Timbre filatelice (pt. colectie), se mai gasesc?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Am mai vazut un magazin Romfilatelia pe Mosilor, aproape de intersectia cu Carol.

Cred ca e singurul care a mai "rezistat"...

Later edit: ba nu, sunt mai multe :

www.romfilatelia.ro/magazin/reteamagazine.php" target="_blank">http://www.romfilatelia.ro/magazin/reteamagazine.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Multumesc, fete!

M-am uitat putin pe siteul mag. de pe I. Campineanu, dar nu apar preturi. Va suna mama (eu plec din oras pentru mai multe zile, din intamplare ai vesti, Diana?), poate ii dau detalii prin tel.

Buli, daca as fi fost eu in Bucuresti, l-as fi contactat pe domnul tau, dar cu mama intermediar ii mai greu (plus ca ea plateste).
Il preocupa pe baiatul tau timbrele, este grijuliu cu ele ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

eu sunt in Iasi :)

pe M il preocupa asa si asa, i se pare mai interesant ca "antichitate".
insa eu sunt bucuroasa ca domnul ne mai aduce si bancnote vechi, asta chiar ii place.

Mergi la inceput

, n-am stiut.

Da, si mie imi plac. Si tata avea timbre, bancnote si medalii de la bunicul. Toate lucrate cu finete, o placere sa te pierzi in ele.
Cred ca pe baiatul meu l-ar atrage timbrele cu Tintin (o idee buna sa le scoata acum, dupa carti si film; mie insa tot la cele vechi imi este sufletul).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Astazi am trecut pe langa magazinul pomenit de Dana, pe Mosilor. Doar ca este intre Eminescu si Obor, aproape de Cosmote (o mai fi unul si langa Carol?)
Am intrebat (ca ma gandeam la voi, da?) si aveau plicuri de 50 de timbre la pretul de 13 lei. Cica nu au permanent...

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Rufus, iti multumesc mult de ajutor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Rufus, scuze, acolo e unde ai zis tu.

Doar ca eu sunt groggy de oboseala zilele astea..

Mergi la inceput

Inca odata multumiri de indrumare! Mi-a gasit mama avioane, locomotive si un plic cu diverse. Pe Ion Campineanu.

Mergi la inceput