A fost forumul indisponibil astazi?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Cauza:

"Thank you for your patience. There was a major switch down in the Souther California area affecting some of our customers. We were able to reroute connection to our services through a different switch. We are sincerely sorry for this inconvenience and are looking further into the outage with the ISP (internet service provider) networks that were having the issues. Again, thank you for your patience and please inform us if you are still experiencing any service issues. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Nu a functionat de dimineata de pe la 9 pana pe la 15-16.
La inceput nu puteam intra pe forum.
Apoi nu am putut intra deloc in site - nici macar pe ocolite.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

NICI LA MINE NU A MERS!

mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Nici la mine n-a mers si nu-s pe romtelecom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Nici eu nu m-am putut conecta, dar nu e prima oara cand se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Nici eu nu am putut intra pe forum. Pagina inexistenta imi scria. Intre 10.00-11.15 am incercat, dupa aceea am plecat la sv. si am intrat acum seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

n-a mers toata ziua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

Nici eu nu am reusit sa intru pe forum,imi dadea pagina inexistenta,nici eu nu sint pe romtelecom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Mie mi-a incarcat foarte greu....in conditiile in care am computer foarte performant,nu-s la Romtelecom ,abia se incarca pagina.......restu` merg bine...

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput