Licurici de ianuarie-februarie 2009 (164)
Raspunsuri - Pagina 4
roxanaz spune:
Bee, la 5 ani si 8 luni vor intra in clasa zero=pregatitoare. clasa 1 de la 6 ani si 8 luni.
ingrid70 spune:
Tot asa am inteles si eu. 6 ani impliniti trebuie pt clasa 1, nu pentru 0=pregatitoare. Dar cine stie cate se vor mai schimba pana atunci?
ingrid70 spune:
Dar daca eu il dau pe Alex la gradi anul asta prima data, as putea sa-l dau in grupa mijlocie? sau daca mi-l vor baga la grupa mica oare as mai putea sa-l dau la grupa 0 la 5 ani si 7 luni, adica dupa doar 2 ani de gradinita, grupa mica si mijlocie? Eu vreau, oricum, neaparat, la 6 ani si 7 luni sa fie in clasa 1, deci la 5 ani si 7 luni in clasa 0.
Carmen_Marieta spune:
Wow fetele deja vorbiti de cifre, litere si inscrierea la scoala!!
Si stefan face la gradi de toate , si ni s-a recomandat ca atunci cand il luam acasa sa nu-l mai punem sa faca iar.. eu il iau si acum mergem in parc, cand nu iesim in parc ne jucam cu masinile si papusile.. Am aflat ca vrea sa se faca "doctol pe ambulanta" si vrea sa invete limba" genana" Iar Elena va fi "doctol de dinti, ca stii mami a luat oghinda de pe tava"( tine el minte de la turta cand Elena a luat oglinda de stomatologie)
In rest suntem bine, am trecut de raceli, acum au inceput sa si manance(stresul meu cu mancarea).
Cami si noi am mers la Dr. Burloiu. Vezi insa ca e foarte aglomerat, programare faci si cu o luna inainte..
Ingrid dulce foc Alex, cert e ca-i sta si bine..
ingrid70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Porumbita greu de zis ingrid, la cum schimba astia legile/regulile |
Oricum la gradi la care va merge alex, acum, la gradinita, in grupa pregatitoare sunt foarte multi copii care au implinit deja 7 ani. Unii vor ajunge in clasa 1 la aproape 8 ani, ceea ce mie mi se pare f tarziu. Eu am mers in clasa 1 la 7 ani si 2 luni si mi s-a parut oribil. Pana in clasa 12-a mi-am invidiat colegii care mersesera de 6 ani la scoala.
roxanaz spune:
eu zic ca depinde de gradinita si de cum au copii. de multe ori cei mici (3 ani) sunt pusi cu cei de 4.
ingrid70 spune:
Alex e innebunit dupa masinutele cu tematica, de pompieri, de politie, ambulanta etc.In momentul asta face paine la masina de paine (adica o olicica de plastic e cuva, si o gentuta de la o trusa de doctor de jucarie e masina de paine, niste cuburi si cilindri de la un joc de construit sunt sticla de ulei, de lapte, solnita, punga cu faina, apa calda si intr-o farfurioara de plastic cu o lingurita face drojdia cu miere). E asa de haios ca mai uita cate ceva si vine si ma intreaba: "mami, ce vine dupa dojdia cu meie?", iar eu il intreb "lapte ai pus?" si el zice, "da", iar eu ii zic "apa calda ai pus?", iar el zice "nu, deci vine apa calda" si pleaca sa o puna in "cuva".
Noi facem mereu paine la masina si el se uita si ma intreaba "ce mai punem acum?"
bebelusi spune:
Fetelor, am intrat sa ma laud, uitati-va pe linkul de mai jos si o sa ma vedeti intr-o emisiune pe un post local, vorbesc de bijuurile mele
http://www.ralucasirazvan.tv/
Porumbita spune:
bravo
am vazut ca de pe la minutul 33 esti....
poate faci un business total din ele si nu te mai intorci la alt serviciu dupa ce face irina 2 ani!!!
si ce bine arati!