Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (4)
Raspunsuri - Pagina 19
Bubulina42 spune:
Un mic P.S. pentru Cami: dr mi-a dat astazi due date: 22 noiembrie, so...facem o mica modificare?
Multuuu!
6 sapt +
Bubulina42 spune:
Of,Oana draga,nu te bucura pentru injectii, sunt asa de dureroase...dupa!Tine minte sa spui personajului care ti le face sa tina seringa in mana 1-2 minute,cat sa ia temperatura corpului, - e scris pe retetele de aici,ca sfat-, fiindca Progesteronul injectabil e uleios si daca e si rece...brrrr
Succes si...multumesc, esti o scumpa!Toate sunteti minunate!
6 sapt +
miha_ralu spune:
aoleu ce ati mai scris...am ramas in urma...
de cateva zile imi e un rau de mor...abia ma preling la baie si apoi in pat.greata, dureri de cap, constipatie si mai nou si insomnie..
BUBULINA..felicitari!!nici nu mi pot imagina ce ai simtit! cu tot raul meu, parca ma simt mai bine! abia astept sa ma duc si eu joi la prima ecografie!
IPOPICA multumesc pentru detalii..oricum am niste emotii cumplite , ma duc abia joi si deja de vreo 2 zile ma gandesc numai la cum va fi.e o stare greu de descris mai ales ca nu am impartasit absolut nimanui din familie sau prieteni vestea..astept Pastele.
pt CAMITUUM 10 feb. DPN 17 nov. 2012
adriana15 spune:
Bravo,Bubulici!!! ma bucur nespus de mult ca e totul bine, m-ai facut sa rad and ai zis ca te faci mamica! felicitari si numai bine si de acum incolo.
eu nu mai am chef de nimic, am zacut tot week/endul din cauza raului permanent, nu mai poooott de greata asa ca nici nu am mai scris.azi e putin mai bine dar tot prezenta greata asta nesuferita.
va pooop pe toate si cand ma voi simti mai bine scriu si eu mai la subiect.
Adriana, 6+, mamica de Raissa
Looana spune:
Bubu noi avem ceva comun, e pe aproape la mine e pe 21 asa ca ce mie o zi plus,minus virsta noastra fiv uite avem ceva comun,nu
Dar tot nu am inteles in vagin de la Crinone arata mai nu stiu cum sa-zic asa mai imbrinzit(parca un pic asa arata) nu e fluid sau pasta ca i Utrogest.E adevarat ca eu am si o mica secreti maro odata pe saptamana dar foarte putin,nu am nevoie de tamp,atit de putin este deci numai in vagin ....ma gindeam ca poate din cauza secretiei maro arata crinone astfel...Dr spune ca e din cauza Uterului cum se mareste secretia maro cind apare odata pe saptamana, deci nu e nimic grav.
Va las merg sa va citesc un pic din urma.
Looana Primavara incepe cu tine
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
luiza1318 spune:
Buna burtici!
Sunt si eu o burtica de 6 saptamani si 4 zile, comfirmat la eco, auzit batai de inimioara...ce sa mai suuuuper fericita!
lavida in ceea ce priveste hematomul, si mie mi-a depistat unul, recomandarea a fost repaus total (fara efort, fara ridicat, fara alergat...bla bla) si tratament (utrogestan 200 mg 3/zi, magne b6 3/zi, acid folic 1/zi, natalvit 1/zi). Miercuri o sa merg iar la eco sa vedem cum evolueaza si sarcina si hematomul. Eu m-am mai documentat si am inteles ca in 90% din cazuri se resoarbe sau se elimina. Tie nu ti-a recomandat medicul nimic? Iti doresc sanatate multa, o sarcina usoara si la termen!
Pentru listutza numele meu este Luiza UM 14 februarie, DPN 20.11.2012, am un baietel pe nume Andrei (22.03.2008)
In general starea mea este bunicica, putine greturi, fara voma, oboseala...si ce mi se pare cel mai greu, constipatia, ma omoaraaaaaaa! Se confrunta vreuna din voi cu asa ceva?
Va doresc tuturor sarcini usoare si la termen!
iza
Mami_de2 spune:
Bubu ma bucur tare mult ca ti-e bine samburelul!! Vai am si eu niste emotii de lesin!!
Luiza, si eu ma confrunt cu constipatia: dar mananc seara de seara cate 10 prune uscate fara fum si a2a zi dimineata nu mai am treaba. Incearca!
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionI, 1 Magne B, 1 Acid folic, 1 Cetebe, 1 Aspenter (3 pe sapt.) ; Utrogestan vaginal 300 mg pe zi;
Ynna29 spune:
buna, fetelor si bine v-am gasit! sunt si eu o burtica noua :) abia ce am aflat - de fapt de vineri am facut testul deurina care a iesit poztiv, sambata trebuia sa imi vina menstruatia si nu a venit nici atunci,nici ieri, azi am facut test beta hcg din sange si mi s-a confirmat! sunt f happy, va dati seama, mai ales ca ne dorim bebe si a fost prima luna in care am incercat. Din pacate, sunt putin suparata ca am racit in week-end si am o tuse urata, seaca...m-am programat maine la un dr - eu am abonament la medlife - sa vad daca imi recomanda ceva pentru tuse.
Avand in vedere ca chiar nu ma asteptam asa repede, nici nu stiu la ce dr sa ma duc...deocamdata m-am programat la eco transvaginala pentru vinerea viitoare, 13 apr, la dr Carmen Negoescu, Medlife Titan. Aveti recomandari pentru Medlife? Sunt pierduta in spatiu rau, cu toate ca ma incanta sarcina sunt debusolata, un pic trista ca sotul meu e plecat si vine abia joi si nici nu vreau sa spun nimanui din familie inca, ma streseaza tusea asta...of...de fapt de asta m-am hotarat sa intru in club, sa discut cu voi!
Pentru listutza prefer Ynna - UM 7 martie, DPN 09.12.2012.
Looana spune:
Luiza ,bine ai venit in grupul gravidutelor,felicitari pt inimioara,sa fii sanatoasa atit tu cit si sarcina usoaa iti doresc.
Pentru constipatie cauta la farmacie Magneziu pe care il pui intr-un pahar ca si aspirina esfervescenta,deci magneziu eu am si sub forma de tablete mari care tot in apa trebuie puse pt topire sau granulat de la farmacie.Eu am propblema cu constipata dar de cind cu sarcina am eliminat problema prin consumarea de magneziu,poti sa bei 2-3 pe zi,e bun si pt uter ,relaxeaza pereti uterini,muschii si rezolvi si poblema cu constipatia...la mine functioneaza chia de 2 ori pe zi caut toaletaAm scris mai detaliat din nou despre magneziu pt ca au mai aparut fete noi si poate se lupta cu problema constipatiei....noi am mi scris despre in capitolul trecut.
Looana Primavara incepe cu tine
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
Bob_Pixel spune:
Hello, bulinici !
Citat: |
citat din mesajul lui IPopica Bob vrea sa fie fetita, dar ei sunt cu surpriza - nu vor sa afle sexul copilului inainte de nastere; asa ca pana una alta mergem pe ideea ca ea are fata, io baiat |
Ietete la ele cum ma faceau ma sughit ! Bob are supize-supize la bulinica, da Ma rog, intre timp, ma "distrez" cu niste Braxton-Hicks idioate . Deci nu uitati, hidratarea este extrem de importanta in sarcina!!
Popics, m-am razgandit: nu mai combinam beibii decat daca asta vor ei, noi vom fi mame moderne si taiem "lesa" cand o fi cazul !
Ma bucur sa vad ca sunteti un grup in continua crestere, va urez tuturor sa aveti sarcini usoare si la termen si bebei sanatosi tun!
Bubulino, esti o figura! Te faci mamica, zici? Te contrazic, esti deja mamica, mamica unui gummy bear cu inimioara puternica!
Bebe dragonel la bord !