Asp.Felicitari Laurika1982,Bettercy,Dana000,mya85!
Raspunsuri - Pagina 9
ralucaneagu spune:
buna dimineata , fetele mele dragi!
multumesc infinit pt sfaturile de aseara , mi-au prins bine.
m-am calmat acum , aveti dreptate voi , nu o sa mai vars o lacrima pt o femeie inumana ca ea . Am vorbit si cu sotul aseara , care a sunat-o si a certat-o , iar ea , vaiii ce sa vedeti? Mai avea putin si chema salvarea ca se sufoca( stiu pe de rost episoadele astea , se tot repeta in ultimii 7 ani).
Sotul i-a zis ca nu mai mergem la ei de Paste , ca vom pleca doar noi doi undeva la munte , acum sa vedem ce si cum . Important este ca el mi-a fost alaturi si nu i-a cantat in struna.
Nici nu mai ma gandesc la episodul de ieri , pt ca azi incep stimularea si vreau sa am sufletul si mintea limpede.
Va invit la cafeluta si la un ceai aromat pt purtatoarele de minuni in burtica
------------------------------------------------------------------
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
velvet spune:
buna dimineata fete
deny,nu la nani,la dus si tv
ralueu in locul tau nu as mai vizita-o pana nu si-ar cere iertare in genunchibine,naibii ca n-am o soacra de-asta!ca praf as face-o.nu trebuie sa lasi de la tine in astfel de situatii...soacra mea nu stie cum sa abordeze subiectul bebe.odata i-am raspuns cum trebuie cand ne-a zis ca a intrebat nu stiu cine ca noi ce mai asteptam,de ce nu facem copil?si de atunci nu prea mai zice nimic.ii e frica
va doresc o zi frumoasa!
dana0000 spune:
Ralu am citit ce ai zis,las-o incolo de nebuna.Bine ca stati departe de ea,nu o baga in seama.
Tinem pumnii sa fie ok stimularea!
Azi ma duc sa recoltez beta 2 si progesteron,la medlife ca e in drumul meu.Ar fi trebuit tot la synevo,dar nu mai am timp sa ajung.
Macarie felicitari,mergem amandoua de manuta!
Va pup
raisa28 spune:
Buna fetele
Raluca credeam ca soacra mea e cea mai rea,dar vad ca mai sunt si altele.a trecut de rautatile asa de mari dar tot ma mai inteapa cateodata "cred c-am sa mor si nu mai vad copilul vostru ",iar eu ii raspund "mori matale acum ca o sa ti-l aduc la cimitir sa-l vezi" si ii inchi d gura.Asa ca nu mai pune la suflet ca te imbolnavesti.
ralucaneagu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raisa28 Buna fetele Raluca credeam ca soacra mea e cea mai rea,dar vad ca mai sunt si altele.a trecut de rautatile asa de mari dar tot ma mai inteapa cateodata "cred c-am sa mor si nu mai vad copilul vostru ",iar eu ii raspund "mori matale acum ca o sa ti-l aduc la cimitir sa-l vezi" si ii inchi d gura.Asa ca nu mai pune la suflet ca te imbolnavesti. |
ce scumpica esti!
----------------------------------------------------------------------------------------
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
raisa28 spune:
lorena_86 La multi ani multa sanatate,fericire tot ce-ti doresti sa ti se implinesca!
Multam Ralu si voi sunteti dragute.ma bucur ca fac parte dintre voi.
ralucaneagu spune:
LA MULTI , FRUMOSI SI LUMINOSI ANI , LORENA!
----------------------------------------------------------------------------------------
DenyAnd spune:
Lore, la multi ani
Raluca, am ramas socata de ce ai povestit cu soacra.
Bine ca sotul tau este alaturi de tine
Eu nu stiu ce sfat sa-ti dau legat de soacra ca nu am avut incidente de astea si spper sa nu apara
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
DenyAnd spune:
Mya, felicitari pt
Sarcina la termen sa ai cu bebe sanatos, voios, mancacios
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
DenyAnd spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana0000 Ralu am citit ce ai zis,las-o incolo de nebuna.Bine ca stati departe de ea,nu o baga in seama. Tinem pumnii sa fie ok stimularea! Azi ma duc sa recoltez beta 2 si progesteron,la medlife ca e in drumul meu.Ar fi trebuit tot la synevo,dar nu mai am timp sa ajung. Macarie felicitari,mergem amandoua de manuta! Va pup |
Dana, ar trebui sa faci al 2lea beta la acelasi laborator unde l-ai facut pe primul beta. La diferite laboratoare difera valorile de referinta si te poate incurca mai mult.