Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (40)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Alina pai eu stiu ca Nayel doar la Medlife mai naste, de aia te intreb.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 31s Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabi spune:

Citat:
citat din mesajul lui blanca000

Alina pai eu stiu ca Nayel doar la Medlife mai naste, de aia te intreb.

"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Nu se mai poate naste la CFR 2 cu dansul? Eu asa stiam de la prietena mea.

Alina cu bebelusa 33+

Mergi la inceput

din cate stiu eu dansul este doar la privat.
Suna acum la 0214206898 e nr de la cabinetul dansului din Antiaeriana si vb cu asistenta..iti spune ea tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabi spune:

Citat:
citat din mesajul lui blanca000

din cate stiu eu dansul este doar la privat.
Suna acum la 0214206898 e nr de la cabinetul dansului din Antiaeriana si vb cu asistenta..iti spune ea tot.

Am sunat si ai dreptate, se pare ca doar la particular mai asista la nasteri. O sa ma gandesc cum fac.
Au mai redus tarifele la Medlife.
https://www.medlife.ro/maternitati-medlife/maternitatea-medlife-bucuresti/pachete-nasteri/2/7/

Alina cu bebelusa 33+

Mergi la inceput

De recomandat eu ti-l recomand..este f atent, f bun in eco, nasterea naturala a fost impecabila..taietur amica, cusatura f buna, am sta tin fund imediat..am auzit si ca ceza face f bine.
Tu mergi si vb cu dansul..spune-i ca vii din partea mea (Georgia Panfil) si ca ai deja analizele..sa mergi cu dosarul complet.

Da, au scazut preturile la nastere..un lucru bun, si pe mine ma bucura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_lia spune:

Blanca si Anitta desi cu anticipatie va uram
"LA MULTI ANI" SA AVETI O PETRECERE FRUMOASA, SA VA BUCURATI DE COPILASI SANATOSI SI FRUMOASI, SA FITI FERICITE SI VOIOASE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Dragelor am venit de la eco si se pare ca am intrat in linie dreapta rau . Nici nu stiu cum sa reactionez.

Dr mi a spus ca colul meu s a scurtat tare, capusorul lui bebe e in osul pubian de zici ca acum vrea afara pe portita, insa totusi orificiile sunt inchise asa ca m a pus la pat cu picioarele in sus. Cantareste 2500 g si e bine dezvoltat, am facut si dexa, nu crede sa fie probleme insa vrea sa mai stea cel putin 2 saptaamni sa mai ia in greutate .

Iau acum cate 3 gynipral pe zi si speram sa stea cat mai mult. Ideea e ca dupa UM am 33 saptamni iar ca si dezvoltare 35. Mereu , din primul moment a fost cu 2 saptam mai mare . Ufff ce putin mai este

Ioana, mamica lui Cristian 34 saptamani +

AMR +5 Saptamani si vineeeeeee!!!!

Mergi la inceput

Ioana deci vine "iepurasul"de Paste??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_lia spune:

Sedere placuta acasa fetelor car au intrat in prenatal. Eu mai merg la serviciu si in aprilie si cred ca si o saptamana din mai dar dpn nostru este la sf. odiseei de iunie.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_lia

Blanca si Anitta desi cu anticipatie va uram
"LA MULTI ANI" SA AVETI O PETRECERE FRUMOASA, SA VA BUCURATI DE COPILASI SANATOSI SI FRUMOASI, SA FITI FERICITE SI VOIOASE.

Mergi la inceput