Timbre filatelice (pt. colectie), se mai gasesc?

Timbre filatelice (pt. colectie), se mai gasesc? | Autor: ML

Link direct la acest mesaj

Spuneti-mi, ati vazut, recent, timbre pentru colectie, cum se gaseau in copilarie (a mea cel putin), la plic?
Nu caut cine stie ce, doar asa cat sa-i dau un imbold baiatului.

Am inteles de la cineva tot de pe forum (), ca s-a dus vremea lor, mama a intrebat si ea la posta fara succes, poate, din intamplare mai exista pe undeva.

In Bucuresti ma intereseaza sa gasesc, la magazin, nu online.
Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missdarcey spune:

Da ,eu am vazut la londra intr-o librarie .Chiar nu mai vazusem din copilarie. Se numeste WHSmith.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Eu am vazut in Bucuresti, chiar i-am aratat fetei mele si i-am povestit cu o oarecare nostalgie...Problema e ca nu stiu exact sa-ti explic unde, eu nefiind din capitala. Undeva vis-a-vis de Sala Palatului, langa un magazin Marrinaud, fost Ina Center, pe aceeasi strada cu magazinul caricaturistului Mihai Stanescu. Sigur fetele din Bucuresti stiu repere mai semnificative, daca e cazul. Buna treaba vrei sa faci cu copilul tau

"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

ML, exact cum zice Diuna, pe strada Ion Campineanu, vizavi de Sala Palatului e Asociatia Filatelistilor din Romania. Merita intrebat.
Salutam copiii priceputi si pe mama lor cea harnica ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Am vazut in fiecare an, la mare, in Eforie Sud, linga parcul de distractii.
In Iasi, in careffour Era se organizeaza tirguri de antichitati in preajma Craciunului, si la Paste, desi imi amintesc ca a mai fost si unul anul asta. Am luat la Craciun clasor nou, cu 20 lei. Erau si timbre, colectii si nu numai, la diferite preturi. Cel de la care le-am cumparat lucra la filatelia Bacau si mi-a zis ca nu se mai produc pentru vinzare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Multumesc de instiintare, ii voi spune mamei sa intrebe.

Diuna, cand ai vazut?

Baiatul le aseaza pe acelasi loc cu colectia de capace de apa minerala sau Pepsi , Diuna, Karula.
Sper, ca, in timp, sa faca diferenta de rigoare (mie inca imi vorbesc precum povestile din carti, el nu prea are rabdare sa "le citeasca").

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl1 spune:

Ml,
eu am gasit aici din intimplare; imi trebuiau timbre musai si cum nu am putut merge pina la posta am fost obligata sa cumpar timbre de colectie si am dat vreo 10 $ pe 6 timbre !( era colectia ceva desene animate alea cu homer nu stiu cum se numesc)le-am luat de la un "mom`npap" notar unde avea si fed ex/ups.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Cauta pe okazii :), e plin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

ML, eu lucrez chiar langa magazinul de pe Ion Campineanu
Vrei sa te ajut cu ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

, multumesc, Diana, da, as vrea, daca ai timp.

Doar sa-mi dai niste detalii legate de pret si cam ce contine un plic. Si programul magazinului.

I-as spune mamei dupa si, daca pretul i se va parea OK, se va duce ea acolo.

Msl, Liliana, multumesc si voua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

daaaa!

eu am un domn care ma aprovizioneaza. de Craciun, i-am facut cadou lui M un clasor mic plin cu timbre.
iar acum juma de ora mi-a a dus un clasor mare cu muuuuuulte serii de avioane, dar o sa-l cumpar mai tarziu, nu eram pregatita sa dau atatia bani azi.

Mergi la inceput