Asp.Felicitari Laurika1982,Bettercy,Dana000,mya85!
Raspunsuri - Pagina 18
Ana178081 spune:
Deny,Draguta,Velvetsi eu sper sa-i daruiesc 2nepoti Va multumesc Dragutze ca de obicei
andreeaalina nu face inca test.CM-ul se poate lungi/scurta de la o luna la alta.Eu zic sa mai stai 2-3zile.La mine variaza CM-ul,inainte era si al meu 30z,dar de 3luni este 33-35z.Deci...Asta iti zic ca in cazul in care faci test sa iasa negativ(dar tu sa fii deja) sau slab pozitiv,ceea ce te-ar baga un pic in ceata si va trebui sa-l repeti peste 1-2zile.Zic eu,tu faci cum vrei.Si daca nu mai ai rabdare ia unul si-l faci maine cu primul pipi
miha_23 spune:
buna fete,
Am primit si eu rezultatele unor analize, o parte negative dar am si ceva pozitiv:
virusul rubeolei anticorpi igg val 180.9(>10 pozitiv),igm negativ
citomegalovirus-anticorpi igg val 94.14(>1 pozitiv), igm negativ
virus herpetic simplex tip 1- anticorpi igg 18.69(>1 pozitiv), igm negativ.
am inteles ca daca nu este img pozitiv nu sunt probleme, sau gresesc? Incep sa cred si sa descopar ca organismul meu se apara in diserare.
Velvet citisem inr-un cap anterior ca ai facut si tu profilul asta, tie la valorile pozititve ti-au iesit cu mult peste, sau mai putin?
Felicitari proaspetelor burtici.
velvet spune:
any
miha,e de bine ca ai IgG pozitiv,inseamna ca ai anticorpi.IgM ul negativ inseamna ca nu mai ai infectia
eu virusul herpetic nu l-am facut.nu a fost pe lista de investigatii de sterilitate data de dr albu.
Katy82 spune:
Buna fetele! Daca va aduceti aminte luna trecuta am facut HSG iar luna asta se pare ca avem cele mai multe sanse la bebe. Problema mare e ca acum 2 saptamani am fost pe la niste rude care nu ne-au spus decat f. tarziu ca cel mic are rubeola. Eu bineinteles ca l-am luat in brate si m-am jucat cu el. Nu pot sa inteleg de ce nu ne-au spus inainte sa ne invite pe la ei. Acum sunt plina de bube si īngrijorata pān#259; peste cap c#259; taman luna asta, dupa 3 ani si ceva de a#537;teptari, vine bebe si ghiciti ce ar tb sa fac in cazul acesta. Va aduceti aminte ca v-am spus ca o sa fiu nasica de botez, e asta e peste o saptamana, cum o sa botez eu cu eruptie de varicela? Eram atat de incantata ca o sa fiu nasica... Nu stiu cum pot fi unii oameni atat de inconstienti. Ma rog doar sa nu fi ramas luna asta, ca pe bune- o iau razna!
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.
velvet spune:
katy sper ca o sa fie bine!asa e,ai cele mai mari sanse in primele 3 luni dupa HSG.asa am sperat si eu,apoi am aflat de ce nu am ramas atunci...sper sa te ajute Dumnezeu sa fii bine si sa fie bebe luna viitoare!
draguta spune:
Velvet
Katy chiar inconstienti oameni, cred ca merg pe premiza '' sa moara si capra vecinului'' dar e pacat, char daca nu stiau ca tu vrei bebe tot nu se face asa
stiti cum e la noi'' toate relele....''
eu m-am trezit ieri dimineata cu un ditamai herpesul si astazi pe la ora 10 cand am mers la toaleta, pe hartie putina secretie maronie, ca niciodata la 7 zile DPO de atunci nimic desi din ora in ora stau cu ochii in chilotei si ma uit speriata si la buza cu virus deci...
lori cum te simti, esti bine?
draguta spune:
velvet stiu ca minuni exista, stau ca pe ace de atunci, nu stiu cum sa interpretez, sunt in ziua 21, teste f. pozitive in ziua 10 si 11 si graficul mi-a confirmat ovulatia in ziua 14, astept sa vad ce se intampla in continuare