Ce gatim azi (89)
Raspunsuri - Pagina 20
eumada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anda08 negresa cu visine pandispan intors cu fructe cateva compoturi de fructe pt toamna/iarna :) O zi frumoasa tuturor! Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates |
VREAU SI EU RETETAAAAAAAAAAAA
Anda08 spune:
Citat: |
eumada Publicat la - 27/06/2012 : 09:53:22 -------------------------------------------------------------------------------- VREAU SI EU RETETAAAAAAAAAAAA |
cu drag
Se topeste 1 pachet de unt cu 1 ceasca si jumatate de zahar (eu am pus dupa ochi, pt ca nu am vrut sa iasa prea dulce) si o ceasca de lapte. Dupa ce s-a omogenizat totul bine am amestecat 1 pachet de cacao (50g) si am lasat sa se raceasca bine.
Cand amestecul e rece adaugi 3 galbenusuri, un varf de sare, 1 ceasca de faina, 1 pliculet praf de copt, esente dupa preferinte si 3 albusuri spuma.
Visinele proaspete (fara samburi) le-am lasat putin la scurs, le-am dat printr-o combinatie de zahar vanilat cu gris si apoi putina cacao si le-am imprastiat peste compozitia de negresa din tava.
Se lasa la cuptor pana cand un betisor infipt in centru iese curat (probabil sti deja - da sa fie reteta completa )
Spor la gatit
O zi frumoasa tuturor!
Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates
valentinag spune:
Supa de rosii cu taitei de casa
ardei umpluti cu orez si ciuperci
un tort excelent
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
Anda08 spune:
cupcakes cu glazura de zahar si lamaie
O zi frumoasa tuturor!
Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates
giulia81 spune:
ciorbita de varza creata
papricas de carne cu cartofi
prajitura cu caise
Caught between the devil and the deep blue sea...
mina spune:
Ieri a fost zi de fasole: supa de fasole cu bacon, ciorba de fasole cu prune si fasole batuta
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
J G spune:
Salata de ton cu paste integrale
www.prin-casa.ro/?p=2360" target="_blank">Fasole batuta cu anghinare
Serialbastre spune:
Salata, salata, salata ... nu de alta dar e cald tare.
Si am facut in castron mare de chiftelute de dovlecei si branza ... descoperire recenta, foarte bune.
Ar merge un desert, dar nu ma indur sa folosesc aragazul. Inghetata pica de pe lista ca Cezara tuseste.
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
SuperMami_1 spune:
Serialbastre, cum faci chiftele de dovlecei? o reteta se poate?
supa crema de legume
cartofi prajiti cu salata de rosii si castraveti
Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)
>>>Continuare