Scolari de Iulie - August 2004 * (95)
Raspunsuri - Pagina 17
ema spune:
Andries,bine e prea putin spus...sunt superba!Astazi dimineata am trecut prin controlul baietilor...care au decis in unanimitate...ca sunt cea mai cea...cu cea mai fina piele!
La iepuri se pricepe careva din voi?aia cu urechile lungi si pleostite...sunt rezistenti?Adica pot fi tinuti iarna afara?ca ieri am ingropat iepurasul nostru si trebuie neaparat sa cumpar altul astazi...si am vrea unul dintr-ala cu urechi pleostite...dar noi nu-l tinem in casa...ci pe terasa...si iarna e cam frig pe acilea.
ema spune:
Carmen,am citit cam ce ar fi in ro cu retinol...sunt o groaza...dar nu stiu ce concentratie de retinol au...sau derivati ai retinolului(vit.A adica).Apidermin cica are retinol...din amintirile mele era o crema buna si e convenabila ca pret.nu stiu daca gerovitalul are ceva cu retinol...ar trebui intrebat,spun asta pentru ca e o gama buna din ce stiu eu ca ar fi in ro.
ema spune:
Stati ca n-am terminat cu laudatul...ca asa-s io laudaroasa din firesi ca tot vorbeati de manichiuri zilele trecute.Prin decembrie mo palit talentili peste masura si dupa ani de facut manichiura cu acril la salon...am decis ca pot sa-mi fac si io singura...iote asa di capu meu.Mi-am luat materiale si aparatura si m-am pus pe exersat pe unghii de plastic si pe ...Mario!Cand am considerat ca pot sa intind maglavaisu in fix 30sec.,ca pi urma numa cu freza mai dai jos acrilul,m-am apucat sa mi le execut pe ale mele proprii...le-am facut poze ca sa vad daca evoluez sau tot la salon ma ducsa mi le faca altii.Problema o devenit problema cand or inceput amice,prietene sa vina...hai nu-mi faci si mie?si o devenit cea mai mare problema cand dupa trei saptamani reveneau....ca le-or crescut si sa le fac iar..alt model.In treducere libera...mi-am facut cliente...io care aveam timp liber din belsug...ca seara ma miram si io ca mai pot sta pi picioarili meli.
Una peste alta...in afara de faptul ca am unghii misto non stop...mai tin si loc de spalator di sarma...ca frec cu ele la marea arta.
Astea pozate as numa ghearili meli...si astept criticile de rigoare...si de la prietenili virtuale...
http://good-times.webshots.com/album/582623739behuOa
Andries spune:
referitor la urechiat: socrul meu are mai multi si ii tine afara, iarna, in sopron, in custi in care are si paie, custile sunt individuale dar lipite unele de altele, nu s-a intamplat sa le fie frig desi afara erau si minus 20. Cred ca la minusuri din astea parca mai pune niste paturi pe custi. Ei au o blanita respectabila.
Trebuie neaparat vaccinati si de murit cel mai des mor din cauza de mancare neadecvata, de ex de la lucerna uda sau alte alimente ude, e o mare stiinta sa cresti iepuri. Mai mor si de plictiseala pur si simplu.
ema spune:
merci frumos,noi l-am avut 3 ani pe al nostru...avea cusca pe terasa...in fata usii...ca sa-l vedem,al luam in casa sa ne jucam cu el...in rest statea in cusca lui...iarna ai inchideam partea cu plasa cu un plexiglas iar vara mutam cusca la umbra.de mancat i-am dat mancare ptr. iepurasi,paine uscata si morcov.A murit subit,in cateva ore...habar n-am de ce....Acum baietii vor alta rasa..cu urechile pleostite...si nu stiu aia daca sunt mai pretentiosi..si nu pot sta afara...ca eu in casa nu-i tin permanent.De asta am intrebat....daca nu-s de tinut afara...nu cumpar...ca desi imi plac nespus de mult,sunt niste animale atat de dragalase,eu nu suport par sau mirosuri specifice...asa si pisicile imi plac tare...dar cand oi vedea pisica agatata pe draperia mea...pe care am dat nu sute ci mii de euro,mi se face rau de tot.
Tot iepuras ni se potriveste...eventual am sa iau doi...doua fetite...ca pereche fac pui de numa...iar baieti...se bat pe capete.Deocamdata am spalat si dezinfectat cusca...si o las desfacuta vreo doua zile...dupa care aduc locatari noi...sa vad numai daca iepurasii cu urechi de alea suporta frigul...daca nu i-au normali.
polux spune:
Spor la pregatirile de Paste.
Se vede ca sunt copiii in vacanta si se apropie sarbatorile.
Pupam gasca.