Licurici de ianuarie-februarie 2009 (164)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

bee cat ati platit? ca pe pdf ul care il vad la rezervari mi se pare scump (adica imi iese mai ieftin dc ma duc in albena de exemplu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

selene, noi am facut exact aceeasi facultate, asa ca nu zi ca poti face doar traduceri. ai facut si conta in facultate, poti face secretariat, poti fi asistent, poti fi in vanzari, poti fi agent de asigurari, poti fi multe

dar daca nu vrei n-o sa fii nimic si gata, si peste 100 de ani tot o sa stai sa iti plangi de mila

si da, te poti angaja si fara 1 zi experienta, asa cum am facut toti la primul job. evident, am plecat de jos, cu salariul minim. dar muncind si dovedid ce poti, avand o atitudine pozitiva si neferindu-te de greu, avansezi. in lumea reala, fara pile, fara relatii, fara nimic. prin munca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Porumbita te inteleg perfect pe tema 'mama de doi baieti'

Si asa cum spui si tu, iti pot confirma ca, sunt enorm de multe avantaje a faptului ca au acelasi sex.

Cred ca pentru mine ca persoana, pentru cazul meu - sunt cea mai norocoasa mamica pentru ca am doi flacai

Iar curand voi avea si un finut.
tot baietel

In ceea ce priveste subiectul de discutie cu Selene... am urmatoarea observatie: perceptia mea este ca e persoana careia, pe acest forum, i s-au dat cele mai multe recomandari, solutii, indemnuri
si totusi ...se afla intr-o bucla din care ii e greu sa iasa
Nu cred ca are nevoie de ce-i spunem noi de fapt

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

www.desprecopii.com/info-id-8903.htm" target="_blank">Lumina Sfanta pentru copii

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

N-am apucat sa citesc mai nimic.
Stiu ca rox e la Londra si o invidiez

Noi miercuri incepem gradinita, Nadi e super incantata. Am fost si azi pe acolo, au primit-o tare bine copiii, cand am plecat toti intrebau "Nadia, de ce pleci, cand o sa stai cu noi?"

Ma uimeste ce memorie fantastica are. E de ajuns sa ii treaca o data ceva pe la ureche si gata, a tinut minte.
De exemplu, ii citesc sora-sii niste carti de copii mari, al caror personaj principal e o fetita de la o scoala de balet, Zoe. O singura data m-a auzit Nadia citind juma de pagina, nu a parut sa dea nici o atentie, dar dupa 2 saptamani ma trezesc cu ea "Mami, imi citesti si mie caitea aia cu Zoia, aia baieina?".
Sau - la gradi am fost o singura data acum 2 saptamani. Alaltaieri imi zice "Mami, am si eu colegi la gadinita, pe Luca, si Tudoi si Lulu" - am zis ca inventeaza dar azi i-am spus directoarei ce incantata e ca vine, chiar vorbeste de asa-zisii colegi cu numele respective si doamna-mi zice "Dar chiar asa ii cheama, el e Luca, el Tudor, ea Lulu".

In rest, tare, tare nazdravana, numai prostioare face, n-am vazut asa copil energic.
Isi arata si cornul de capricorn, toata lumea sa faca asa cum zice ea, e tare incapatanata si autoritara.
Dar si tare dragastoasa, toata ziua imi zice "mami, te ubesc mult, mult de tot, esti cea mai fiumoasa si mai buna".
Si tare fitoasa, se admira in oglinda, nu se imbraca decat cu ce vrea ea, cica trebuie sa isi puna aia sau ailalta ca asa se poarta, doar nu vreau sa fie demodata???

In alta ordine de idei sunt suparata ca nu i-a trecut alergia la proteina din lapte, i-a iesit la analize, trecem iar la regim fara lactate

Eu sunt libera maine si luni asa ca ne vom bucura de o mini-vacanta, dar nu plecam nicaieri, facem Pastele in familie, la Bucuresti.

Va doresc SARBATORI FERICITE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Multumesc, fetele! O sa fie duminica, atunci! (Iepurasul)Ma duc sa fac un drob mic de pui, ca la 7 ma duc la fitness cu alex (adica eu incerc sa fac fitness si asta micu alearga printre noi cu inca un baietel si o fetita).Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

selene, noi am facut exact aceeasi facultate, asa ca nu zi ca poti face doar traduceri. ai facut si conta in facultate, poti face secretariat, poti fi asistent, poti fi in vanzari, poti fi agent de asigurari, poti fi multe

dar daca nu vrei n-o sa fii nimic si gata, si peste 100 de ani tot o sa stai sa iti plangi de mila

si da, te poti angaja si fara 1 zi experienta, asa cum am facut toti la primul job. evident, am plecat de jos, cu salariul minim. dar muncind si dovedid ce poti, avand o atitudine pozitiva si neferindu-te de greu, avansezi. in lumea reala, fara pile, fara relatii, fara nimic. prin munca

Dupa cum am facut si economie, si management, si marketing. Adica in fiecare an am facut un curs dintr-asta. Banuiesc ca si tu. Daca tu ai inteles contabilitatea, bravo tie, eu n-am inteles-o nici dupa ce mi-au explicat 3 colege, de-aia am si luat examenul cu 5. Eu nu am logica pe materii reale - matematica, fizica, chimie. Nu le inteleg. Teoria, da, o stiam foarte bine. Practica, jale.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Acum, de ce eu am intrebat despre respectarea regulilor de catre copil si s-a ajuns IAR la "ia-ti un job si nu te mai vaicari atat", beats me...

Ce-au regulile cu jobul, habar n-am. Cu job sau fara job, regulile tot alea sunt si tentativa de a le ignora sau de a impinge linia 1 cm mai incolo tot aia e.

Cred ca n-ati remarcat niciuna ca am precizat clar ca intrebarea am pus-o DUPA ce am implementat o parte din multele sfaturi si sugestii. Le-am implementat - in special dusul copilului mai mult afara, zilnic, daca se poate, au functionat o vreme, dupa care situatia a revenit unde era.

Aia e problema, ca a revenit unde era si ca nu stiu ce sa mai fac. Si ca ma simt de kkt pentru asta, ca simt ca nu iese deloc bine, orice incerc.

Amu' si buna-sa mi se plange ca nu mai poate iesi cu ea afara si saluta pe cineva (buna-sa are multe cunostinte), ca nu poate vorbi cu cineva pe strada, ca Daria imediat incepe sa urle "Pleaca d-aici, lasa-ma-n pace, nu-mi pasa de tine".

Pe mine nu ma deranjeaza, nu vad de ce-ar vorbi copilul cu toti strainii.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Acum, de ce eu am intrebat despre respectarea regulilor de catre copil si s-a ajuns IAR la "ia-ti un job si nu te mai vaicari atat", beats me...

Ce-au regulile cu jobul, habar n-am. Cu job sau fara job, regulile tot alea sunt si tentativa de a le ignora sau de a impinge linia 1 cm mai incolo tot aia e.

pentru ca totul pleaca de la tine, tu fiind principalul adult cu care copilul interactioneaza; tu/modul tau de a fi/comportamentul tau il influenteza,duce la formarea personalitatii copilului

daca tu ai avea preocupari si in afara casei regulile ar fi mai putine si mai ferme, tu ai avea mai multa disponibilitate pt copil, mai multa flexibilitate in abordarea cresterii ei, o relaxarea mai mare pt chestiile care nu sunt capat de tara etc

Citat:

Cred ca n-ati remarcat niciuna ca am precizat clar ca intrebarea am pus-o DUPA ce am implementat o parte din multele sfaturi si sugestii. Le-am implementat - in special dusul copilului mai mult afara, zilnic, daca se poate, au functionat o vreme, dupa care situatia a revenit unde era.

ba am remarcat, dat tu te astepti sa se faca totul ok dupa 2 sapt de incercari din partea ta; copilul e de alta parere, va impinge puternic spre testarea limitelor; tu o sa te dai cu capul de pereti ca nu mai functioneaza nimic si o sa reintri in cercul anterior

Citat:

Aia e problema, ca a revenit unde era si ca nu stiu ce sa mai fac. Si ca ma simt de kkt pentru asta, ca simt ca nu iese deloc bine, orice incerc.

f multe nu incerci; sau incerci schimbari mici, de suprafata cand problema ta e una de fond (ca tu /doru, relatia voastra cu copilul e problema, nu copilul in sine)

Citat:

Amu' si buna-sa mi se plange ca nu mai poate iesi cu ea afara si saluta pe cineva (buna-sa are multe cunostinte), ca nu poate vorbi cu cineva pe strada, ca Daria imediat incepe sa urle "Pleaca d-aici, lasa-ma-n pace, nu-mi pasa de tine".

asa, si ce face bunicasa in situatia asta? ca pe R dc il apuca imi cer scuze de la interlocutor ca are o zi "grea" ii spun lui R ca nu e frumos si tr sa ma lase sa vb si in functie de gravitate inchei discutia sau o continui cu intreruperile de rigoare...
dc facem un sondaj pariu ca peste 50% din copii de 3 ani au iesiri din astea mai rare sau mai dese

Citat:

mine nu ma deranjeaza, nu vad de ce-ar vorbi copilul cu toti strainii.

pai nu copilul ar trebui sa vb ci bunicasa , nu?
bunicasa ar tr sa intervina dc interlocutorul e genul care nu are altceva mai bun de facut decat sa insiste sa vb cu un copil care nu are chef...

Mergi la inceput

si conf cu ce ai scris tu ca ai facut pana acum sa stii ca te ai plia f bine pe secretariat/assistant manager

ok, nu o fi un salariu stralucit de la inceput dar ar fi un pct de plecare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Buna si de la noi, eu la servici si pitica la cresa (si piticul mai mare). Am o problema. Eu aveam o pompa electrica dubla avent cu care scoteam bine laptele atata cat imi trebuia, partea nasoala este ca are multe parti care trebuiesc spalate si sterilizate si la servici nu am conditiile necesare, deci f f inconvenient pt mine. Asa ca mi-am luat o medela pump in style, aia cea mai buna, am dat 250 de doalri pe ea . Nu scot mai nimic!!!!! maxim 50 de ml!! am schimbat marimea cupelor, m-am gandit ca poate ajuta, am mai dat 50 de dolari si pe diferite forme de palnii, tot nimic, nu reusesc sa obtin let down, simt laptele ca e acolo dar nu iese nimic. Ati mai pomenit asa ceava?? Ce sa fac? Ma felicit ca nu am vandut inca pompa avent, dar nu am nici un chef sa o mai folosesc, medela e super tare pt ca pot pompa direct in punga, are incarcator cu baterii, nu am nevoie de priza, mult mai putine componenete de spalat, etc

Porumbita, poate Robert a avut un night terror, asta e diferita fata de cosmar, copilul este extrem de inspaimantat, nu se poate trezi si urla ingrozitor, am patit-o si noi la somnul de pranz si la fel ca si tine mai aveam putin si chemam salvarea (si eu nu sunt o persoana panicoasa de fel, dar felul in care urla ....doamne parca il taia cineva, nu puteam sa punem mana pe el, se zbatea)Nu exista explicatie pt astea, nu apar ca urmare a faptului ca s-a intamplat ceva in viata reala.
http://kidshealth.org/parent/medical/sleep/terrors.html

Aidan doarme in patul lui, in camera lui dar dimineata ma trezesc cu el peste noi in pat, pe la 5-6 dimineata, e foarte grijuliu sa nu se urce pe Nadia, se culcuseste intr-un colt, uneori la picioarele mele:))

www.youtube.com/watch?v=qJXut4el9pQ" target="_blank">Nadia

Mergi la inceput