Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (40)
Raspunsuri - Pagina 14
ella81it spune:
ELENA,BLANCA ms
Aseara de ex a mancat paste cu gorgonzola si niste cereale cu lapte si azi diomineata tot negru era.
Acum imi vine in minte ca de cateva zile mananca biscuiti oreo care sutn tare negrii
o fi de la aia?Ia adus tati din Romanai si mananca si el ca fetita din reclame
Incerc sa nu ii mai dau poate e totusi de la biscuiti,oricum pana luni nu gasesc pediatra!
Va multumesc ptr.raspunsuri,ma panichez tare cand e vorba de sanatatea puilor mei
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex
elena_gd spune:
Ella cine stie ce colorant au biscuitii aia in ei...nu-i mai da si vezi ce rezultate ai.
Elena
29+ cu Bebster 
alina_gabi spune:
Neata fetelor
Sunteti cam cumintele astazi
.
Eu stau din noiembrie acasa si mi s-a luat. E asa de bine cand lucreaza sotul meu dupa amiaza
, dar cand e de dimi nu-mi place.
Astazi mi-am luat inima in dinti si am facut programare la dr Nayel la Medlife. Merg luni la ora 10. Tare sunt curioasa ce parere are despre situatia mea si daca ma mai primeste la varsta asta a sarcinii. O sa vad eu, oricum sper sa nu ma bombardeze cu analize ca nu mai suport. Parca Blanca a nascut si va mai naste cu el. Mi l-a recomandat o prietena si am citit lucruri bune despre el.
Alina
cu bebelusa
33+
Mirina5 spune:
Buna!!
Multumesc, Tigruta, ieri mi-a si venit permisul
Masina imi mai trebuie ![]()
Eu nu voi putea intra in week-end, asa ca vreau sa le felicit pt maine pe Anitta si Blanca. La multi ani!!!!
Irina
35+ cu Kinder surprise
AMR 5 saptamani!!
Mirina5 spune:
Si pe Titi pt 1 aprilie. Happy birthday!!!!
Irina
35+ cu Kinder surprise
AMR 5 saptamani!!
mirela77a spune:
ziua buna,
am ramas iar in urma cu cititul, dar sper ca sa recuperez diseara
in schimb am zis sa las un mesaj aici, ca de fiecare data cand intru sa citesc trebuie sa sar din capitol in capitol, deoarece nu am mai scris de mult
a trecut saptamana ca o zaluda, luni seara ne-am intors din craiova
sambata am ajuns prin targu jiu, ne-am plimbat si prin parcul cu poarta sarutului si masa tacerii, apoi in cel in care se afla coloana infinitului
duminica am fost la plimbare prin craiova, in parcul romanescu, un parc frumos si destul de intins, oricum nu stiu daca am vazut un sfert din el. am vizitat si gradina zoo din parc, dar am inteles ca e mult mai intins, cuprinde si o zona de echitatie, dar poate cu o alta ocazie
tot duminica am marcat si prima iesire la o terasa, pe anul 2012, in parcul romanescu, la debarcader.
miercuri ne-au venit niste prieteni din petrosani, iar acum cateva minute au plecat. scopul lor era ca aseara, alaturi de mihai tristariu, era invitat si un pusti de 17 ani, din gasca de a stat la noi, care a cantat o piesa la evenimentul anului: "Gala femeilor de succes din 2011". Nu am vazut un eveniment mai plicticos si mai dezorganizat ca acesta. Una peste alta, a trecut si evenimentul, iar aseara am cam avut o noapte lunga, s-au intins la discutii, la cantari si alte zapaceli pana spre dimineata
sunt cam chiauna de somn, dar cum sunt doar cu socrul acasa, iar dsul are treaba in gradina, ma apuc de smotru, ca a ramas ca dupa razboi :D
va pupicesc si va doresc o dupa-amiaza linistita
Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d
blanca000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_gabi Neata fetelor ![]() Sunteti cam cumintele astazi Eu stau din noiembrie acasa si mi s-a luat. E asa de bine cand lucreaza sotul meu dupa amiaza , dar cand e de dimi nu-mi place. Astazi mi-am luat inima in dinti si am facut programare la dr Nayel la Medlife. Merg luni la ora 10. Tare sunt curioasa ce parere are despre situatia mea si daca ma mai primeste la varsta asta a sarcinii. O sa vad eu, oricum sper sa nu ma bombardeze cu analize ca nu mai suport. Parca Blanca a nascut si va mai naste cu el. Mi l-a recomandat o prietena si am citit lucruri bune despre el. Alina cu bebelusa 33+ |
Alina da eu am nascut si nasc cu dansul..mie imi place..e de gasca, ma inteleg super..nu iti mai zic ce nastere ok am avut..ma bucur ca te duci la el..daca vrei ii poti spune si ca suntem "cunostinte"...daca iti place nasti la Medlife?
-------------------------------------------
Mami de
Eva Ilinca 25.07.09 si
31s
Clara"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
blanca000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mirina5 Buna!! Multumesc, Tigruta, ieri mi-a si venit permisul Eu nu voi putea intra in week-end, asa ca vreau sa le felicit pt maine pe Anitta si Blanca. La multi ani!!!! Irina 35+ cu Kinder surprise AMR 5 saptamani!! |
Eu iti multumesc de pe acum..am primit azi o gramada de felicitari si de la colegii de job...

Mami de
Eva Ilinca 25.07.09 si
31s
Clara"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
blanca000 spune:
Ella sigur e de la OREO, sotul meu cand ia vazut a zis sa nu ii mai dau asa ceva..sunt negrii rau...
Dar tu unde stai? nu sunteti in Romania?
Mami de
Eva Ilinca 25.07.09 si
31s
Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
alina_gabi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui blanca000
Alina da eu am nascut si nasc cu dansul..mie imi place..e de gasca, ma inteleg super..nu iti mai zic ce nastere ok am avut..ma bucur ca te duci la el..daca vrei ii poti spune si ca suntem "cunostinte"...daca iti place nasti la Medlife? ------------------------------------------- Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 31s Clara"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo |
Blanca, o sa ii spun ca de la tine stiu de el daca intreaba ca prietena mea a nascut acum 5 ani si nu cred ca mai stie de ea
Din pacate nu o sa nasc la Medlife. La noi a venit bebe pe nesperate. Am incercat 1 an si jumatate pana a venit si imi cam pierdusem speranta, asa ca a fost o surpriza placuta, manca-o-ar mama pe ea de minune
. Problema e ca ne-am gandit noi asa ca daca tot nu vine bebe sa ne cumparam a doua masina si sa ne apucam de constructia unei case. Zis si facut! Numai ca am bagat toate economiile in casa, care nu e terminata si avem si rata la masina
. Acum mie imi e frica sa conduc si sotul merge cu ambele masini pe rand bineinteles
. Nu stiu, m-a afectat tare ca nu puteam avea bebe si am simtit nevoia sa ma dezvolt pe alta parte. Nu-ti mai zic ca ajunsesem sa plang de ciuda cand vedeam bebei pe strada
. Asta e! Acum le-om duce noi pe toate incet-incet.Alina
cu bebelusa
33+