LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***414***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Multumesc fetelor de impresii

Alexandra sa ma anunti si pe mine daca gasesti ceva rochii faine, caci sunt in cautare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Uleiul de argan: al meu e cumparat de la un magazin cu produse naturiste; nu mai am ambalajul dar am citit acum ce scrie pe el:
- e ulei presat la rece
- de la Herbavita
- tara de origine: Maroc
- 50 ml -32 ron

Mersi de info

Tu il folosesti seara, da? merg si eu maine sa-mi iau unul

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Pai seara il folosesti, caci nu te dai cu el peste zi caci o sa fii mai uleioasa. In plus ziua tre sa folosesti neaparat ceva cu factor de protectie. zEu am si crema si fondul de ten cu factor de protectie.

Mergi la inceput

Citat:

Olga, daca iti place ceva, iti iau eu de aici; colectia nu vine toata o data, ci in transe; daca iti place in mod special ceva, se poate comanda. In Bucuresti nu este DR?

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Eu nu am vazut nicaieri. Eu am emotii ca ce-mi place n-o sa-mi vina. Vreau neaparat sa probez.

Multumesc

Mergi la inceput

Citat:

Olga, despre ce gramaj e vorba la uleiul de argan? Al meu pare suspect de ieftin.

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Dupa ce-l dezlipesc pe Leon de la mufat, merg in baie sa ma demachiez si sa a dau cu uleiul minune si ma reintorc sa-ti zic ce si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:

Citat:

Uleiul de argan: al meu e cumparat de la un magazin cu produse naturiste; nu mai am ambalajul dar am citit acum ce scrie pe el:
- e ulei presat la rece
- de la Herbavita
- 50 ml -32 ron

Mersi de info

Pai seara il folosesti, caci nu te dai cu el peste zi caci o sa fii mai uleioasa. In plus ziua tre sa folosesti neaparat ceva cu factor de protectie. zEu am si crema si fondul de ten cu factor de protectie.

Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012)

Dupa ce am scris ma gandeam ca e logic sa-l folosesti seara ca doar nu sunt de la Chippendales
Pt zi eu mi-am luat acum o crema de la Apicola, foloseam si in tinerete, e ok doar ca e putin cam grasa dar cum eu am tenul uscat se absoarbe rapid

Mergi la inceput

Am ajuns la baie, dar nu m-am mai demachiat caci a intrat David peste Leon si l-a trezit Am apucat totusi sa ma uit peste el. Are 50 ml. Aici este si site-ul de unde-l poti comanda

http://www.bio-cosmetice.ro/BcomBIO-Ulei-de-Argan-pentru-fata,-corp,-par-si-unghii,-flacon-50mL,p-387.html

Am luat-o de la capat cu adormitul...

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

- e ulei presat la rece
- de la Herbavita
- 50 ml -32 ron

Mersi de info

Dupa ce am scris ma gandeam ca e logic sa-l folosesti seara ca doar nu sunt de la Chippendales
Pt zi eu mi-am luat acum o crema de la Apicola, foloseam si in tinerete, e ok doar ca e putin cam grasa dar cum eu am tenul uscat se absoarbe rapid

Sa stii ca si uleiul asta nu ramane gras pe fata. Eu sun t fan de el si chiar obtii rezultate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
Si apropos de asta, eu vreau sa-mi iau o rochie de la ea si vreau sa va dati cu parerea.
Prima ar fi asta

https://mlh-shop.com/produs/danielle-dress-red/2263

iar a doua asta, dar cu colanti negri

https://mlh-shop.com/produs/simone-dress-black-nude/1898

Evenimentul ar fi botezul lui Leon.
Astept sincere pareri.

Sunt frumoase amandoua, dar prima parca e mai... pentru cand ai "ceva" de ascuns. Tu nu ai, so a doua rules!

Denisa-Madalina fericita de http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042" target="_blank"> Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank">http://www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:

Eu sunt cam trista caci Leon de cateva zile este plin de bubite pe fata David nu a avut asa ceva. Sunt f inestetice, sper sa nu-l deranjeze. L-am dat cu o crema la uriage, dar n-a functionat si acum am luat alta de la Roche Posay. Sper sa fie mai buna.

Stiu ca nu formez propozitii cu cuvinte asa de complicate... dar cu Bepanthen ai incercat?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Fetelor, uleiul de argan ma tenteaza si pe mine, dar recomandati-mi, rogu-va, firma de la care sa-l achizitionez, ca vad ca sunt o gramada.

Of, m-am kinuit sa scriu un mesaj de pe telefon si acum vad ca nu s-a incarcat....

Ziceam ca al meu e de la L'erbolario, da' ma dau cu el cand imi aduc aminte... sunt o catastrofa la capitolul asta. De-aia am fata asta...

Nu-sh sa zic cat a costat, ca l-am primit cadou... Sigur e de la Sensi Blue. dar ma uitati la ei pe site si nu am gasit cat costa... si nu am rabdare sa caut...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput