Licurici de ianuarie-februarie 2009 (164)
Raspunsuri - Pagina 21
sdcristian spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Selene_Bunny
Tu chiar vorbesti serios? Blogul meu - de la noi, pentru ei! Bazar general - fiecare implicare conteaza! Lucrusoare de vanzare... |
da
si asa era cu toti prietenii mei, de aia am fost o generatie care stateam si ascultam orice. nu ca erau atunci copiii cu 7 creiere, sau ca acuma se nasc cu defect
Selene_Bunny spune:
Urat, atunci.
Io nu stiu de asa ceva la mine sau la prietenii mei. Si eu am crescut cu cheia de gat. Nu de la 3 ani, din clasa I, cam asa.
D. a avut femeie care sa aiba grija de el.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
blackgirl0 spune:
Selene, iti raspund aici (chit ca iti voi da PM cu pozele facute ieri in parc ).
Daria este un copil absolut superb, extrem de frumoasa, pana si sotul a remarcat ca asa fetita frumoasa de mult nu a vazut: blonda, cu zulufi, cu ochisori albastri si ageri. Este extrem de vioaie, energica, inteligenta, afectuoasa, prietenoasa, mamoasa si mi-a placut ca a legat repede prietenii cu restul fetitelor din parc si chiar si cu Dragos. Si este asa si datorita tie si a taticului, asa ca nu te mai plange: ai crescut-o extrem de frumoas pana acum. Eu nu stiu cu cate fete te-ai mai intalnit live pana acum, dar mi-ai lasat o impresie extrem de placuta, esti blanda, nimic din ce transpare pe forum, zau! In fine, abia astept sa ne mai vedem/sa se vada copiii si imi mentin invitatia la noi, in Brasov!
miereamara spune:
Astazi Nadia implineste 5 luni, e o guraliva simpatica, cam lenesuca, nu se rostogoleste inca pe burta sau invers, doar pe parti, dar compenseaza cu vocalize:)))
Eu mai am o luna si incep serviciul full time, jelesc inca de pe acum.
O iubim toti, dar are o relatie speciala cu Aidan, amandoi se lumineaza la fata dimineata cand se trezesc. Mai avem si accidente si dispute dar per ansamblu se inteleg minunat (ieri din greseala a calcat pe marginea bouncerului si a catapultat-o cu totul pe podea, din fericire nu s-a intamplat nimic grav, a fost ok).
Nu am inceput diversificarea inca, dar pe la 5.5 luni o sa incep sa ii dau ceva cereale ca sa aiba ceva in burtica la cresa cand merge avand in vedere ca nu vrea sa bea din biberon. E f bine cu greutatea are in jur de 7.2 kg, a luat un kilogram luna asta, dar si suge non stop, mai ales noaptea, din ora in ora, sunt capie sper sa fac fata cand o sa incep serviciul.
Va las 2-3 poze, e si costumasul pentru botez acolo, nasica ne-a facut o surpriza extrem de frumoasa
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/
Azi am fost la controlul preoperativ cu Aidan si saptamana viitoare are operatia.
www.youtube.com/watch?v=qJXut4el9pQ" target="_blank">Nadia
Naty spune:
Crisspy noi vom merge la Phoenicia Holiday Resort, cauta pe site, e tare frumos, au tot felul de faciliati pentru copii. Au fost niste prieteni anul trecut si au venit tare incantati. Si e mai ieftin decat la Regia Maria.
Noi vom merge intre 7 si 14 iulie poate ne potrivim ca perioada si ne vedem.
Nadia va incepe gradinita cu o absenta. Tocmai acum a racit.
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackgirl0 Selene, iti raspund aici (chit ca iti voi da PM cu pozele facute ieri in parc ). Daria este un copil absolut superb, extrem de frumoasa, pana si sotul a remarcat ca asa fetita frumoasa de mult nu a vazut: blonda, cu zulufi, cu ochisori albastri si ageri. Este extrem de vioaie, energica, inteligenta, afectuoasa, prietenoasa, mamoasa si mi-a placut ca a legat repede prietenii cu restul fetitelor din parc si chiar si cu Dragos. Si este asa si datorita tie si a taticului, asa ca nu te mai plange: ai crescut-o extrem de frumoas pana acum. Eu nu stiu cu cate fete te-ai mai intalnit live pana acum, dar mi-ai lasat o impresie extrem de placuta, esti blanda, nimic din ce transpare pe forum, zau! In fine, abia astept sa ne mai vedem/sa se vada copiii si imi mentin invitatia la noi, in Brasov! Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! |
Si mie mi-a facut foarte bine iesirea.
Multumesc mult de aprecieri, tinem legatura, atunci!
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Carmen_Marieta spune:
Miere superb costumasul! De abia astept sa o vad pe Nadia imbracata in el!! Cand va fi botezul?
Ma uit la poze si ma bucur de ceea ce vad... sunt doi copii superbi, si seamana atat de mult intre ei..
Din pacate eu stau cam prost cu timpul si nu apuc sa pun poze dar in curand am sa o fac...
Ma gandeam ca au trecut 5 luni de cand ai nascut, la mine e un an si 4 luni de cand sunt doi, si nu cred ca as concepe viata fara ei!
Ieri a venit tata si i-a luat, eu mergeam mai tarziu la ei, in cele 3 ore petrecute singura in casa mi se parea aiurea, ma uitam nu apare careva?? nu auzeam niciun "mami" "Enena" etc..
Naty multa sanatate Nadiei!
Fug sa-mi trezesc baiatul pentru gradi.
crisspy spune:
'Neata,
Hristos a inviat!
Gata mica pauza de Paste, inapoi pe metereze la birou .
Vero imi pare bine ca sunteti OK... sa stii ca asa a inceput sa se comporte si Razvi cu Andra de cand nu a mai mers la gradi. Cand mergea la gradi abia astepta sa ajunga acasa sa o iubeasca. Acum ii ia jucariile (cica sunt ale lui), se duce la ea sa o ia in brate dar de fapt o impinge in balansoar...diverse din astea. Insa daca sta mai mult departe de ea i se face dor.
La multe lunite Nadia, dulceata mica! Miere ai doi copii frumosi rau de tot, Nadia este o minune mica, mor dupa ea cand vad pozele pe FB . Felicitari pentru greutate si sper sa se imprieteneasca cu lingurita (bafta la diversificare). Cand aveti botezul? Bafta la operatia lui Aidan
Naty mersi de pont. Pentru noi e cam scumput, o sa fim 3 adulti si 2 copii. In plus as vrea la o pensiune / viluta unde pot sta afara copiii cand nu mergem la plaja. Sanatate multa Nadiei !
Noi suntem bine (bat in lemn). Am petrecut Pastele cam separati, eu si Andra la Bucuresti, Razvi si tati la bunici la tara, insa ne-am reunit duminica dupa-amiaza. Am preferat sa stau acasa cu Andra din cauza ploilor, mi-a fost frica sa nu raceasca iar. Plus ca sambata a avut 2 episoade de varsaturi, duminica inca una. Am fost ieri cu ea la neurolog si dpdv neurologic este OK, nu sunt probleme. O sa stea ea si in fundulet cand o sa fie pregatita. A facut progrese in ultimele 2 saptamani, asta si datorita faptului ca a scapat de raceala si mancand mai bine a prins puteri. Ramane sa ne vada un gastroenterolog sa vedem de ce nu ia in greutate, ca de mancat mananca ok. Cu Razvi o sa mergem curand la chirurg sa vedem daca ne mai recomanda in continuare operatia avand in vedere ca la eco de sapt trecuta nu s-a mai vazut hernia.
fetele
roxanaz spune:
ziua buna doamnelor
eu intarziata, tot citesc, cand sa scriu incepe sa "arda" cate ceva... aia e dupa ce lipsesti cateva zile.
sper din suflet ca ati avut sarbatori frumoase si linistite.
Miere, la multe luni fericite pentru donsoara Nadia!
Criss, bine ca ati scapat de operatie.
Anna, Paula, sanatate multa juniorilor si nu numai.
ma duc sa fac si capitol nou cu ocazia asta, si sa mai si scriu ceva!
aici e: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=171875