Scolari de Iulie - August 2004 * (95)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Robi felicitari!Au fost acceptate conditiile mele..asa ca de la 1 sunt angajata....mi-e sila de mine ca m-am vandut asa usor:(

Io mai intru ..nu va urez nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Kim, sper sa iti fie bine .
E chiar incredibil ce se intampla in tara asta :(

Eu sunt inca la munca, am terminat cu conferintele pe saptamana asta si incerc sa ma concentrez pe un eventual meniu de Paste, care sa implice un minim de efort da' rezultate multumitoare pentru mofturosii din dotare... asa ca m-am decis la o friptura de porc pe grill-ul de la cuptor, o salata de cruditati cu nuci si iaurt, o ciorba de perisoare, poate un pic de salata de boeuf, krem a la krem.
Sper sa reusesc sa ies din bucatarie pana maine dupa-amiaza la o ora rezonabila, urasc clipele alea cand lumea e pregatita sa se simta bine de sarbatori si eu vreau doar sa ma odihnesc pentru ca am muncit (iar) peste puteri...



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello

eu am urat deja, dar iata ca am mai intrat si azi, credeam ca nu o sa mai am timp sa va urez decat dupa pasti si cum sunt mereu in intarziere cu urarile...

si eu am facut anul asta ceva rapid de dulce: bomboane Rafaello in doua culori, salam de biscuiti dupa reteta Sylviei, au iesit super bune si o pasca. Nu stiu daca mai fac si cozonac sau nu, poate da, poate nu. Friptura va fi piesa de rezistenta in meniul de pranz: friptura de miel, de porc si de pui, carnaciori proaspeti de porc la grill. Garnitura de orez cred, poate cartofi noi daca gasesc in piata asta seara. Oua umplute cu crema de branza si cam atat. Si mi se pare mult si atat.

Chiar daca e Pastele nu mancam cu doua guri nici noi nici cei ce ne trec pragul. De obicei se gateste mult mai mult decat este necesar cu ocazia tuturor sarbatorilor, si eu cam cad in aceeasi plasa insa incerc sa ma temperez. Ma uitam ieri in supermarket ce viermuiala si calcare pe picioare era de aveai impresia ca vine potopul, nu altceva. Se facea o vanzare infernala. Un stres inutil doar pt grija burtii ca sa zic asa. Iesirea din post = dezmat culinar ?

eh, hai s-auzim numai de bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Paste fericit si plin de lumina fete dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Lia ai mare dreptate..azi era nebunie in piata..asa ca am renuntat si am fost la supermarket unde am dat de alta nebunie:)..nici eu nu-i inteleg pe romani..

eu am facut un drob din ficat, carne de porc si ciuperci..atat de bun de nu-ti dai seama ca nu-i de miel!

maine ciorba de perisoare acrita cu bors, friptura de porc si piure..fac cozonac..si o prajitura "dintii negresei"..si cam atat..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Kim,te rog frumossss...cand ai timp sa-mi dai si mie reteta de drob.merci frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Ema am trimis email.Daca ai intrebari suna -ma ..sunt acasa,fac cozonaci

edit: gata am facut cozonac cu Luca ..este pus la crescut ..toti ma incurajaza in cor: nu o sa cresca..mai bine cumparam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

PASTE FERICIT!

Noi suntem la pamant, a ars complet complexul comercial in care avem magazinul si am pierdut TOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata,
Noi suntem 8 insi la masa (noi 4 impreuna cu parintii mei si parintii lui John) timp de 2 zile jumate asa ca trebuie sa gatim mult
La bucatarie e tata socru sef, face drob, ciorbita, stufat si fripturica de miel . Eu am facut ieri cozonac, o prajitura cu crema caramel cu nuci si niste "bomboane" din compozitie de biscuiti cu cacao, date prin nuci pisate, care le plac mult fetelor. Azi am executat placinta de branza si mai tarziu fac tiramisu. Aaa, si pe langa oua rosii si drob ca aperitiv eu de sarbatori fac carnaciori in aluat de foietaj, se fac ultrarapid si "dau bine" pe masa cu bunatati
(m-am saturat numai cand le-am insirat, dar sunt convinsa ca nu vor ramane nemancate )
Aseara am fost cu fetele la Prohod, au cazut late cand ne-am intors. Nici anul asta nu le iau la inviere.

Ma duc sa fac cafeaua pentru tiramisu. Spor la bucatarit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Roberta abia acum am vazut mesajul.Imi pare foarte foarte rau.
Aveati toti banii investiti in magazin? Ce cumplit!

Mergi la inceput