exceptionali!

mutatia heterozigota a A1298C si C677T
tratment: clexane 0.4/zi, femibion 2, cetebe, magne B6

Mergi la inceput