FIV Europa(54)
Raspunsuri - Pagina 4
olimp spune:
needa eu am facut si histerosalpingografie si histeroscopie si ambele se fac in perioada imediata dupa ciclul menstrual , pentru a nu afecta o eventuala sarcina , si pentru ca cervixul este usor deschis in perioada respectiva.
mada81lina spune:
Balanta, hidrosalpinx se vede la eco, intradevar dar nu mereu. Se vede doar in cazul in care inflameaza trompa astfel incat sa o mareasca putin.
La mine de exemplu nici un medic nu mi l-a vazut la eco, nici la TM nici la Polisano SB nici la Bucuresti. Era acolo, dar nu a marit trompa in vreun loc, plus ca la eco nu se vede toata trompa, ci doar o parte din ea, partea care da in uter parca, daca nu ma insel, stiu ca nu se poate viziona chiar toata.
Oricum la mine nu s-a vazut defel, nici cu eco 4D, desi aveam o trompa infundata.
Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion, acid folic, Magne B6, Euthyrox 25mg
9+
balanta_tm spune:
buna fetelor!
ne-am intors de la viena, morfofetala a iesit bine, colul e bine, dar trebuie sa raman la pat pt restul sarcinii.
olimp spune:
buna balanta ma bucur ca investigatiile au iesit bine , cat despre statul in pat .... ce nu facem noi de dragul bebelasilor. odihna placuta si numai vesti bune sa ne dai
adrianaady spune:
Balanta Bravox2 ! asta da veste buna, ma bucur mult ca sunt bine piticii
ps - tot baietei au ramas, da?
Lara27 spune:
Balanta, welcome home!! missed you
nu-i bai, ca-ti tinem noi de urat, important e ca e totul bine
to be continued..