Bobocei de sept-oct 2012 (7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Buna gravidutelor! M-am amzat cu pisicutele voastre. Si eu am crescut practic printre pisici. Aveam in permanenta 3 pisici in casa, stateam la parter si isi faceau veacul si pe afara. Am o poza de cand eram doar un si stateam in patut cu o pisica tolanita langa mine. Mama imi zice ca nu mi-a facut niciun rau. In prezent am si eu doua pisici pe care nu le-as da pt nimic in lume. Noroc ca mama este cea care are grija de ele Recunosc ca fiind la prima sarcina si avand zero experienta la copii, toata atentia o sa-mi fie acaparata de cel mic

Si Lulutza ai dreptate, ca pisicile simt cand ai ceva si sunt foarte grijulii. Cand eram in adolescenta si ma apucau durerile groaznice de menstruatie, imediat mi se aseza o pisica in brate si durerea trecea mai repede decat cu orice medicament.

Bob, avem cam aceeasi burtica de 16 saptamani, avem cat de cat si aceeasi constitutie. Daca imi mai fac putin curaj o sa pun si eu poze

Lalu, felicitari pentru baieeeetel!!!! Miercuri aflu si eu sigur ce e, abia astept confirmarea ca e baietel.

Cred ca si eu o sa cumpar cateva lucrusoare inainte, nu prea ma incred in superstitii. La fel, se zice ca nu e bine sa-i zici copilului dupa nume inainte de botez, dar noi il alintam deja Mateiut si nici nu stim sigur, sigur ca e baiat :))

Ah si am si vesti bune, am primit rezultatul analizelor si se pare ca am scapat de infectia urinara! Sunt cea mai fericita!

Si nu in ultimul rand, azi e ziua mea si sunt atat de fericita ca exista un sufletel mic, mic, care sarbatoreste si el alaturi de mine :)) Abia astept in anii viitori felicitarile desenate si scrise cu litere tremurande de la cel mic! :))

Va pup! S-aveti o zi minunata!

fericita 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Lalu felicitari pt baietel, ce fain ca stiti deja sexul. Eu peste 2 sapt voi afla, fata de prima data acum chiar sunt curioasa. Eu simt ca ar fi tot baietel, este si cu o sapt. mai mare la echo, ceea ce ma face sa cred asta, mai ales ca si la prima asa a fost.

La multi ani Stella, sa fii sanatoasa si fericita! Asa este, foarte fericiti ne fac copiii, ai sa vezi cate lacrimi de bucurie o sa ai pt ei si cate sentimente noi si bune ne aduc.

Prima data am cumparat lucruri exact inainte sa nasc cu vreo 2 sapt si a fost f bine. Sa aveti grija la marimi, sunt copii care se nasc mai marisori si apoi nu prea va folosesc, eu am avut multe haine care doar le-am spalat de noi si nu le-am folosit ca au ramas mici. Acum nu-mi fac prea multe griji, mai am cate ceva, desi am mai dat la alti copilasi necajiti, am pt inceput. Eu nu am cumparat niciodata haine bleo, doar ce am primit, majoritatea sunt culori comune.

Eu sunt mai bine cu moralul insa de vreo 3 zile iar am contractii dureroase, ieri am fost la spital sa ma vada dr, bb e bine, colul e lung si inchis, asta e bine. Stau cuminte si doamne ajuta!

*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006)
sapt. 15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Fetelor,

Dublul Test se face intravaginal sau la burtica ?

Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
+ 12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

'neata burtici!
lalu felicitari pentru baietel!!!! ma bucur c-ati aflat ce e si acest lucru va face fericiti!
stella la multi ani!!! sa fii sanatoasa, fericita si implinita alaturi de familia ta, de bebe mic in primul rand! ma bucur c-ai scapat si de infectia urinara...
mirabela sper sa scapi de contractii...
lulutza si eu am auzit si acum chiar mi s-a spus ca nu-i bine sa cumperi nimic inainte, dar n-am de gand sa fac asa...daca vom considera ca trebuie ceva vom cumpara, strictul necesar (gen scoica auto, carucior, patut,etc)si hainute putine la inceput ca oricum creste repede...nu mi-ar place s-apara bebe si eu sa trebuiasca sa umblu de nebuna prin magazine in loc sa stau cu el/ea ..dup-aia pe parcurs mai cumperi, mai primesti...
noi suntem bine, am terminat cu antibioticul si cu petele...luni mergem sa facem niste analize de sange (hemoleucograma, fe, ca, mg, colesterol, etc) ca ale mele sunt din decembrie si sa vedem daca s-a modificat ceva..
vreau sa fac azi o budinca de macaroane cu branza (n-am facut niciodata ) si o prajitura cu capsuni, iar diseara fac peste...voi ce mai gatiti?
va pupic

13+ Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

eu l-am facut la burtica...

13+ Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Desi m-am dat la fund spre rusinea mea ,va citesc zilnic si intrebarea Ramonei ma ”obliga” sa raspund

La dublu test eco este vaginal fiindca trebuie masurat cu precizie pliul nucal.La eco trebuie sa mergi cu fisa de dublu test luata in prealabil de la laboratorul unde iti vei face analiza de sange,apoi dupa ce iti face eco medicul completeaza fisa si cu acea fisa vei merge sa-ti recolteze sange ,ideal in 24 de ore de la eco,dar se poate maxim o saptamana dupa.La fel si la triplu test cu diferenta ca eco e abdominal daca nu esti grasuta,cazul meu,si a trebuit sa-mi faca tot vaginal ca e prea gros stratul de grasime de pe burta,

11+

BB Zepa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

neatza fetelor.
ramona, eu nu stiu sa-ti raspund la intrebare, dar astept sa vad ce s[un fetele caci si eu ma apropii de momentul testului.

Corinuka, tu gatesti? Foarte tare. Eu nu am energie sa stau in picioare asa ca Lucian se ocupa de bucatareala. Azi mancam pui la grill cu salata de legume. Pt maine a cumparat cotlete de porc...nu e porcul indicat, dar e prima oara cand mananc pe anul asta.

Lulutza m-ai contaminat cu hainutele. Cum ma inzdravenesc, cum dau o raita prin magazine. Dar sa nu cumperi f multe hainute pentru ca ai sa primesti de la prieteni/rude. Legat de superstitii, sora mea a primit ingrozitor de multe sfaturi de la batrani de genu` "sa nu iesi cu copilul seara, sa nu cumperi hainute, sa nu ii spui pe nume pana la botez" nu-mi mai aduc aminte dar multe prostii. Eu nu cred in ele, dar fiecare face cum crede.

Mirabela sigur erau contractii? Poate erau doar dureri de burta din cauza uterului care se mareste. Oricum, imi pare rau ca ai avut emotii.

Stella LA MULTI ANI. Eu insist cu tortul

Gata, va las. Mi-am pus babetica si ma duc sa mananc.

+ 10

Mergi la inceput

Sunt in continuare cu greturi si varsaturi zilnice,am slabit ,insa eu va iau oricum pe toate la kg initiale fiindca am peste suta ,norocul meu ca sunt inalta si structura osoasa puternica si nu se vad prea evident.Am burtica vizibila bine ,ma ajuta si grasimea,dar na cine e ca mine cu burta-n vant.
Cred ca ascund un baietel dar nu-s sigura,dublu test mi-a iesit bine acum astept rezultatul la triplu test.

15+

BB Zepa

Mergi la inceput

Despre cumparat cumpar ce imi place si cand ma trazneste,deja am si primit lucrusoare,nu cred in nici o superstitie,prea mult am tanjit in fata vitrinelor ca sa ma sperie acum niste vorbe,am ales si numele.
Daca va fi fetita va fi Ariana-Rebeca,daca va fi baietel -Mihnea-Bogdan.

Simt zilnic cum misca bebe,imi place de nu mai pot si am observat ca reactioneaza la mangaieri,daca plimb mana pe burta imediat raspunde.

15+

BB Zepa

Mergi la inceput

Despre animalute ce pot spune?Stiu: ca am un catel care este viata mea si a sotului meu ,despre care am fost intrebata de medic si rude ce voi face cu el ,si la care le-am raspuns ca il tund si-i schimb locul de somn din mijlocul nostru pe partea sotului,oricum i-am socat ,dar cert e ca n-au mai urmat alte intrebari.Cum sa indepartez un suflet care ne-a umplut golul din viata zi de zi timp de 4 ani jumate,care ne iubeste neconditionat si care sta zilnic fara noi cand suntem la serviciu ,dar nici un minut cand simte ca mergem in vizita .A fost peste tot cu noi si asa va fi in continuare.
Sa mai spun ca seara nu se culca pana nu vine sa-mi stea cu botul lipit de burta cateva momente?Ca nu mai sare pe mine si doar se apropie finut si se lipeste tot de burta mea.El a fost primul care a stiut ca-s gravida,ma lingea pe burta de cate ori avea ocazia si asta mi-a dat de banuit.

15+

BB Zepa

Mergi la inceput