Asp.Felicitari Laurika1982,Bettercy,Dana000,mya85!
Raspunsuri - Pagina 17
Ana178081 spune:
Macarie eu am mai spus pe aici>fetele din Buc mergeti la Sp.Pantelimon pt beta oricand.Eu am fost anul trecut samb/duminik seara pe la 20-21h si am facut.E acolo un laborator pe la et 1 sau 2.Sunati si intrebati(nu stiu exact cum se cheama lab),cautati nr tel al spitalului pe net.Bafta!
laurika1982 spune:
Neata fetele!!
La multi ani Lorena, sa fii fericita,s anatoasa si sa primesti cadou de ziua ta 2 liniute!!
Mya, Dana,Bettercy felicitari inca o data , sa aveti sarcini usoae si la termen.Eu nu ma bag inca la odisee, astept o eco de confirmare ca e totul bine.acum suflu si-n iaurt.nu o sa zicem la nimeni pana nu vad eu ca se aranjeaza bine bebe in burtica.
Va pup pe toate cu drag si va doresc sa va molipsiti toate cu burtica!!
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010
Ana178081 spune:
Deny stai la curte?
Yna,Mya ne bucuram ca mai intrati si pe la noi.Cum va simtiti?
Lorena La multi ani si de la mine,sa vina bebe repede,repede si la tine
Bob,IPopica,MeAlex,AnneMarie,Kmy pe unde umblati?Mai intrati si pe aici.
Eu sunt foarte racita de 2zile,nu mai pot,curge nasul,tusesc ca un magar ,ma cam doare in gat si putin capul,sunt cam ametita.Offf.Sper sa treca repede.
Azi e ziua mamei mele,face 52 mami.
Fetele si la Buc e urat,ploua incet,nici nu-mi venea sa mai vin la munca
"Scumpa mea soacra" nu mai zice nimic de pentru ca a vazut ca fi-su e cu problema(saracul daca a tb sa se si opereze pt asta).Ce sa mai zica?Acum daca mai sufla ceva ii inchid gura:"Pai daca el sta mai mult la tara cum sa facm bebe?"Sa mai zica ea ceva k nu ma mai vede!
Dar eu sunt asa optimista presimt ca in curand voi fii cu in burtica.Azinoapte visam ca stateam la rand intr-un spital cu dosarul de analize pt bebe in mana sa se uite un dr gineco pe el,erau 2-3dr,dar tot veneau si plecau de acolo de la birou,cand ajung in fata iar pleaca dr si mi-am pierdut rabdarea si am plecat.Ce o fii insemnand?Cred k ma gandesc prea mult!Sa incerc sa ma detasez,sa nu ma mai stresez atat.
pe toate
andreeaalina spune:
Stiu ca nu va mai amintiti de mine...N am mai intrat de mult pe aici dar va citesc in mod constant...Felicitari noilor gravidute
Eu nu stiu ce sa zic...ieri trebuia sa imi vina ,al meu e regulat, exact ca un ceas...Azi inca il astept desi am dubii ...Ma doare tare spatele, burta pe jos si cam atat...Buba e ca mie imi ies cosuri inainte de menstra si am si acum asa ca nu stiu ce sa cred ...Vreau sa fac un test dar stiu ca e devreme.Ma simt exact ca inainte de menstra, doar intarzierea asta imi da dureri de cap...E posibil ca un CM sa isi schimbe durata? Adica de la 28 de zile sa ajunga la 30 sau sa ma duc sa imi iau testMultumesc..
draguta spune:
buna
mya85 felicitari
andreeaalina incearca un test, eu cred ca iti iese in caz ca e sarcina si cu un test ieftin , bafta
DenyAnd spune:
Da Ana, stau la curte.
La multi ani mamii tale
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".