Asp.opt.Felicitari Laurika1982,Bettercy,Dana0000!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Emilia asteapta-le ca suntem in aceeasi oala.
Eu cand am fost la recoltat pe 21 o fata de la receptie care e mai draguta mi-a zis ca intr-o saptamana sa verific ca sunt gata, daca nu maxim 10-12 zile, azi am sunat si am intrebat si mi-a zis ca nici intr-un caz nu o sa fie gata asa de repede, ca trebuie sa mai astept, nu imi place deloc cum dai ei informatii, eu cand am venit de la spital am sunat si am intrebat si a zis maxim 2 saptamani, azi imi zice 10 zile lucratoare cand am intrebat in cat timp sunt gata si dupa aceea i-am zis cine sunt si surpiza ca dureaza atat cat scrie pe buletin deci e vrajeala cu 10 zile si 2 saptamani deci ar fi cam 3 saptamani si ceva.
Macar sa spuna din timp ca eu puteam sa merg cu o saptamana mai devreme la recoltat dar am zis sa nu ies atunci dupa operatie si acum sa ma trezesc ca nu sunt gata rezultatele pana merg la medic.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

HCG total - (HCG+beta) hCG 61.4
Valori normale HCG total:
- sarcina 3 saptamani: 5.8-71.2 mUI/mL (mediana: 17.5 mUI/mL)

Tremur toata,desi ma asteptam sa fie sarcina am super emotii.
Ce fac acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

dana,felicitari!sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana0000

Ce fac acum?

Felicitari , acum te bucuri, ai grija de burtica si suni dr. Sarcina linistita

Mergi la inceput

Nu pot sa o sun acum,nu vreau sa auda colegele.E cam mic totusi,o sa-l repet maine dimineata.Sper sa creasca sa fie bine,sincer nu prea am vazut beta asa mic aici la fete. Parca toate au avut peste 100...offf, grijile astea nu se termina niciodata.
Iau cuminte duphaston pana sun dr mai pe dupa-amiaza.

Mergi la inceput

Dana felicitari, sarcina usoara, la termen si bebe sanatos.
Acum suna doctorul, sa iti dea progesteron si ce mai trebuie, maine mai repeta odata beta si daca iti permiti fa mataluta si un progesteron ca sa stii cam in ce ape te scalzi.
Te rog mult ai grija de tine si nu lasa ca decesul din familie sa te afecteze foarte tare, stiu ca doare ca si eu am trecut prin decese la rude apropiate chiar, tata, dar tu acum gandeste-te la fasolica aia din burtica.
Stiam ca nu se poate altfel la tine cu testele alea usor pozitive.
Acum ma gandeam ca daca aveam si cea mai mica sansa sa fiu graviduta imi trageam si eu un test, dar na de unde, poate de la sfantul duh ca in rest pauza.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana0000

Ce fac acum?

Yupiiiiiiiiiii Dana felicitariiiiii! o sarcina usoara si un bebe sanatos, Doamne ce mai ma bucur!

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Dana stai linistita ca nu fuge bebe nicaieri si nici doctorul, suna-l cand poti, important e sa nu iti faci programare la eco inca ca stii tu ce se intampla daca te duci la eco prea devreme,si nu se vede bebe intri la idei, vezi asa cam pe la 6 saptamani si un pic.
Cat despre beta e confirmare asa ca nu ai de ce sa iti faci griji, maine repeti se dubleaza, sau aproape si gata stresul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Dana, , sa ai o sarcina usoara cu bebe la termen! Sa fiti sanatosi!
Acum iti anunti medicul, faci programare pentru eco la 6 saptamani, nu mai devreme si repeti maine betaHCG ca sa vezi cum creste. In rest: fara efort, bagi acifol, Magne B6, nospa si Utrogestan/Duphaston. Cam atat!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Dana felicitari, sarcina usoara, la termen si bebe sanatos.
Acum suna doctorul, sa iti dea progesteron si ce mai trebuie, maine mai repeta odata beta si daca iti permiti fa mataluta si un progesteron ca sa stii cam in ce ape te scalzi.
Te rog mult ai grija de tine si nu lasa ca decesul din familie sa te afecteze foarte tare, stiu ca doare ca si eu am trecut prin decese la rude apropiate chiar, tata, dar tu acum gandeste-te la fasolica aia din burtica.
Stiam ca nu se poate altfel la tine cu testele alea usor pozitive.
Acum ma gandeam ca daca aveam si cea mai mica sansa sa fiu graviduta imi trageam si eu un test, dar na de unde, poate de la sfantul duh ca in rest pauza.

Multumesc Miha,sa fie!
Nu imi vine sa cred,sincer. Acum sper din tot sufletul sa creasca si sa se dezvolte normal si sanatos. Am aproape 28 ani si e prima mea sarcina,stiu ca fara voi nu reuseam.Atatea info nu mi-ar fi dat dr niciodata si atat suport nu as fi primit nici de la prietenele mele. Pana nu treci prin asa ceva nu stii cum e,tin pumnii sa fiti toate cat mai repede.

Mergi la inceput