Masina de familie
Raspunsuri - Pagina 2
puisorul spune:
Sau poate un Ford Focus Combi. Porbagajul e foarte mare,interior spatios, consum mic. Eu am una din 2006, 1.6 TDCI si consuma 5.7 l la 100.
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissteo deocamdata sunt in situatia de a alege ce-i mai ok pentru familie, adica sa incapa 2 adulti si 2 copii, cu biciclete, bagaje, adica sa aiba un portbagaj mare. Ce-mi place? mie imi place VW Golf si Corsa, dar sunt peste ce-mi permit ca bani. |
Esti simpatica foc!
Corsa, Golf, masini de familie cu portbagaj mare? Pai ai ales cele mai mici spatii! Cum sa incapa bagaje si biciclete acolo?
Porbagaj mare are un Passat, o Skoda Octavia...si astea nu-s la 3000 euro...
Cand am citit titlul, m-am gandit la o Zafira sau VW Touran, Sharan...astea-s masini de familie.
Dar un Logan? E totusi Renault!
Leditia: te rog sa ma lamuresti ceva: am citit ca masinile inmatriculate in BG au trei luni sa fie inmatriculate in Ro. S-au plans multi de bombele care circula la noi, plus probleme cu asigurarile. Nu e asa?
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
eumada spune:
Rufus,asta vroiam sa zic si eu....Corsa e o gamalie de masina....eu am un tanc,adica o masina lata si lunga si abia incap in portbagaj..bicicleta Evei,un bagaj de vreo 50 kilograme,jucarii,carucior,bidoane cu apa,patut pliant,alimente....tu ce intelegi prin masina de familie?Portbagaj mare si consum mic?Ha,ha, pai cu cat e mai mare tre` sa aiba motor macar de 1.6...ca altefel e lenesa...pentru familie una mare si asezata e ok...tine cont si de siguranta.Intretinerea..pai ieftin vrei,ieftin gasesti.Ti-as sugera un Opel break ala e marisor,dar de exemplu eu urasc ca portbagajul sa fie tot in masina.In 3000 de euro....ce sa zic..trebuie sa iei in calcul si costurile conexe....
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....
eumada spune:
Uite un Logan nou,din oferta asta de zice la televizor.Pacat ca sunt extrem de putin sigure.Adica au tabla aiurea,moale si se boteste usor.
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....
Leditia spune:
Rufus,in Cta e plin de masini luate din BG,ca-i aproape de noi.Legea nu exista in monitorul oficial,am tot citit si eu una alta,dar nu am gasit legea in MO.Si oricum ai 3 luni de cand te opreste politia,te baga intr-o baza de date..
Habar nu am de ce bombe vorbesti,eu am fost in targuri pe la noi si m-am speriat,masini ruginite,extrem de vechi si vai mama lor la preturi f mari si am intors si internetul pe dos.Si acolo sunt masini vai mama lor,unii speculeaza,insa parcul auto este enorm,noi nu l-am putut parcurge pe tot:)) si ai de unde alege.Asta pe care noi am cumparat-o,era luata din Italia,o condusese o singura persoana si arata impecabil..Aici majoritatea merg sa-si ia masini din BG,daca nu au bani sa-si ia una noua,iar bulgarii deja vorbesc romaneste.
Eu am vrut sa fie cat mai noua in banii pe care-i aveam si nah,nu dispuneam de multi la vremea aia,daca aveam 3000 mii,imi luam ceva si mai nou si mai fain,insa ce-i drept,eu am vrut sa iau una mai micuta,sa o pot conduce si eu:)) si sa aiba motor mic,ca in cazul in care o inmatriculez pe Ro sa nu ma rupa taxele.(cu banii pe care ii aveam,aici in tara nu-mi luam nimic,eventual o masina din '90,numai buna de dus la fier vechi si decat asa,mai bine deloc)
Cu asigurarile nu stiu sa-ti raspund pt ca nu ma pricep.Stiu doar ca asiguratorii colaboreaza intre ei,insa e mai nasol intr-adevar sa mergi pana in Bg si sa-ti recuperezi banii,in cazul in care aici nu rezolvi nimic.Tocmai de aia ma gandesc sa o inmatriculez pe RO.
buli spune:
cred ca la ce iti doresti tu ai putea sa te orientezi spre opel astra, eventual break si cu suport pt biciclete.
sau cum ai zis, vw golf plus, sunt masini cu renume bun.
rufus, exista vw golf plus care nu e tocmai mica :)
http://www.friday-ad.co.uk/PhotoAds/TW/Large/TW20445AH.jpg
olim spune:
opel, gamalie de masinacred ca nu ai urcat niciodata intr-un corsa, eumada
eu am unul din 2003, si imi intra si bicicleta lui Alex si caruciorul Sofiei cand mergem in parc.Cei drept ca nu intra bidoane de apa si alte valiza pe langa, dar ne deszcurcam, 2 adulti si 2 copii mici.
Cand mergem la Ikea insa, scot Zafira, sa umplu portbagajul
eu as opta pen tru un opel astra combi, este mult mai ieftin la intretinere decat un passat sau un golf.
Al vazut reclama la Renault Fluence parca la 5200 si totusi este o masina noua.Eu cred ca merita sa faci un efort si sa iti cumperi o masina nou, iar acum sunt oferte fff avantajoase.
Sa ai noroc la masina, indiferent de ce alegi!
eumada spune:
E mica.Cel putin asa mi se pare mie.Este ceva similar ca si forma cu Fusionul dar e mic si nu are portbagaj suficient si e si in interior.
Mi-e mi-ar place sa-mi iau un volvo de ala mare,sau un dodge,dar sunt mult prea scumpe la intretinere.
Cel putin la cazul de masina noua macar suntem de acord.Nu se compara cu una second.
Madalina si Eva-Maria
genioaranico spune:
buzna genioara nicoleta:important e sa ai rabdare si sa cauti oferta cea mai buna.sa ne anunti cand gasesti ceva.bafta!