Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (4)
Raspunsuri - Pagina 21
dana0000 spune:
Neata fetelor!
Ce faci burticile azi?
Eu sunt ok,nici un simptom care sa ma deranjeze.Mi se pare mai ciudat ca nu am nimic.
Parca mai erau fete in situatia mea.Sau sunt singura care nu observa nici o schimbare?
Am sunat dr sa anunt ca sunt insarcinata,mi-a zis sa ma prezint vineri la 5sapt sa facem eco..eu vroiam sa ma duc la 6 sa aud "bum bum" ca Bubu dar deh...ma duc mai devreme.
A zis ca e ok sa iau utro si acid folic,magneziu. Probabil o sa mai imi dea si altceva vineri.
Lorelay cum te mai simti,a trecut durerea de burtica?
Popi pe unde bantui? O spionezi pe Bob?
mada81lina spune:
Dana000, eu la primul Beta, in sapt 4, am facut si progesteronul. Era 62 conditie in care, cum nu eram sigura ca e sarcina, nu luasem deloc utro. Dupa aceea am inceput cu utro 200 de 2 ori pe zi, dar nu am mai repetat.
Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion, acid folic, Magne B6, Euthyrox 25mg
9+
lavida spune:
Luiza, bun venit! Ba da, medicul mi-a dat tratament Utrogestan si No-spa + repaus: fara efort de nici un fel, fara stat cu laptopul in brate, a vrut sa-mi dea chiar si concediu medical dar i-aam spus ca lucrez la birou si a zis ca pot totusi sa merg la serviciu, daca vreau. A fost ciudat sa nu fac nimic in week-end, aveam planuri de smotruiala. Am ajuns de nici mancare n-am facut, am mancat in oras cu totii si n-a murit nimeni.
Medicul nu a bagat groaza in mine, m-a chemat doar la control dupa 7 zile (adica vinerea urmatoare) sa vedem ce s-a mai intamplat cu hematomul. Ma bucur ca in general sunt rezultate pozitive. Cami, sper sa se resoarba si la mine cat de repede. Pt listuta, UM 24.02.2012, DPN 30.11.2012.
Lavinia, 5+, mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)
gina85 spune:
Buna fetelor
Bubulino ce ma bucur pt tine ca e totul bine si ai auzit si vazut pe ala micu din burtica ,lista celor care ast mult pt prima eco incepe sa se subtieze,ce fain
Fetelor noi le urez si eu un bun venit din inima si sarcini usoare
Ioi ce ma bucur suntem deja in 32,nu imi vine sa cred ...
Eu la 15 am prima eco asa ca tineti-mi pumnii,ce n-as da sa fi fost acasa,aici nu te caca nimeni pana la 2-3 luni,ce naspa....
Cum vin va dau de veste....
cu un dragonel...
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...
luiza1318 spune:
fetelor va multumesc frumos pentru primire!
maine merg si eu la eco sa vedem ce face "gangania" (hematomul). Eu nu am avut sangerare asa de puternica, decat niste pete maronii, care acum dupa aproape 1 saptamana de tratament, sunt fff rare.
lorelay ai grija de tine si odihna cat poti de multa, stiu ca este greu, eu de 1 saptamana stau numai in pat....e groaznic! dar ce nu facem noi pt minunile noastre
va multumesc pentru sfaturi in ceea ce priveste constipatia, azi am fost mai bine la capitolul acesta
onutz bafta maine la eco, sa vi cu vesti bune!
mya incearca sa-l protejezi cat mai mult pe bb din burtica daca sti ca ai mai avut probleme!
bubulina felicitari sa ai o sarcina usoara si la termen!
va doresc tuturor o zi frumoasa de primavara!
6+
iza
valicutza spune:
luiza vad ca si tu esti din Ploiesti , tu la cine mergi ? si la ce clinica ?
http://lmtf.lilypie.com/2PQCp3.png fericita cu dragonel de 2012
Bob_Pixel spune:
salutare, bulinici !
Citat: |
citat din mesajul lui IPopica Bob, deja fie-ta il inseala pe fi-miu? De unde ai scos ideile cu "nu-i mai combinam noi", ha? Ia sa va urmaresc io mai cu atentie, ca iote cum imi scapa bunatate de nora printre deste .... ntz ntz ntz. |
Ai zis bine : nu-i combinam noi, sa se combine singuri. Avui recent niscaiva reflectii despre statutul de soacra si-am realizat ca din start am festelit-o ca i-am decis consortu'. Sa si-l aleaga ea singurica si sa se spele pe cap cu el/ea (stabiliram ca nu strambam nasul la bb ghei, da?!).
Pupici la bulinici, sa fiti sanatoase!
Bebe dragonel la bord !
Bubulina42 spune:
Hello,gargarite dragalase si burticoasem va pup, neatza! adica...neatza la mine, ca e 7.20 am,
Nu am timp decat sa va pup pe toate, ca tre sa zbor la lucru; va invit la un pahar generos de suc de portocale si va doresc o zi minunata!
Sa va fie bine si usor, dragelor! Eu, dupa emotiile de noaptea dinaintea eco, azi noapte am dormit tun!
ei, da, cu obisnuitele drumuri la baie cu ochii inchisi-sa nu fuga somnul-hi hi, dar m-am odihnit foarte bine!
pup toate burticile! vorbim!:)
PS astept cu nerabdare vestile de la eco de azi!
6 sapt +
MACARIE spune:
buna burtici , cum mai sunteti azi ?
Lorelay, cum iti este?
eu ma duc vineri la eco , sper sa se vada ceva ca prima oara nu sa vazut nimic ,
durerile de san nu imi dau pace , ce as putea face?
si maseaua de minte pe care nu am apucat sa o scot , bine ca nu am avut timp sa ma duc la radiografie ,
voi ce ceaiuri beti ?
m-am vazmaut pe lista ......am inceput sa plang de emoti cred ....
mada81lina , imi poti spune cat ti-a iesit beta la 4 saptamani?
eu am avut 55,48 si mi se pare cam mic , dar nu am avut 4 saptamani in cap , am vrut sa refac dupa 48 de ore dar cumnata mea mi-a arat ca ei tot la 4 saptamami ia iesit 1000 si ceva si copilul este bine , sanatos , si am decis sa nu mai fac sa astept eco , dar am un ghimpe in inima , cu toate ca nu am nici un semn de probleme
4+
-------------------------------------------------------------------
Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658
miha_ralu spune:
scriu , desi nu stiu cand va aparea mesajul...
va rog lamuriti ma si pe mine...de ce apare un mesaj dupa 24 de ore??? ce scriu in el nici nu mai e de actualitate aparand asa tarziu...