Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (214)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui belleane

Ma intrebam daca voi ati vopsit oualele cu sfecla rosie sau coji de ceapa rosie? Ma batea gandul sa incerc dar nu stiu daca ies cum trebuie.

Lumi: ce ai mai aflat?

Te iubim, printesa Victoria!!!

Eu am vopsit in foi de ceapa astfel: am invelit tot oul in foi uscate de ceapa, l-am pus intr-un ciorapel dres, l-am legat strans si l-am introdus fie in vopsea mov, fie verde, fie albastra. Au iesit o minunatie !!!!!! Dar si munca depusa....
Nu mai fac anul acesta....

Mergi la inceput

Gradi - eu nu dau cadou de Paste! Mentionez ca suntem la particulara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Lumi: naspa , brrr si de unde sa scoata de la tine un os?Foarte aiurea cu dintii astia.

Si noi luam o pauza de gradi vineri, cred ca si noi dam pass la cadeau. Acu vad ca Elena s-a mai potolit cu plansul dimineata, in schimb are multi copii noi, colegi noi. E ca in gara, pana cum erau pana in 10 copii, acum sunt multi, nu i-am vazut eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui belleane

Lumi: naspa , brrr si de unde sa scoata de la tine un os?Foarte aiurea cu dintii astia.

Si noi luam o pauza de gradi vineri, cred ca si noi dam pass la cadeau. Acu vad ca Elena s-a mai potolit cu plansul dimineata, in schimb are multi copii noi, colegi noi. E ca in gara, pana cum erau pana in 10 copii, acum sunt multi, nu i-am vazut eu...

Te iubim, printesa Victoria!!!

ei, o aschie probabil, ca doar nu un os intreg...habar n-am de unde!

ma bucur ca numai plange Elena!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor.
Stiu ca m-ati incurajat sa intru sa scriu dar efectiv nu am avut timp...
Alysh ce groaznic, eu doar am scapat-o un pic din ochi intr-un magazin si nu o vedeam de umerasele cu haine, ea saraca nu stia in ce parte sa o ia, eu o strigam ca nebuna, noroc cu tati care e inalt si a reperat-o!
In schimb eu m-am pierdut pe plaja la mare cand eram de vreo 5 ani, imi aduc aminte si acum cat de groaznic m-am simtit, de aceea eu o tin mereu de mana si ntr-una "stai langa mine, stai langa mine"...
Lumi spor la treaba si sa ai concediu placut sapt viitoare!
Wow Laurita ce planuri ai, eu nu as mai avea putere de invatat la anii astia te admir, ce sa mai...
Vai fetelor cat de trist sa ne facem mereu griji daca sa dam si ce sa dam peste tot... Dar recunosc ca si eu am dat la prima gradinita, acolo unde am fost foarte multumita de tot si de toate. Nu ma intelegeti gresit, stiu ca asta e tara noastra doar ca mi se pare intr-adevar trist. Culmea culmilor mi se par femeile care merg la ginecolog la clinici particulare si platesc ditamai consultatia si mai indeasa si bani in buzunarele medicilor. Acolo, in acele cabinete din acele clinici private!
Brrr, in fine...
Eu sunt acasa, cica, de fapt lucrez de acasa.
Eu o singura data am vopsit oua, acum trei ani, anul acesta va trebui sa repet operatiunea, oricum nu o sa vopsesc prea multe, ca noi nu prea consumam, mai mult eu imi pun in salata de rosii ca si dressing.
Teoretic e si sotul in concediu dar acum s-a dus la sv ptr o sedinta. Ieri in schimb am iesit toti trei afara si a fost minunat, mai ales ca nu am mai ajuns atat de epuizata inapoi.
Ce sa va mai spun? Eva e minunata, atat de cuminte si intelegatoare...
Ma gandeam de dimineata ca acum la 4 ani se face un vaccin, nu? Stiti cumva care? Noi am facut schema cu infarix. Ce ma enerveaza vaccinurile astea, ma streseaza rau. Dupa acesta de 4 ani cand va fi urmatorul?
Va pup, haideti ca trimit mesajul ca scriu la el de azi dimineata.
Lumi nasol cu dintele, eu sunt plina de lucrari, punti, sus mai ales si cand va fi sa le schimb cred ca dau faliment, om trai si om vedea pana atunci.
Pup fetele.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Ylari mie mi-a zis asistenta ca la 4 ani e intr-adevar un rapel la Infanrix.
Pupicei mami, pupicei si la fetita minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Lorich merci de raspuns si de pupicei!
Si noi va Pupam pe toate si pe toti!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

salutare, suntem inca aici
Maine pe la pranz decolam spre Viena

Azi am avut liber, ca la ele s-a inchis deja scoala/gradinita ca Pastele lor e deja duminica asta si pleaca multi acasa prin alte tari

Azi am fost pe la pranz la Ferma Animalelor unde era tare liber si frumos, insa mult mult prea cald, si noi eram fara palariute -- mi-era teama de o insolatie

Si eu m-am pierdut la mare pe plaja cand eram mica, insa nu m-am speriat si am reperat pana la urma cearsaful alor mei
Si pe ele le-am mai pierdut din ochi, m-am cam panicat cand dupa 5 min. tot la le vedeam -- a fost happy end pana la urma

Lumi, dar ce dinte e asta? nu poti sa-l lasi asa? pare tare scumpa di dificila intreaga operatie

Adriana

Mergi la inceput

Perla a la David:

Intr-o seara a luat cartea "Si tu poti fi Supernanny" si "citea" in engleza toate cuvintele pe care le stia de la gradi. Pentru el cartea respectiva era cartea lui de engleza. Ulterior, la cateva seri i-am spus sa imi dea cartea, ca nu este carte de engleza, ci este carte din care inveti sa cresti copii.
In seara asta, vine cu acea carte la mine:
- Mami, hai citeste sa cresti copii...
- Poftim ?
- Citeste cum sa ma cresti pe mine, David...
- De ce mami, nu esti multumit cum te cresc ?
- Nu, trebuie sa ma cresti cum scrie in carte...Hai citeste tare sa aud si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Nicolece dragut! Era curios sa te verifice cum iti faci treaba!! [:)))]
ylari hai, mai, nu cred ca e mare filozofie cu colegiul asta de institutori, insa beneficiile sunt maxime! cu vaccinul, daaa, si eu deja ma gandesc aseara l-am instruit pe Mirci... ma intreb daca facind infarixul putem face cum vaccinul de la stat...ce urat imi e!
Ali de unde ai comandat tort pentru Vladi? Am inceput deja cautarile, pentru Ilinca ma gandeam la un castel frumooos, iar pentru Mirci un dinozaur...inca nu stiu care e cea mai buna compozitie pentu copii.
Lumi imi pare rau ca ai asa probleme! Cred ca si de la mandibula poate sa-ti ia os! Sa treci cu bine prin toate! Cine te va opera?
Adriana drum bun! Ce misto ca aveti ocazia sa plecati asa mereu! Partea buna a lucrurilor
Ilincuta mea mi s- a imbolnavit de marti tuseste, muceste si mi- a facut febra ieri toata noaptea...eu zic ca a luat de la soacramea, era racita sambata, i-am spus sa stam departe, dar nici nu s-a gandit. M-a sunat ca sunt in drum spre noi.. ca ea a luat antibiotic si e ok...dar abia putea vorbi.

Acum bag eu siropuri in copil! Hmm, ce ma enerveaza cand nu pot fi ferma in ceea ce priveste copiii mei!

Mergi la inceput