Buna dimineata,
Ma gandesc de ceva vreme sa ma apuc de ceva sport si ma intereseaza salile de sport din Constanta. Fetele care mergeti la sala pentru aerobic sau altceva spuneti-ne si noua la ce sala mergeti si cat de multumite sunteti, cum sunt antrenorii, spatiu, aparatele, ce va place si ce nu.
Multumesc ,
Daniela
dani, depinde ce fel d esport vrei sa faci.
eu ador Kangoo Jumps, si l-am parcticat ceva vreme, la singura sala din Cta acreditata ptr asa ceva, pe strada Poporului, in zona Trocadero, numai ca au un program tare nasol, cel putin iarna e greu de ajuns dupa ora 19 la sala.
dinajumps.ro
eu recomand toate tipurile de sport care se fac la aceasta sala.
mai este ok si cea de la Delfinariu, zona aceea, pe o straduta, parca Total Fitness si cred ca si cea din Maritimo si Tomis Mall.
totul, cred ca, depinde de antrenor
nu stiu mare lucru, nu prea imi place sa merg la sala, ma plictiseste si aerobicul si fitness-ul. imi plac doar Kangoo si Zumba si fac acasa ceva Walk Aerobic si bicicleta.merg la sala ptr masaj si sauna.
SOACRA MARE
Doua maini stangi
Multumesc pentru raspuns Lulu77 ,
Am facut si eu ceva Zumba la o sala, am incercat si acasa si Zumba si ceva Tae Bo dar acasa e mai greu pentru ca mereu gasesc altceva de facut.
In plus vroiam ceva personalizat deaceea caut o sala unde sa am un indrumator macar la inceput. N-am mai facut miscare de ceva vreme si sunt cam "ruginita".
Daniela