Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (4)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luiza1318 spune:

multumesc Looana! dar avand in vedere ca eu iau magne b6, ma gandesc sa nu fac abuz de atata magneziu, sa nu faca rau la

Va doresc o seara placuta!
6+

iza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camitu spune:

Buna fetelor,

Nici nu mai stiu cu ce sa incep.

In primul rand am facut modificarile si adaugirile de rigoare.Mami de 2, Cristina scuze de eroare.Am modificat.
Fetita era a Macariei.
Carmen mii de felicitari, ma bucur ca esti fericita.Sper sa fiu si eu maine.Am modificat DPN-ul.

Luiza bine ai venit .Te-am trecut in listuta.

Va rog sa ma scuzati daca mai gresesc uneori si sa ma urmariti daca scriu corect in listuta.Stiti ca doi ochi nu sunt mereu suficienti.

Ioana eu asa intelesesem de la farmacista de la mine, ca se pot depista si sindroame cu acele analize, dar intradevar doctora gineco mi-a zis ca imi da sa vada daca nu am cumva trombofilie.

Lavida , si mie mi-a depistat un hematom de care ai si tu dar asa cum ti-a mai zis cineva mai devreme in majoritatea cazurilor se resorb .Utrogestanul ajuta la resorbirea sau eliminarea lor.

Va urez o seara frumoasa si linistita si fara greturi.....

CAMITU 7+ mamica de Ana Maria 5 ani

http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Cami,multumesc mult, abia asteptam sa vina si vestile tale! asteptam cu neabdare si cu emotie, asa cum stim noi!

Oana, iubita,daaaaaaaaaaa, avem ceva MINUNAT in comun:am reusiiiiit!
Dar:faptul ca uterul creste nu e o conditie sa ai ceva pete maro sau roz, de regula sunt doar crampe, eu inca nici pe alea nu le am.
Esti sigura ca nu le confunzi cu ceea ce lasa pe tampon Crinone?Fiindca da,el lasa (putin, e adevarat,dar lasa-bucatele galbui roze, sau galbui portocalii, o culoarea ciudata, dar eu am studiat-o:),desfacand un tubulet doar pentru cercetare:)
Ceea ce e important e ca atunci cand il pui, bagi tubuletul, apesi si tii bine apasat, nu dai drumul pana nu ai scos tubul afara, altfel il aduci jumate inapoi.Grija, ca ai nevoie de cat mai mult la bebe!
Oricum, organismul isi ia cantitatea necesara, asa ca nu te speria de ce se pierde!

Pentru mamicile care se constipa,eu am citit tot aici ca sunt super bune supozitoarele cu glicerina. si ca si doctorii le recomanda.
Eu am inceput sa beau compot de prune uscate, sa mananc curmale, caise uscate si stafide si nu mai am nici o problema, sunt ok!

Andie

Luiza, bun venit,sarcina usoara si bebe la termen si sanatos!!

Hi hi, pai daaaaaaaaaa, eu abia de azi ma simt mamica oficial, ca l-am vazuuut,l-am auzit, o-hooo, ce inimioara vorbareata avea puiul nostru! Nu va mai spun ca al meu sot numai "mami" imi spuneacum.
Sunt fericita, fetele mele! Imi vine sa zbor!

In rest, sanii cresc incetisor, burtica la fel,nu greturi, nu voma,nu pofte (ah,ba mirosul de paine proaspata ma innebuneste:)),ceva mini cosuletze pe piept si umeri si pipi noaptea si ziuaaaa, insa nu nebunie ca la inceput,mai omeneste:)

puup toata gashca!aveti grija de voi si..somn usor!

6 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

BUna fetelor,
intru repede sa a sriu ateva randuri. In dupa-masa aceasta am mers la medic de urgenta. Am avut o sangerare destul de puternica. Eram la lucru si numai am simtit cum curge ceva. Cand am mers la baie si am vazut m-am speriat foarte rau. Se pare ca am aut un hematom are s-a spart sau ceva de genul. Sarcina e la locul ei si trebuie sa merg vineri din nou sa vedem u evolueaza. Mi-a dat tratament. Nu stiu sa va spun ce anume ca nu le am langa mine. Sper sa fie bine.
Mai vorbim. Merg in pat ca durerile de burta nu ma lasa...

Lorelay - mami de Maya (20.08.2009)
camera Mayei
Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

Multumesc fetelor ca m-ati trecut in lista. Acum simt ca fac parte oficial din odisee
Felicitari tuturor celor ce si-au vazut comorile la eco, e f emotionant momentul, abia astept sa il retraiesc, cred ca peste 2 sapt ajung si eu la eco.

La mine inca nu au inceput simptomele, incerc sa nu ma ingrijorez din cauza asta, deoarece si la baietel au aparut deabia la 6 saptamani niste greturi si stari de rau, dar au trecut in 2 sapt. Ma doare doar burta la lucru, pt ca stau toata ziua in picioare, 8 ore si jumatate, in afara de ora de pauza pe care o am. Oare ar trebui sa iau No-spa pt dureri? Cand stau jos se opresc, deci e clar ca e de la statul in picioare. Of, sper sa fie bine de data asta, ca m-am invionavatit si la sarcina trecuta ca de la statul in picioare si de la ridicatul baietelului in brate am pierdut-o. Desi am zis ca nu il voi mai ridica, tot nu ma pot abtine nici acum...

mami de ( iulie 2010) si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Cine are baiet cucuiet, cumintel si inimos bum bum? Bubulina mamica! Hai sa creasca fasolica, sa va faca sa bociti de fericire la fiecare eco si mai ales la pop=out cand o sa-l vedeti grasuliu si rozaliu si zambacios.

Bob, deja fie-ta il inseala pe fi-miu? De unde ai scos ideile cu "nu-i mai combinam noi", ha? Ia sa va urmaresc io mai cu atentie, ca iote cum imi scapa bunatate de nora printre deste .... ntz ntz ntz.

Fetele v-am citit in diagonala, maine aprofundez; acum imi pica ochii in gura ca m-a tropait pufosenia de catea de mi-au mers fulgisorii.

Somn usor va doresc! Si celor de peste ocean, la fel, dar cu aplicare mai spre dimineata noastra

gogoasa hormonizata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Bubule,felicitari!!!!!!! Oau, ce m-am bucurat pentru tine cand am citit!!!!!! Si m-am mai bucurat ca ti-ai facut un pic de timp ca sa ne povestesti
Luiza, felicitari pentru si bine ai venit , iti doresc sa ai o sarcina fara probleme si un bebe perfect
Bobule si Popi, va incuscriti cumva?
Lorelay, tinem pumnii odihneste-te cat de mult poti si sigur va fi bine

Am un miliard de emotii... maine mergem sa vedem ce face , pe unde e, daca e bine, daca chiar este ... sper ca totul sa fie bine, asa cum a fost pana acum si sa-l aud pe doctorul meu ardelean molcom zicand ca totul este perfect. Dar pana atunci, dupa cum se vede, nu am somn...

Pup fetele, somn usor!

Onutz 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camitu spune:

Lorelay sa te odihnesti si sa ai grija de tine!

CAMITU 7+ mamica de Ana Maria 5 ani

http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Felicitari menics si o sarcina minunata tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Onuutz, e randul nostru sa asteptam vesti, ca azi si Cami e in focuri, iar noi pe langa voi:)
Eu tocmai i-am dat strumfului din burtica un pahar urias de suc de fructe in care am aruncat si un morcov si se pare ca vrea sa repet figura:), dar acum sunt toba, repetam maine:)

Loreley, odihna, odihna si iar odihna, asta e cuvantul de ordine! Fruntea sus, roaga-te si fii convinsa ca are sa fie bine!Asteptam vesti bune, te rog fii cumintica..

Popiiiii, zapacila, pai ma dau mare, ca deh, cine a bocit de a iesit saracul dr din cabinet si ne-a lasat sa ne revenim?:)Asa ca deja cred ca partea cu boceala de fericire e rezolvata din start! , nici o grija! Samburei sanatosi tuturor!

Tra la laaaa, peste 2 saptamani fix iar ma duc sa zgaiesc ochii la ecran, cu inima intrata la apa:) si cu mana tinuta strans strans strans de al meu sot, as usual.
E faina rau Odiseea asta a noastra, mai dragelor! Pai fug catre voi mai ceva de cum fug catre casa cand ies de la jobul meu care ma zapaceste, de multe ori..Uneori ma cacai de mor sa pot intra de la job si nu am nici o sansa, nu ma pot loga!

Almy, sper ca esti mai bine, fetele, dragele de ele, cu stari de rau, of, mi se rupe sufletul de voi, incercati sa va odihniti in fiecare clipa pe care o aveti libera..!

va imbratisez si va pup pe toate, sa aveti o zi usoara din toate punctele de vedere!

6 sapt +

Mergi la inceput