Stefan Radof a incheiat misiunea pe pamant
„Acum, cand ma apropii de Marea Decolare, descopar ca noi, oamenii in general, nu venim intamplator pe aceasta planeta albastra, pe cat de atragatoare, pe atat de devoratoare, nu! Venim cu o misiune precisa, aceea de imblanzitori. Prima misiune a fost sa impodobim cu launtrul nostru propriu-ne trup, fiindca nu intamplator ni s-a dat sa locuim intr-un animal, apoi restul e spus atat de adevarat de (Micul) Print Antoine de Saint -Exupery...".
Se simtea ca e "un imblanzitor" asa cum atat de frumos spunea. Eu l-am intalnit la Inter in '89, "am luat lumina", unii de la altii, aprinzandu-ne lumanarile. Aprind una si acum.
Raspunsuri
Rufus spune:
Am auzit ieri stirea si m-a intristat. Un om elegant, discret dar marcant.
O pierdere pentru noi, cei care-l cunoastem dar si pentru cei care ar fi avut sansa sa o faca.
Aprind si eu o lumanare si ma rog Domnului sa-i dea o noua misiune pe Pamant sau cine stie unde...
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
Laura25 spune:
Dumnezeu sa-l odihneasca!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
marius spune:
Atunci cand o poveste inceteaza a mai fi auzita, mai sunt sanse sa fie citita. Dar cand povestea nu va mai fi nici auzita, nici citita, probabil se va lasa inca una din cortinele ce le va pune in asteptarea celor care undeva, candva le va sufla de praful uitarii.
Drum bun povestitorule!
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
histamina spune:
elegant,discret, de o extraordinara cultura..............se alatura in cer celorlalti nebuni frumosi plecati sa bucure ingerii asa cum ne-au bucurat pe noi,noi cei mereu nerecunoscatori de a fi privilegiati sa intalnim astfel de Oameni.
Dumnezeu sa-l primeasca in imparatia Sa si cu dreptii sa-l odihneasca!