LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***414***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

L-am culcat pe Ian ultra-mega-rapid!
S-a jucat super fain cu Mark si ma bucur mult sa vad ca, IN SFIRSIT, se imprietenesc ca-i iubesc de nu mai pot pe amindoi!
Pina pe la 6 -atit preconizez ca va dormi-nu fac nimic; statul in pat in ce categorie intra? Jambo se uita la filme in living din scaunul de alaptat care-l cam...adoarme Eu am chef de lenevit si tare mi-ar placea sa mai fie fete "pe receptie" sa...tocam ceva.

Mergi la inceput

Ela, welcome back! Ma bucur ca nu ne-ai uitat, desi ai un program super incarcat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Io ma duc sa-mi mai incerc norocul cu Phiphi, poate adoarme si ea, si daca da, m-as uita la un Almodovar pe care l-am pus in stand-by

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Ina, ce bine ca o ai pe D-na R. Noroc cu asa bona, ca l-a indragit asa de mult pe Ian si Ian o iubeste.... Da, copiii nu sufera prea mult de "absenta" parintelui, mai mult sufera parintele si-si imagineaza "traume psihologice" si alte cosmaruri

Anamariane, felicitari pentru renovare! Mie mi se pare super! ideea cu cortul, si eu am avut ideea la un moment dat sa-i fac lui Ianis... Gradinitele aici sunt exact cum spui tu, cu spatii speciale de muzica+citit, cu ateliere de creatie (pictat+construit), cu sala de sport si colt linistit, insa ideea ca la pranz nu se doarme nu-mi surade la somnoriciul meu Am intrebat-o pe educatoare si mi-a zis ca se poate dormi de pranz, insa ei nu le impun copiilor cu de-a sila sa doarma la pranz sau sa manance, fiecare mananca cat vrea.

Chiar, nu v-am zis, am prmit loc la gradinita!!! Dupa ce am alergat ca nebuna si l-am inscris la 23 gradinite, am primit 5 refuzuri si 1 singur accept Pe 25 aprilie am intrevedere cu directoarea, bine ca nu e musai sa fie si Ianis+Dan in persoana, asta insemna inca un zbor tur-retur 2 persoane....

Anaan, sper ca e mai bine ochisorul lui Andrei Sa-i treca repede conjuctivita! Cand intri in vacanta de Pasti? Aici a inceput deja, 2 saptamani. Si mai ales, cum reusesti sa te mobilizezi in week-end sa corectezi lucrari? Eu mi-am propus sa ma uit peste niste documente, si de azi-dimi tot trag de mine....

Mergi la inceput

Exista si site-uri unde pot viziona si filme, nu numai seriale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Sophiphi a crescut foarte mult de cand am vazut-o ultima oara, si seamana din ce in ce mai mult cu tine Iar tie iti sta foarte bine cu parul strans Sa va fie de bine iesirea!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ela78

Sophiphi a crescut foarte mult de cand am vazut-o ultima oara, si seamana din ce in ce mai mult cu tine Iar tie iti sta foarte bine cu parul strans Sa va fie de bine iesirea!

Elena, mami lui Ianis Cezar (04.04.2009)

Si mie imi place Ilinca cu parul strins; ceea ce ma face sa ma gindesc ca ar arata super cu parul...scurt! Uuuups! Cuscra, sa nu ma sfadesti!

Mergi la inceput

Stiu ca sint topicuri specializate dar mi-ar placea sa discutam si "in familie" despre PREGATIRILE de Pashte. So:

1. Voi ce pregatiri faceti?
2. Cum impodobiti casa?
3. Ce faceti special pentru copil?
4. Ce gatiti?
5. Ce program aveti?
6. Ce aduce Iepurasul?

Lista poate continua.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

INA, io-s pe receptie amu (nu pt mult timp, ca am de pregatit o meditatie pt maine, cred ca io-mi fac temele mai constiincios ca elevii ). La mine Pastele asta va fi atipic: M. s-ar parea ca e angrenat intr-o echipa de transmisie in noaptea de Inviere si a 2a zi. In functie de manastirea de la care va transmite, mergem cu el sau nu. Cum Cristi are rau de masina, iar eu o lene de zile mari, nu mergem decat daca:
1. e aproape
2. e in zona Sucevei, ca sa pot innopta la socri.
Pentru acest scop nobil, sa-l mai vada si socrii pe pitic, as fi in stare sa merg 2 nopti cu trenul (de masina nu se pune problema).

Inca nu stim din cauza ca trebuie niste aprobari de la un IPS, ceea ce la noi, la ortodocsi, e... o scarpinare undeva

Oricum ar fi, pentru mine asta inseamna ca cele 2 zile de Pasti se petrec ori in deplasare, ori la ai mei. Asa ca nu decorez nimic, nu gatesc nimic. As face un mega-efort sa spal geamurile

Pt copil am luat un joc nou, amu' noi nu suntem fani iepurash, o sa ii dam cadoul pur si simplu, fara sa-i zicem ca e vreo ocazie. E un joc de darts magnetic (sagetile nu au varf, ci is plate si tabla pe care tre' sa le arunci e magnetica).

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput