Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (40)
Raspunsuri - Pagina 15
blanca000 spune:
Alina pai eu stiu ca Nayel doar la Medlife mai naste, de aia te intreb.
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 31s Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
alina_gabi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blanca000 Alina pai eu stiu ca Nayel doar la Medlife mai naste, de aia te intreb. ------------------------------------------- Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 31s Clara "Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo |
Nu se mai poate naste la CFR 2 cu dansul? Eu asa stiam de la prietena mea.
Alina cu bebelusa 33+
blanca000 spune:
din cate stiu eu dansul este doar la privat.
Suna acum la 0214206898 e nr de la cabinetul dansului din Antiaeriana si vb cu asistenta..iti spune ea tot.
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
alina_gabi spune:
citat din mesajul lui blanca000 din cate stiu eu dansul este doar la privat. Suna acum la 0214206898 e nr de la cabinetul dansului din Antiaeriana si vb cu asistenta..iti spune ea tot. ------------------------------------------- Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 31s Clara "Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo |
Am sunat si ai dreptate, se pare ca doar la particular mai asista la nasteri. O sa ma gandesc cum fac.
Au mai redus tarifele la Medlife.
https://www.medlife.ro/maternitati-medlife/maternitatea-medlife-bucuresti/pachete-nasteri/2/7/
Alina cu bebelusa 33+
blanca000 spune:
De recomandat eu ti-l recomand..este f atent, f bun in eco, nasterea naturala a fost impecabila..taietur amica, cusatura f buna, am sta tin fund imediat..am auzit si ca ceza face f bine.
Tu mergi si vb cu dansul..spune-i ca vii din partea mea (Georgia Panfil) si ca ai deja analizele..sa mergi cu dosarul complet.
Da, au scazut preturile la nastere..un lucru bun, si pe mine ma bucura.
ana_lia spune:
Blanca si Anitta desi cu anticipatie va uram
"LA MULTI ANI" SA AVETI O PETRECERE FRUMOASA, SA VA BUCURATI DE COPILASI SANATOSI SI FRUMOASI, SA FITI FERICITE SI VOIOASE.
joana2672001 spune:
Dragelor am venit de la eco si se pare ca am intrat in linie dreapta rau . Nici nu stiu cum sa reactionez.
Dr mi a spus ca colul meu s a scurtat tare, capusorul lui bebe e in osul pubian de zici ca acum vrea afara pe portita, insa totusi orificiile sunt inchise asa ca m a pus la pat cu picioarele in sus. Cantareste 2500 g si e bine dezvoltat, am facut si dexa, nu crede sa fie probleme insa vrea sa mai stea cel putin 2 saptaamni sa mai ia in greutate .
Iau acum cate 3 gynipral pe zi si speram sa stea cat mai mult. Ideea e ca dupa UM am 33 saptamni iar ca si dezvoltare 35. Mereu , din primul moment a fost cu 2 saptam mai mare . Ufff ce putin mai este
Ioana, mamica lui Cristian 34 saptamani +
AMR +5 Saptamani si vineeeeeee!!!!
blanca000 spune:
Ioana deci vine "iepurasul"de Paste??
ana_lia spune:
Sedere placuta acasa fetelor car au intrat in prenatal. Eu mai merg la serviciu si in aprilie si cred ca si o saptamana din mai dar dpn nostru este la sf. odiseei de iunie.
blanca000 spune:
citat din mesajul lui ana_lia Blanca si Anitta desi cu anticipatie va uram "LA MULTI ANI" SA AVETI O PETRECERE FRUMOASA, SA VA BUCURATI DE COPILASI SANATOSI SI FRUMOASI, SA FITI FERICITE SI VOIOASE. |