Licurici de ianuarie-februarie 2009 (164)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Criss, multumesc de intrebare Au fost si ai mei raciti nitel, asa numai cu mucisori, acum e pe trecute, numai ca Eva ma bucura cu o maraiala de 2 zile de nu am mai pomenit la ea. Te inteleg ca nu vrei sa pleci cu Andra la drum, dar si sa faci Pastele singura tot nu e bine. Nu stiu ce sa zic, si eu cat i-am ferit pe ai mei de toate si tot au avut 2 raceli pe anul asta, incat am senzatia ca daca e sa se intample se intampla oricum. Pe 28 o botez pe Eva si o sa plecam 4 zile din Bucuresti, sper sa fie totul bine. Ma bucur ca-i merge bine lui Razvi acasa si papa cum trebuie! Bafta la eco, eu tot am speranta ca e mai bine!

Paula, sanatate multa, aveti grija de voi!

Cadouri de iepuras le-am luat si eu ca bunicii au apucat sa-i spuna lui Vladut ca vine iepurasul asa ca m-am conformat, in plus m-am gandit si eu ca daca o sa auda la copii ca vine iepurasul o sa se intrebe si el de ce la el nu a venit... Si numai zic ca-mi face placere sa le fac daruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Anna sanatate multa picilor

Porumbita vacanta placuta!

Miere bafta la pompat. Cat mananca acum Nadia din bibe?

Am fost la echo, dr asta ne-a zis ca din punctul lui de vedere ce vedea acolo nu e hernie, numai un punct de grasime. Si daca a fost hernie, poate ca s-a "reparat" si a ramas numai punctul de grasime.

Il tinem sub observatie, mergem saptamana viitoare si la chirurg sa vedem ce zice. M-as bucura enorm sa scapam de operatie. Daca vrea el cand o sa fie mare sa-si scoata punctul ala de grasime (sa-si etaleze muschii ) nu are decat.

Ma rog, deocamdata e prea frumos sa fie adevarat...nici nu ma mai bucur asa de tare ca atunci cand o fac se intampla ceva nasol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

BRAVO!!! Tare ma bucur de rezultat, stiu cat te-ai agitat.

Vreau sa va urez Paste Fericit! Am sa revin cu poze sapt viitoare cu torturi si prajituri. Toata luna aprilie si mai am comenzi

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Super, Criss, asta e o super veste, ma gandeam eu ca nu mai are Razvi nimic tare ma bucur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Criss ce veste buna!!!

Noi am fost aseara la ORL cu Marius, se pare ca are otita destul de serioasa, am primit antibiotic si cica sa nu ma sperii daca o sa ii curga ceva din ureche inseamna ca a crapat timpanul...cum mama naibii sa nu ma sperii?!! Dar sper sa aiba efect antibioticul si sa nu ajungem la asa ceva.
Am decis sa plecam pana la urma ca acasa incepusem sa cad in depresie. Sper sa nu fie mai grav si sa ii treaca si la bebe. Ca sunt niste muci urati tare, vad si la mine. Si de la bebe nu iese oricat am incercat si cu ser si cu apa de mare si cu picaturi...Ma dispera numai cand il aud.

GAta...m-am descarcat la voi, stiu ca sunt raceli si mai rele dar mi-i frica ca nu le trece usor acum si o sa fie mai naspa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Paula sa nu te panichezi daca se intampla asta, daca ii curge din ureche, timpanul se vindeca foarte repede si e mai bine sa iasa infectia de acolo mai repede. Drum bun si multa sanatate!

Ana-mama si noi cu muci si tuse, o fac bine, joia o duc la cresa si o luam de la capat:)) Multa sanatate!

Va urez si eu Paste fericit fetelor!

Crisspy ma bucur ca nu are Razvanel hernie.

Nadia mananca putin din binberon, de exemplu ieri toata ziua la cresa a mancat in jur de 150 de ml, mai bine ca altadata. Incearca fetele sa ii dea la fiecare ora cate putin ca sa o tina hidratata, dar nu a baut niciodata mai mult de 30-40 de ml o data. O duc acolo la 7.30, pana la 12 bea cam 60 de ml, apoi la pranz o alaptez si pana la 5.30 mai bea inca 70-80-90 in cel mai bun caz. Cand ajung la ea o alaptez inainte de a pleca acasa apoi odata ajunse acasa mananca din ora in ora pana dimineata ca sa recupereze. Eu trag nadejde ca va fi din ce in ce mai bine tinand cont ca initial manca 30 de ml toata ziua si acum a ajuns la 120-150. Mai am o luna de concediu.

www.youtube.com/watch?v=qJXut4el9pQ" target="_blank">Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Paula, multa sanatate va doresc! O sa treaca si asta!

Crisspy, imi pare bine de rezultatul lui Razvi, ce usurare!

Lisa, felicitari pentru comenzi, inseamna ca merge bine afacerea :)

Miere, si eu cred ca Nadia e pe drumul cel bun cu mancatul. Am avut si eu Medela, dar nu am avut probleme cu mulsul.

Selene

Un Paste Fericit va doresc si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Vroiam sa va urez si eu pe fuga un iepuras bogat si sarbatori linistite! La noi a venit iepurasul cu dulciuri saptamana trecuta ca nu se putea duce la scoala sa zica de iepurasul de saptamana urmatoare:)))
A inceput si pisoiul meu sa mai aiba ceva dialoguri cu noi e asa de comic. Desi el tot trancaneste de nu stiu cand, f mult numai ca nu se lega. In rest, cuminte ca toti ceilalti:)) Nervisori in funduletul cel mic cat cuprinde dar trec ele.
Felicitari celor cu progrese la olite. Si sanatate bolnaviorilor.
Referitor la ce s-a discutat am vrut sa intervin si eu dar nu am timpul necesar din pacate. Un singur lucru vreau sa subliniez, nu suntem toti la fel nici parinti si nici copii. Lucrurile nu sunt asa simple dar facand un rezumat solutia pt Selene, dpmdv, e cam ceea ce a zis sdcristian. Si eu sa am o vorbareata asa ca D nu stiu pe unde as scoate camasa:))) Eu cand ala mare vorbeste asa mult pe cuvant ca pierd firul si nu mai aud.
Deci Selene, daca vrei sa ramaneti in toate mintile cu totii, la servici si fata la gradinita (indiferent de reactiile care le are, poti sa ii spui ca nu esti nici tu acasa si gata) sau la gradinita si tu lucrezi de acasa cat mai mult(cat mai putin DC).
Gata la treburi cu mine. Cu curatenia stau prost, sper doar sa rezolv cu mancarea. Oricum chiar de reusesc sa fac curat, se duce rpd:)))
Miere, bravo pt pasii mici si siguri. Ei las ca se face ea mare si papa de toate.
Crisspy bravo, sper si eu sa nu mai fie nevoie.

Numai bine tuturormamicilor si copilasilor dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Va uram si noi un Paste fericit!

Ana, Paula, sanatate multa la pitici!Poate sunt ultimile pe anul asta, am fost si noi bolnave iarna asta cat n-am fost in 3 ani!
Cris, ma bucur de veste .
Iulia, am vazut ca a venit caldura la voi, sunteti norocosi! Noi inca cu pulovere si geci groase, ieri chiar mi-am pus si cizmele. Abia astept sa vina caldura mare,sa o imbrac pe Daria cu rochitele noi, nu mai am rabdare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Paste fericit! Sa va dea Dumnezeu sanatate, noroc, viata lunga, dragoste, fericire, belsug in casa! Selene, absolut toti copii de varsta asta si mai mari se plictisesc cand adultul insotitor sta de vorba pe strada cu un alt adult. La fel si eu cand eram mica, la fel si Alex. Parerea mea, copilul are dreptate, adultul greseste. Eu nu stau de vorba cu nimeni pe strada daca alex nu vrea si nu mi se pare nici o mare scofala/pierdere. S-a inventat mobilul.Reguli pt un copil de 3 ani. Dumenzeule, alex abia a invatat sa lege doua cuvinte acum 7 luni, ce reguli sa-i impun? Noi nu avem nici o regula, ci doar exemple personale. De exemplu, noi cum intram in casa ne ducem direct la baie sa ne spalam pe maini. Nu o percepem ca pe o "regula", dar avand in vedere ca o facem neaparat, este. Nu avem pretentia ca alex sa se duca singur la baie sa se spele pe maini cand intra in casa. El uita sau nu are chef. Noi il luam pe sus, de multe ori cu proteste si urlete, si il spalam pe maini. El stie deja ca asta e o regula si de multe ori incearca sa se eschiveze. Si ce-i cu asta? N-o sa deschid acum subiect pe forum ca fi-miu nu respecta "regula" casei. Ma costa mai putin timp si nervi sa-l iau pe sus si sa-l spal.Nu isi strange niciodata jucariile oricat l-as ruga. Ei si? Am doua cutii mari de carton (cate una in fiecare camera). Imi ia 30 de secunde sa le arunc acolo. Si le arunc doar daca am chef, daca nu, le las asa si gata, ce mare branza!Vreau sa-i dau doar 3 biscuiti? Simplu! Am un dulapior unde tin dulciurile. El nu stie niciodata ce dulciuri sunt acolo. Scot 3 biscuiti si atat ii dau. Ii spun ca astia sunt toti si altii nu mai sunt. Daca ii dau o cutie intreaga va vrea o cutie intreaga, la fel ca si mine. Sa nu-mi spui ca tu daca ai o tabla de ciocolata buna-buna in mana si iti propui sa mananci doar 2 bucatele vei reusi?! Eu nu am reusit lucrul asta niciodata cand mi l-am propus, de ce as avea pretentia asta de la un copilas?Vreu sa manance fara sa dea pe el sau sa-i cada din mana? Ii dau eu sa manance in gura.Vreau sa nu mai calce in balti (marea lui pasiune) ii explic dinainte ca nu e voie (deocamdata degeaba) si il ridic pe sus sa nu poata intra in ea.Tu esti mare, ea e mica, inca esti mai inteligenta decat ea, chiar nu poti sa aduci situatia intr-un punct care sa-ti convina?Of, doamne!

Mergi la inceput