Bobocei de sept-oct 2012 (7)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuki spune:

Bob, esti draguta . eu de-aia zic ca nu ma supar deloc daca o sa fie tot baiat si bb3, ca vad ca modelu' e bun .

bb 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

lulutza f.f.f.frumoasa pisicutza ta,sa-ti traiasca,se vede ca o un rasfatata si jumatate
bob multumesc,la fel sunt si eu,topita dupa matze

Paulafericita 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

Tzuki , nu spun ca pisicile sunt mortale ...dar fii tai sunt superbi !!! felicitari !!!
Paula multumesc ...este o rasfatata ...numai nu are cuvinte sa vorbeasca , ca de restul comunica prin mimica , gesturi , atitudine !!!
va pup pe toate ! tre sa fug la munca ...am sa incarc o poza si cu mine cu sotul ...va pup inca o data ! sa aveti o zi linistita !!!

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

Doamne, toate aveti matze? faine...
sa nu dati, dar mai imi plac cainii...intotdeauna am considerat matzele viclene si shmechere, iar cainii prieteni adevarati...acuma cred ca fiecare cu ce are si cu ce s-a obisnuit...
tzuki ai niste copii superbi!!! au niste ochi de vis sa va traiasca!

13+ Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

lulutza yo asa mai curioasa din fire,ca si pisicile,m-am uitat si pe profilul tau,nu m-am multumit numai cu pozele si am vazut ca-ti place Metallica,sa stii ca si asta micu' al nostru o sa fie rocker mic(kicsi rocker,pe maghiara suna mai bine),am fost in 2010 in Bucuresti la Sonisphere si i-am vazut pe Rammstein,am fii vrut si la Metallica,dar trebuia sa stam mai mult la hotel si cum venim din Carei,Satu-Mare,apoi cam lung drumu' no

Paulafericita 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

da paula , imi place metalica ...e cel mai linistit grup din ramura asta ...si cu asta m-a cucerit sotul !!! el asculta muzica mult mai dura ...
am pus poze noi ...cu mine si cu flo ...
pooop , dar tre sa ies pe usa !
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.103117593031633.6253.100000001778663&type=1&l=6493b84bf2

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Corina, nu dam deloc. Si mie-mi plac cateii si cam toate animalele posibile. Si da, sunt de acord ca pisicile sunt viclene si perverse, dar nah, cred ca tocmai latura asta alunecoasa a lor ma cucereste si ma topeste. Viata mea fara o pisica in casa nu se poate si pace buna.
Si daca vreodata ne mutam la casa, o sa avem curtea plina de animalute : pisici si catei adoptati, iepurasi, rate, gaini etc.

Bebe dragonel la bord !

Mergi la inceput

mie mi se pare greu sa ai grija de animale. dupa ce ai copii, scara valorilor se cam schimba.
da, nu mi se pare dificil sa am o matza, sa-i pun de mancare...dar incepe sa fie deranjant cand esti carpita de somn, cand uiti cum e sa fi dormit 3 ore legate si - cand in sfarsit ai adormit - sa sara pisica pe picioarele tale noaptea si sa te trezeasca.

de aceea, seara am grija sa nu ramana cu noi in casa, altfel nu doarme nimeni.

cainii...daca nu ii dresezi, iti iei belea. un caine nu stie sa se poarte cu oamenii apriorii, el trebuie invatat. cu copiii e si mai mare provocarea.

ce faci cu animalele cand pleci de acasa 2-3 zile? cine are grija de el?

mie mi-ar fi placut mai multe animale - am o pisica (poate 2 inca?) si un caine si mi se pare tare greu sa am grija de ele . nu cred ca as putea sa mai iau inca ceva, si-asa sunt la limita puterilor mele fizice.

bb 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

oau ce de pisicute. Dar eu sunt in tabara corinei. Nu mi-au placut si nu cred ca imi vor placea pisicile vreodata. Dar cel mai important este ca iubim animalele si avem grija de ele. Eu am avut doar catei. Daca o sa reusim sa ne cumparam o casa, automat imi cumpar un border collie sau un ciobanesc australian . Intradevar trebuie sa-l dresezi caci altfel nu te intelegi cu ei, dar eu am si mana de fier si rabdare sa dresez un caine.... am facut-o de 2 ori, am sa o fac si a 3-a si a4-a oara .
Nici eu nu cred ca ar trebui sa renuntati la pisici odata ce aduceti copii acasa. Daca sunt vaccinate atunci nu vad care e problema...ca doar nu o sa varati par de pisica pe gatul copilului

Si eu sunt fan metallica dar nu numai. Noi suntem rockeri cu acte in regula Ne vedem la un concert? Vin cei de la red hut chilli pepers in vara dar noi o sa fim cu burtile la gura

+ 10

Mergi la inceput

Anne Mary, vedea-te-as dresand un caine cu 3 copii acasa . cred ca nici cutzu n-o sa mai stii sa zici o vreme.
(asta era de incurajare, shhhh....).

eu innebunesc doar la ideea de a ma trezi la 5 jumate sa plimb cainele. o juma de ora, o ora. la mine in casa, cu 2 copii e o nebunie deja, cand vor fi 3 va fi distractie maxima. cainele cred ca n-ar incapea in ecuatie oricat m-as da eu peste cap.
acum sta in curte, mai mult pe post de sonerie, desi vad ca se da bine de tot la tot ce e picior strain. el saracu' ar fi foarte bun caine de paza (cred ca e corcitura de ceva), insa nici eu nu stiu sa dresez caini, nici fizic n-am timp, si ce sa zic, nici tragere de inima . eu as vrea un caine mototol si bleg sa se joace copiii cu el, probabil un golden retriever ar fi bun pt ei. dar am vazut 2 micuti, intr-un pet shop, am obosit uitandu-ma la ei, atat de plini de energie ...
da' cred ca-s eu cu nervii prastie, cred ca ar zbura peste gard la primul papuc distrus. oricum copiii provoaca muuuuuuuuuulte pagube pentru care inghit in sec, ca doar sunt copii...

sorry de off topic.

bb 3

Mergi la inceput