LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***414***
Raspunsuri - Pagina 30
Bianca2503 spune:
Olga, nu vreau sa te sperii dar asa arata Robert acu vreo luna cand a avut rubeola.
Dar daca doar i s-a inrosit fata, adica fara temperatura si alte chesti...
Cand era Vladimir mic, pana la vreo 7 luni io foloseam Bepanthene pentru diverse bube.
Gaza22 spune:
Asaaa.. tocmai ma pregateam sa va scriu si am vazut ca s-a mai facut un grup in alta parte. Frumoasa intentie dar cine l-a facut ar fi tare bine sa il securizeze un pic.
Sa revin desi mi-am cam pierdut ideile, ca mi-a facut creierii franjuri Gazulina. Azi n-a dormit la pranz si are o energie din aceea iritabila si pentru ea si pentru noi plus maraielile de rigoare.
Novus ma bucur ca a functionat telepatia. Noi avem atat de mult timp liber, o data ca n-am putut merge la gradi fara aprobarea oficiala a Dr desi eram bine si doi pentru ca avem vacanta doua saptamani. Weekend-ul asta e Pastele aici.
Oli de ziua Gazulinei o sa fim aici. Acasa venim in Mai dar nu stiu exact cand. Legat de bubitele lui Leon, eu am avut ceva probleme cu Gazulina cand era mica dar nu chiar asa cum am vazut in poza. Cel mai bun si eficient sfat este sa nu-l dai cu nimic, dar nimic, nici ceai, nici pudre, etc. decat sa-l stergi cu ser sau apa termala si sa mergi cat mai repede la dermatolog. Orice crema poate agrava problema. Mie imi pare a fi alergie. La noi toate cremele si incercarile n-au facut decat sa agraveze problema. Gazulina a avut un fel de dermatita atopica combinata cu dermatita de contact.
Mai vroiam sa mai raspund cuiva dar nu ma mai lasa Gazulina deloc. Ma bucur ca am inseninat dimineata unor fete cu povestile mele. O sa mai revin si cu poze.
Ah si vreau si eu o reteta simpla de prajitura cu branza si de balt de pizza. Stiu, pot sa caut pe net dar eu vreau de la voi ca mi s-a facut pofta cand am vazut pozele lui Adelake si mi-am adus aminte ca si Novus care nu e maestra in bucatarie face pizza iar noi care suntem mari iubitori la capitolul mancare italiana un mare minu in ceea ce priveste aceasta reteta.
Gata fug ca deja devin prea stresata si ridic vocea la Gazulina. Pupici
Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor
Bianca2503 spune:
Si pozele:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.378447622175733.86649.100000314961085&type=1
o parte din ele
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gaza22 Am scapat de varicela, suntem bine de saptamana trecuta dar am asteptat confirmarea oficiala. Cu toate astea eu nu cred ca a avut varicela. Sunt multe elemente care mi-au ridicat semne de intrebare pe langa starea ei foarte buna, lipsa temperaturii chiar si doar usor crescute, lipsa totala a mancarimii precum si modul de evolutie al bubitelor. In fine, bine ca a trecut cu bine, acum as vrea doar sa stiu sigur asa ca am o intrebare pentru Doamna Doctor gen Denisamada, pot sa-i fac acasa un test de sange sa ma conving?/ Are rost? [...] Stiu ca poate parea boem dar lucrurile astea atat de simple si de normale par extraordinare pentru ritmul vietii noastre din ultimul timp. Asa ca invatam sa ne adaptam si la partile frumoase nu doar la cele mai dificile. |
Pupam bulinutzele! Se poate face dozare de Ac antivaricelosi sa vezi daca.... "a fost sau n-a fost". Daca-mi dai un pm cu descrierea leziunilor, ma risc sa-mi dau si eu cu parerea pe tema asta.
Oh, mie mi se pare.... extraordinar de boem! As zice ca vreau si eu, desi stiu ca nu as putea, nici daca as avea tot timpul din lume... Pentru ca sunt un pepsi! Desi.... daca inlocuiesc iarba din parc cu nisipul de la mare.... parca m-ar tenta si pe mine....
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
citat din mesajul lui novus Si pentru ca primavara cel putin pe calendar a sosit, e momentul sa definitivam data INTALNELII, asta daca vreti sa ne mai vedem In discutie ramasese luna mai, primul wkd 04-06 mai sau al doilea 11-13 mai cand parca se aranja mai bine pt mai multe tufete , asa ca va rog sa va dati cu parerea |
In we 4-6 mai aveam un congres la Timisoara, dar cred ca nu mai merg... Asa ca as vota pt asta, ca as avea de dat si niste prajituri. Prietenii stiu de ce! Dar daca e mai bine pt ceilalti 11-13, noi putem si atunci, am verificat agenda! A-propos, ati observat ce putine we sunt intr-un an!?
novus spune:
Hello !!!
Iar am umblat toata seara, am ajuns acum jumatate de ora si nu am stiut de ce sa ne apucam prima data, am inceput cu spanacul ca pe maine nu avem mancare
Olga, nu stiu ce sa zic de bubite dar arata a alergie parca, sper sa ii treaca repede lui Leon si sa nu il deranjeze
Bianca, eu poze nu reusesc sa vad nici cu freza nici cu concediul asa ca mai astept poate pui si pe picassa
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
citat din mesajul lui Gaza22 Asaaa.. tocmai ma pregateam sa va scriu si am vazut ca s-a mai facut un grup in alta parte. Buna idee dar cine l-a facut ar fi tare bine sa il securizeze un pic. |
Ce grup secret ? sa inteleg ca s-au mutat discutiile pe Fb ?
denisamada spune:
citat din mesajul lui olishka Grea intrebare...eu inca nu stiu ce-i iau lui David deziua lui. Ma hotarasem la Tobogan, dar a zis Cristi ca n-are rost sa dam o gramada bani pe un plastic si ca o sa facem direct un loc de joaca frumos la casuta noastra. Asa ca a picat si asta... |
Si io tot asta caut...
Tufete, daca gasiti ceva tobogan "ieftin dar care sa nu arate ieftin" spuneti-mi si mie. Ca tot ce gasesc cat de cat ok (fara sa fiu kiar multumita... ) are niste preturi de te ia cu lesin, iar ce e la un pret acceptabil.... mi se pare mic si plasticos si... ieftin...
novus spune:
Gata, am vazut pozele , superrrr !! vreau si eu la Roma !!
Gaza22 spune:
Mada merci mult, stiam eu ca se poate dar nu eram precisa. Oricum ma gandeam sa-ti expun situatia inainte de a lua o decizie dar prefer sa vorbim acasa pentru ca am multe de spus si ma descurc mai bine intr-un dialog decat in scris.
In ceea ce priveste partea boema, la mine a fost ca picatura chiezeasca dar in sens pozitiv. A se remarca ca mi-au trebuit aproape 6 luni sa se "trezeasca" sifonul din mine, asa ca orice e posibil cu ingredientele necesare, fie ele nisip sau iarba.
Novus nu e nimic secret si nici discutii nu sunt, cel putin pana acum. Am primit o invitatie doar si cum eu sunt destul de precauta in spatiul virtual in ceea ce ma priveste am zis ca ar fi bine sa-i avertizez si pe ceilalti/celelalte.
Noapte buna si sa aveti maine o zi superba !
Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor