Piersicute de iulie august (27)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ca_Mila spune:

Buna dimi fetele
Am lipsit cateva zile si am de recuperat o gramada.
Noi suntem bine, am inceput s-o simt pe bebelina din ce in ce mai tare si mai des. Am observat ca se agita mai tare la zgomote, de ex. la zgomotul de la aspirator.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

salutare si de la mine.raportez rezultat cariotip=o.k
niscai contractii-care ma sperie-nedureroase dar....aiurea-
mi se intampla si in pat-mi se ridica burta....; ceva tensiune prin ovare...asta ce-o mai fi????
pe bebelina n-o mai simt ca saptamana trecuta cand ne-a dat starul la miscari.
miscarile sunt mai rare si mai domoale.....
pupicei la toate.
ceva cursuri prenatele mai ieftine stiti sa se faca pe undeva??????

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+21 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

si ne-am gandit na numele de sara-maria
cum vi se pare?

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+21 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Valy: e ft frumos numele!

Fetele care mi-au raspuns ieri despre frison, multumesc mult , ma linisteste oarecum sa stiu ca nu sunt singura cu asa ceva. Intre timp nu s-a mai repetat.
Cele care aveti contractii, puteti sa imi ziceti si mie cum se simt, ca poate am si eu dar nu imi dau seama.
Azi noapte pe la 2 m-am trezit sa merg la baie si cand m-am intors in pat am avut ceva dureri abdominale, insa deasupra buricului, ca si cand ma tinea ceva sub piele, iar durerea era mai acuta cand umflam putin burta. Insa cand m-am trezit nu mai aveam durerea asta. Ciudat lucru, o sa ajunga sa imi fie frica de noapte, ca vad ca deja in fiecare seara mi se mai intampla ceva.
Dimineata am fost si eu la Biserica si m-am impartasit si mi-a zis preotul sa stau linistita si sa ma gandesc numai la lucruri pozitive si sa ma rog in continuare.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

Neata, iar am lipsit de duminica dar v-am citit in schimb nu mai #537;tiu sa r#259;spund; am fost la o alta eco la dr. Pop, am avut o "intrare" ca sa zic a#537;a si daca nu m-a costat nimic m-am dus, toate bune si frumoase, bebe mai mare cu o s#259;pt#259;māna in schimb mi-a spus cam colul de 3,1 cm si ca este cam mic... Acum am tot c#259;utat informa#539;ii de cat ar trebui sa fie colul dar nu īmi dau deloc seama; doctorul meu mi-a spus ca lungimea lui este de 3,4 cm si este ok; nu mai īn#539;eleg nimic... voi ce valori ave#539;i?

Roxana mami de Maria-Sofia (26.01.2011) si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna dimineata burtici,
Ocsanica eu la 22 de sapt mi-a spus ca am lungimea colului de 4,4 foarte lung , cica nu a mai vazut de mult , mai mult repaus la pat iti recomand .
Ada imi pare pentru insomniile tale , eu dorm prea mult.
Aruba , ce frumos ca te-ai impartasit ,tii tot postul sau ai tinut cateva zile????
Ali sper ca ai suportat drumul pana la Bucuresti ok si iti urez succes la cumparaturi .

25+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Ocsanica: la ultima ecografie aveam colul de 4.

Laura: nu am tinut deloc post, preotul stie ca sunt insarcinata si nici nu m-a intrebat de asta. In anii trecuti tineam post in saptamana mare si uneori miercuri si vineri, dar acum nu am putut. Oricum femeile insarcinate nu sunt nevoite sa tina post pt a se impartasi.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui IIuli

balanta, tu ziceai ca iti place stokke, dar nu au pt gemeni parca. uite ce simpatic e asta, e mai frumos decat stokke, doar ca eu nu am de unde sa il iau (voi tot mergeti la viena) http://babyology.com.au/out-and-about/kobi-the-amazing-new-twin-pram.html

20+ Mihai

iuli, ms pt link. pt un singur bb, carutul asta pare f ok, dar pt gemeni pare ca bebele care sta dedesubt este defavorizat.
ehe, mi-ar fi placut mie sa umblu la viena dupa carut, dar n-am avut curaj. am considerat ca am facut suficient efort cu drumul, asa ca am stat doar in camera de hotel. nici macar la restaurant nu am iesit: mergea sotul si lua la pachet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ARUBA

Laura: nu am tinut deloc post, preotul stie ca sunt insarcinata si nici nu m-a intrebat de asta. In anii trecuti tineam post in saptamana mare si uneori miercuri si vineri, dar acum nu am putut. Oricum femeile insarcinate nu sunt nevoite sa tina post pt a se impartasi.

23+

Aha , super , o sa ma duc si eu sa ma impartasesc ... daca o sa pot sa tin o zi , doua post o sa fie ft bine ... daca nu :(

25+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

multumesc tuturor pt gandurile bune de dupa morfofetala mea .

valy, felicitari pt rezultat
ali, eu pe drum (atat la dus cat si la intors) am stat intinsa pe bancheta din spate si mi-a fost f bine, adica nu am avut contractii plus ca sotul a condus mai incet ca de obicei, chiar si pe autostrada.
aruba, da, bebelusii au ramas amandoi baietei si unul din ei a stat f bine la pozat fatza si taaare frumusel ni s-a parut in pozele ce le-am primit dupa

Mergi la inceput