Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (4)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

miha_ralu eu stiu ca trebuie sa ai 10 mesaje scrise ca urmatoarele sa apara in timp real....sper ca nu gresesc

4+

---------------------------------------------------------------------

Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

Macarie, eu am facut 3 beta
4w0d - 753 si progesteron 62
l-am repetat la 24 ore (48 pica duminica si era inchis), valoare la 4w1d era 1008 si s-a vazut la eco saculetul

Apoi pt linistea mea l-am repetat la 4w5d si era 4677, iar peste 2 zile la 5w fix am vazut embrion iar la 5w4d am auzit inimioara.

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Tratament: Clexane 0.4, Femibion, acid folic, Magne B6, Euthyrox 25mg

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana15 spune:

Haideti, fetelor, cele care merg azi sau deja au mers la eco, facem galerie sa veniti cu vesti bune.
eu sunt la fel, nu mai am chef de nimic, azi dim am varsat iar, la munca cat pe ce sa repet, asa ca....sunt un pic suparici pt ca este chiar groaznic ca asta sa tina intreaga zi.
asta e, nu va mai obosesc si pe voi cu starile mele, oi trece eu si peste ele.
Va pup si va citesc mereu.

Adriana, 6+, mamica de Raissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha_ralu spune:

BUBULINA..felicitari!!nici nu mi pot imagina ce ai simtit! cu tot raul meu, parca ma simt mai bine! abia astept sa ma duc si eu joi la prima ecografie!
IPOPICA multumesc pentru detalii..oricum am niste emotii cumplite , ma duc abia joi si deja de vreo 2 zile ma gandesc numai la cum va fi.e o stare greu de descris mai ales ca nu am impartasit absolut nimanui din familie sau prieteni vestea..astept Pastele.
pt CAMITUUM 10 feb. DPN 17 nov. 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Adriana cred ca e nasol,eu nu am nimic si ma intreb daca oare e normal.Mama zice ca nici ei nu i-a fost rau,decat foame

Madalina tu ai facut fiv,nu?In ce zi ai avut transferul?
Pentru ca beta al meu era asa mic in 4wd1 doar 217,banuiesc si o implantare tarzie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

Nu am apucat sa fac FIV. Mi se aprobase dosarul pt programul de la stat, asteptam cm sa fac analizele si sa incepem procedura, dar ...cm nu a mai venit

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Tratament: Clexane 0.4, Femibion, acid folic, Magne B6, Euthyrox 25mg

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Eu am fost ieri la eco si s-a vazut sacul deocamdata, dupa Paste mergem din nou sa vedem inimioara.insa am prins o raceala zdravana, ieri am avut si febra 38,5, ceea ce nu e prea bine.acum sunt mai bine, sper sa nu fi afectat in vreun fel sarcina.

Nici la mine ai mei nu au fost prea fericiti.Mama cel putin a fost cam socata si vehementa sa renunt, insa pana la urma s-a cam impacat cu ideea si mi-a oferit sprijinul.Situatia mea e putin mai incurcata, fetita mea e cu primul meu sot, iar bb este cu partenerul meu actual cu care sunt de aproape 2 ani.Nu a fost o sarcina programata, nu ma gandeam ca voi mai trece inca odata prin asa ceva, desi imi doream bb2 demult timp. Insa cred ca asa a vrut Dumnezeu sa raman acum.

Cristina, 5+ si mamica de Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NovDec2012 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput