LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***414***
Raspunsuri - Pagina 14

inapreda spune:
L-am culcat pe Ian ultra-mega-rapid!
S-a jucat super fain cu Mark si ma bucur mult sa vad ca, IN SFIRSIT, se imprietenesc ca-i iubesc de nu mai pot pe amindoi!
Pina pe la 6 -atit preconizez ca va dormi-nu fac nimic; statul in pat in ce categorie intra? Jambo se uita la filme in living din scaunul de alaptat
care-l cam...adoarme
Eu am chef de lenevit si tare mi-ar placea sa mai fie fete "pe receptie" sa...tocam ceva.

Ilinca_M. spune:
Io ma duc sa-mi mai incerc norocul cu Phiphi, poate adoarme si ea, si daca da, m-as uita la un Almodovar pe care l-am pus in stand-by
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Ela78 spune:
Ina, ce bine ca o ai pe D-na R. Noroc cu asa bona, ca l-a indragit asa de mult pe Ian si Ian o iubeste.... Da, copiii nu sufera prea mult de "absenta" parintelui, mai mult sufera parintele si-si imagineaza "traume psihologice" si alte cosmaruri
Anamariane, felicitari pentru renovare! Mie mi se pare super! ideea cu cortul, si eu am avut ideea la un moment dat sa-i fac lui Ianis... Gradinitele aici sunt exact cum spui tu, cu spatii speciale de muzica+citit, cu ateliere de creatie (pictat+construit), cu sala de sport si colt linistit, insa ideea ca la pranz nu se doarme nu-mi surade la somnoriciul meu Am intrebat-o pe educatoare si mi-a zis ca se poate dormi de pranz, insa ei nu le impun copiilor cu de-a sila sa doarma la pranz sau sa manance, fiecare mananca cat vrea.
Chiar, nu v-am zis, am prmit loc la gradinita!!! Dupa ce am alergat ca nebuna si l-am inscris la 23 gradinite
, am primit 5 refuzuri si 1 singur accept
Pe 25 aprilie am intrevedere cu directoarea, bine ca nu e musai sa fie si Ianis+Dan in persoana, asta insemna inca un zbor tur-retur 2 persoane....
Anaan, sper ca e mai bine ochisorul lui Andrei Sa-i treca repede conjuctivita! Cand intri in vacanta de Pasti? Aici a inceput deja, 2 saptamani. Si mai ales, cum reusesti sa te mobilizezi in week-end sa corectezi lucrari? Eu mi-am propus sa ma uit peste niste documente, si de azi-dimi tot trag de mine....

Ela78 spune:
Sophiphi a crescut foarte mult de cand am vazut-o ultima oara, si seamana din ce in ce mai mult cu tine Iar tie iti sta foarte bine cu parul strans
Sa va fie de bine iesirea!

inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ela78 Sophiphi a crescut foarte mult de cand am vazut-o ultima oara, si seamana din ce in ce mai mult cu tine ![]() ![]() ![]() ![]() Elena, mami lui Ianis Cezar (04.04.2009) |
Si mie imi place Ilinca cu parul strins; ceea ce ma face sa ma gindesc ca ar arata super cu parul...scurt! Uuuups! Cuscra, sa nu ma sfadesti!

inapreda spune:
Stiu ca sint topicuri specializate dar mi-ar placea sa discutam si "in familie" despre PREGATIRILE de Pashte. So:
1. Voi ce pregatiri faceti?
2. Cum impodobiti casa?
3. Ce faceti special pentru copil?
4. Ce gatiti?
5. Ce program aveti?
6. Ce aduce Iepurasul?
Lista poate continua.

inapreda spune:
Si ultimele "noutati" pe feisbuc:
https://www.facebook.com/media/albums/?id=100001136978443#!/media/set/?set=a.336486066399290.68710.100001136978443&type=3
https://www.facebook.com/media/albums/?id=100001136978443#!/media/set/?set=a.337988662915697.69028.100001136978443&type=1

Monnvas spune:
INA, io-s pe receptie amu (nu pt mult timp, ca am de pregatit o meditatie pt maine, cred ca io-mi fac temele mai constiincios ca elevii ). La mine Pastele asta va fi atipic: M. s-ar parea ca e angrenat intr-o echipa de transmisie in noaptea de Inviere si a 2a zi. In functie de manastirea de la care va transmite, mergem cu el sau nu. Cum Cristi are rau de masina, iar eu o lene de zile mari, nu mergem decat daca:
1. e aproape
2. e in zona Sucevei, ca sa pot innopta la socri.
Pentru acest scop nobil, sa-l mai vada si socrii pe pitic, as fi in stare sa merg 2 nopti cu trenul (de masina nu se pune problema).
Inca nu stim din cauza ca trebuie niste aprobari de la un IPS, ceea ce la noi, la ortodocsi, e... o scarpinare undeva
Oricum ar fi, pentru mine asta inseamna ca cele 2 zile de Pasti se petrec ori in deplasare, ori la ai mei. Asa ca nu decorez nimic, nu gatesc nimic. As face un mega-efort sa spal geamurile
Pt copil am luat un joc nou, amu' noi nu suntem fani iepurash, o sa ii dam cadoul pur si simplu, fara sa-i zicem ca e vreo ocazie. E un joc de darts magnetic (sagetile nu au varf, ci is plate si tabla pe care tre' sa le arunci e magnetica).
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way