Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (40)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_lia spune:

Sedere placuta acasa fetelor care au intrat in prenatal. Eu mai merg la serviu si in aprilie si cred ca si o saptamana din mai, dar dpn nostru este la sf. odiseei in iunie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_lia spune:

Ioana stai cuminte in pat macar doua sapatman sa mai creasca bebe. Vad ca sunt tare grabiti puii vor sa iasa cat mai curand, intai mami vreau, dupa aceea ELLY si acum tu, ca oricum Diana a fost o abonata permanenta la a ne da emotii.
Ca a venit vorba de mami_vreu mai stie cine ceva, o fi bine ? cred ca Elly tinea legatura cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabi spune:

Ce liniste pe aici!
Va intreb ceva, dar nu radeti de mine. Uneori, cand misca bebita mea aud ca trosneste ceva prin burtica. Nu ma doare nimic. Or fi oasele mele sau ale ei? A mai simtit careva asta?

Alina cu bebelusa 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_gabi

Ce liniste pe aici!
Va intreb ceva, dar nu radeti de mine. Uneori, cand misca bebita mea aud ca trosneste ceva prin burtica. Nu ma doare nimic. Or fi oasele mele sau ale ei? A mai simtit careva asta?

Alina cu bebelusa 33+

Si eu mai aud zgomote ciudate cand se misca bebster...dar sincer nu as sti ce se aude.

Elena 29+ cu Bebster

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

IOANA stai cumintica in patmacar 2 sapt.!
BLANCA sunt din Targoviste dar locuiesc in Italia de vreo 10 ani!
Fetelor care de luni sunt acasa va doresc odihna placuta,plimbari multe si munca putina
Ma mai plang si eu putin azi am vomitat de 2 oriparca sunt in primele saptamani de sarcina!Sau o fi de la raceala ,habar nu am!

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

vaiii si eu is terminata cu racealaaaaa.Curg mucii ca la robinet,ustura gatul:((((

Oana cu Bebe Tudor 34 +AMR UN PICCCCC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelu spune:

Ioanaaaaa.... gata, la pat cu tine. Nu mai iesim nicaieri si stam cumintele. Ca mai trebuie sa stea bebeii la caldurica. Nu te panica, stai linistita. O sa fie bine!

Ioana 33+ cu Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anxy spune:

Vaaaaaai Ioana, nu creeed! cat de tare! Bine ca e el dezvoltat si bine crescut ca daca esti cuminte mai duci 2 saptamani Si oricum peste 2500gr nu ar mai fi nici o pb! 37 sa faci tu si sa vina iepurasu cu cosuletul plin! Nu aruncati cu pietre dar si eu vreau mai repede (daca e Sophie bine) Mor de nerabdare sa o tin in brateeeeeeeee
Si eu simt trosnete dar sunt convinsa ca's coastele mele la cat de strasnic loveste rugbysta mea Chiar acum scosese ceva tuguiat deasupra buricului Cred ca un cotAm lesinat de drag
Onutza, stiu cum e ca si eu sunt cu mucul tarash Si nu pot dormi noaptea de infundata ce sunt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Ionelu, Anxy, Blanca sunt niste scumpe, da se pare ca iepurasul vine cu un dar nepretuit . Nici nu stiu cum sa gestionez situatia.

O sa stau cat mai mult in pat, sal mai tin putin acolo. Oricum altceva nu am de facut.

Sunt un pic bulversata acum , parca nu mi vine sa cred insa na am speranta ca o sa fie bine.

Ioana, mamica lui Cristian 34 saptamani +

AMR +5 Saptamani si vineeeeeee!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anxy spune:

Si ca sa ma laud Am implinit 35 de saptamaaaaaaaaaaaaaaaani!!!
Si mi-a venit si cosuletul cu baldachin de la bebedesign, si lenjeria cu protectiile si baldachinul ptr patul de acasa Stiu ca e hormonal dar ma strabat nisteeeeee fioooori si am niste emotii si asa happydoddledooooo de stare aaam
Aaaaaa si ca sa raspund ptr ceva de ieri:))))))ca neuronu gravid m-a facut sa uit (noroc ca avem motiv mai nou:)))) Stiu draga, Onutza sau Tigruta ca acu' chiar sunt retardata ca nu imi amintesc ,ca nu la pozitii de sex te refereai dar auzi tu urare "picioarele in X" As sta cuminte dar nu ma lasa hormonelu :))))si fac numai corelatii shecsy :))))))

Mergi la inceput