Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (62)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Rodica o sa treaca si perioada asta si va fi mai bine! sa aveti o zi usoara la gradi!!!

Lauri-ca, ce simpatica Stfei cu "poti"

Bamboleta, imi si imaginez cum vine sotul saracul obosit de la serviciu si ii aude cum tipa de la parter. Dar mie mi se pare ca povestesti cu mult calm, esti foarte tare

Ramona, succes sa gasiti o "tanti" cu care sa te intelegi bine.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata

si eu tot cu voie buna inca de dimineata desi am atat de mult de lucru, uff

mai la Sovata a nins ca in povesti...ca in decembrie...era ceva de necrezut...cu fulgi mari si desi...era o vreme de saniat!
asta sus langa partie
mai jos la 5 km in Sovata Bai era doar pe alocuri putina zapada
ne-am distrat si am stat mult afara 3-4 ore/zi...era placut doar -2grade...cred ca a fost ultimul weekend cu zapada...de acum asteptam caldura!!!

Rody acum am vazut cauza noptii albe...va tin pumnii si asteptam vestile bune

Victo lasa ca data viitoare va iesi si mai bine...reteta de pe cutie e ok, daca vrei iti maid au si eu retete cand ai nevoie... eu fac doar cu carne de pui si papa si Matei destul de bine ...noi mancam ca spartii

Paula voi cand incepeti?! de miercuri, am retinut eu bine...sau v-ati razgandit

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna dimineata, mamici!

Rody, mai poti!? Ce program lung ai la munca? E asa doar in sezon, sau tot timpul anului?
Ne gandim azi la Isa, bobocel la gradi! Acomodare usoara!

Bublebee, merci.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Oana, important e ca ati avut haine groase la noi. La inceputul lui martie, cand am fost la Sovata, nu a nins, dar era zapada mare pe jos si noi eram in adidasi.

Miercuri ar tb sa mearga Raul la cresa. Sper sa fie bine analizele si mai sper sa nu ia virusul de la Raisa. Am cam intins eu limitele lui Raul, daca am vazut ca marti nu a luat raceala, am fost in week-end la Raisa, si tare imi e ca nu mai scapam de muci si tuse...cred ca subconstientul meu mi-a zis sa mergem la Raisa, ca daca raceste Raul, nu merge la cresa
Oricum tot stomacul mi-e ghem, am niste emotii, daca stiam ca e asa greu, nu mai luam in calcul cresa...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Pentru cine vroia acuarele si plastelina puteti intra pe site la OMFAL. Acolo au foarte multe chestii interesante, stampile, modele.....mtule minunatii, o sa vreti si voi sa desenati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Neata!
Rodi, acomodare usoara isei. Sa ne povestesti!
Paula, la un moment dat tot va trebui sa il duci. Probabil ca mai devreme e mai usor pt el bine ca nu avea tanti dungile la trening albastre :))

Eu am dormit mizerabil. S-a trezit radu din 2 in 2 ore sa manance. Ori l-a obosit prea tare ziua de ieri, ori de la cafeaua pe care am baut-o.

Azi e ziua lui Marius, vin cu cafea d-aia buna si placinta de dovleac

Mergi la inceput

Alice, sa-ti traiasca sotiorul!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

alice, sa iti traiasca sotiorul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Alice, ori o mai fi avand vreun puseu de crestere Raducu.
La multi ani sotului!

Paula, crezi ca la 3 ani ti-e mai usor? Tot acolo ajunge. Sanatate multa, rabdare si curaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Rody, mai poti!? Ce program lung ai la munca? E asa doar in sezon, sau tot timpul anului?
Ne gandim azi la Isa, bobocel la gradi! Acomodare usoara!

mai pot, mai nu pot... cand cum! programul asta e cam de-acum incolo tot asa, pana pe la Craciun . pardon, va fi si mai lung, de zi lumina

am trezit-o greu pe Isa, am repezit-o intai pe mama care a inceput sa faca galagie si sa aprinda lumina s-o trezeasca, eu i-am cantat, am luat-o in brate, am dus-o in baie sa vada apa din vana si abia asa s-a trezit. deci, am facut baie amandoua de dimineata . la mine n-a plans deloc, mama zice ca la limpezit mereu urla . am imbracat-o, i-am facut o codita la breton (nu stiu daca v-am zis, dar la gradi nu am voie cu agrafe, cu nasturi, cu fermuare, cu capse), am luat caruciorul si cronometrul si am plecat! 6 minute de mers la deal (mersul Mariei)

micul dejun e la 10.30, pranzul la 13-13.30, azi va sta Isa doar pana la 12, maine planuiesc s-o las pana la 13 si miercuri si la masa de pranz. apoi e inchisa gradi pana luni, e Semana Santa (adica Pastile la spanioli)

cum a fost despartirea?! a coborat vesela din carucior si direct pe-o masinuta (cum are si ea acasa), apoi a intrat cu mama intre copii (eu ii tot spuneam mamei s-o lase singura, mama ii tot dadea jucarii de-acolo...). s-a uitat la copii (azi erau 6 la 2 educatoare ) si apoi a venit la mama s-o ia la joaca, dar n-am lasat-o. am considerat ca e momentul sa plecam, sa nu lungim despartirea. a prins miscarea si a fugit spre usa protestand slab, dar cand a primit un balon a uitat de toate , cred ca va fi bine! Florin m-a intrebat daca am plans (eu), dar nu! daca am vazut-o ca ea se simte bine, mi-a fost bine si mie

ma duc sa ma pregatesc de munca, offf, ce groaza am!!

si sa nu uit sa va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de noi in toate momentele, va iubesc tare

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput